Спонсор на Доган с имот в Отманлий

Николай Вълканов - бивш вицепрезидент на "Мултигруп", наливал хиляди в ДПС, е собственик на огромен имот в парк "Росенец"
26 юни 2008 20:40,
31
Спонсор на Доган с имот в Отманлий
Бившият вицепрезидент на "Мултигруп" Николай Вълканов с шефа си - убития Илия Пaвлов. Снимка: Булфото

Фирма, чийто собственик е спонсор на ДПС, притежава огромен имот в парк "Росенец" в местността Отманлий край Бургас.

Това е показала официалната проверка на община Бургас, съобщиха от администрацията.

Информацията за луксозното имение е поискана от местната структура на ДСБ, които твърдят, че апетитната вила и десетки декари двор на брега на морето са на лидера на ДПС Ахмед Доган.

Според справката от общината, базата е регистрирана на името на "Персонал инженеринг" ЕООД със седалище и адрес на управление София, бул. "Драган Цанков" 172.

Проверката показала още, че до неотдавна почивната станция в парк "Росенец" е била собственост на "Елкабел" АД - Бургас.

През 2004-та, чрез сделка, станцията преминава в активите на "Персонал инженеринг" ЕООД, уточняват от общината.

"За нас беше важно да знаем дали всичко е законно, дали са изрядни разрешителните, платени ли са всички данъци. Тепърва ще поискаме и проверка на фирмата", каза лидерът на ДСБ в Бургас Таня Рускова.

Справка в ДАКСИ показва, че фирма "Персонал инженеринг" е част от "Минстрой холдинг", чийто управител е Николай Вълканов - бивш вицепрезидент на "Мултигруп" от времето, когато фирмата беше собственик на "Елкабел".

Вестник "Дневник" твърди, че Вълканов е известен още като дясната ръка на Ахмед Доган и човекът, свързан с голяма част от бизнес делата на лидера на ДПС.

Той е и в списъка на основните спонсори на предизборната кампания на ДПС на последните парламентарни избори.

По официалните данни е превел по сметките на партията 25 000 лв., според други източници обаче през изборната 2005 г. той е дарил на ДПС над 80 000 лева.

Името му гравитираше и около скандала с бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и бившия началник на Националната следствена служба Ангел Александров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
snake преди 15 години
На Николай Вълканов в родното му село Камен /Великотърновско/ са му викали Кольо "Истината" - познайте защо!
29
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
"Турчин е нагъл, арогантен и ..."Не ставаш по велик с такива изказвания!Личи си селяка с промитият мозък!Ботев има много точни изрази за такива като теб!С тази народо психология и с такава младеж скоро няма да прокопсаме!Пий си биричката и се друсай на чалгата , а утре отиди да ти бутнат някой лев червените кардинали на изборите!Не човек а ***!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova ot li4en opit li go znae6???Iavno dosta ti e poren z____ka,ia vi6 kakvi gi aka6 tuka.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe serGEI4o tebe taka li sa ti go nabivali ta si stanal tolkova umen?Vse 6te se poiavi edin kato tebe,deto vse e po,po nai ot drugite i zapo4va da rusi mozuk i da obijda i psuva.Kato te drazniat komentarite,ne gi 4eti.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Турчин е нагъл, арогантен и гнусен ***. Не заслужава нищо друго освен затвор - 20 години или смърт. Нека си ме крадат, но поне да са си българи.
25
0
 
0
 
! Отговори
сергей преди 15 години
Абе,вие там,малки и големи педерастчета, все ви засърбяват ебаните като чуете думата "турчин",да не би никой друг освен Доган да не краде в тази държава,бе. Я вижте царя ви какво направи бе идийоти такива,вие не виждате по-далеч от носа си,*** такива...турчин че турчин,осъзнайте се бе ебани такива,изглежда че вас трябва постоянно и непрекъснато да ви го набиват в насраните и чак тогава да се оправят нещата,друг начин не виждам. Айде сега със здраве...
24
0
 
0
 
! Отговори
NIKOLAY преди 15 години
kakvo iska6 be tova e dirjava na vsi4ki a za vi6te pirvo romite i togas govorete te 6et vi opravyat 6te ev ebat vsi4ki bilgari tova ne e bulgariya ama *** dirjava ne se yadosvay na turcitE.*** 6TE VA EBAT UPRAVETE GI TYAH I POSLAE ZA TURCIT E
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе как стават тия работи - аз едно дворче на село не мога да си купя, щот станаа златни тия имоти , а пък тия - бах,ти
22
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Какъв палат бедна вие фантазията. Имота се води на поставено лице. Какво има да мислите то най-обикновен строителен предприемач прехвърля активите на фирмата на клошари и пенсионирани роднини.Така ,че има много врътки. Ами къде отидоха комисионните на Костаки и ал Бож от продажбата на Нефтохим?. Всички са крадци и мошенници независимо турчин или"българин" е.Да не говорим за собственика на държавата Овч и други такива.Ние сме виновни , но и друго няма такава непокварена фигура да ни поведе и да им смачкаме фасона на всички шкембелий бизнесмени и пеликани политици.
21
0
 
0
 
! Отговори
tur4in преди 15 години
abe Dogan4o e za yako ebane ,dve mneniya nyama.No Koburga,deto okrade polovin Balgariya,Boyko mutrata s kurvenskata si priyatelka milionerka,Stani6ev,Parvanov,R.Ovcarov,Toploto i mnogo drugi po-dobri li sa ot tyah,4e samo Dogan bil edinstveniya vinovnik za upadaka na stranata ni,badete malko realisti de.Zna4i 10 balgari da vi go turyat ne boli,a 1 tur4in kat vi go turi i kre6tite tay li?
20
0
 
0
 
! Отговори
Големият Лебовски преди 15 години
В жестока и дълбока грешка си относно Доган. Изобщо не е умен и мога да ти го докажа. По-скоро е лукав хитрец, усещащ от къде духа вятъра. Заслушай се в приказките му и ще разбереш нещо много интересно. В стремежа си да изпъкне с начетеност и ерудиция, Доган почти винаги употребява чуждици, чието значение не разбира, но ги използва за да придаде "тежест" на думите си. Всъщност почти винаги неговите изказвания са лишени от елементарна семантична определеност, тоест лишени са от всякаква логика и смисъл. Затова почти винаги след някое негово изказване се появява някой "преводач" от партията му, който ни разяснява какво по-точно е искал да каже вожда. Не може един умен човек, особено политик да се бие в гърдите и да разправя сам за себе си, че е милионер в "зелено", че има обръчи от фирми и че е практика и в европейската общност да се вземат подкупи. След това се чудят с години как да му замажат гафовете. Това ли наричаш умен политик?. Истината за Доган е, че той е креатура на ДС и БСП, който в стремежа си да спечелят на своя страна турския електорат му създадоха партията ДПС. Ей това е цялата работа. А това че Доган стана алчен и започна да се интересува повече от материалното и икономическо благополучие на обкръжението и партията си, за сметка на благополучието на турския си електорат не е тайна за никого.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Доган не е чудовище.Просто е най-умен.Щом всички го слушат...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма какво да се дърлим по форумите. Още отсега активирайте майки, бащи, дядовци, баби, лели , чинки и т.н. и всички пред урните в това е спасението от ДПС.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
20 годишният преход роди чудовището Доган. Народът върви назад, за сметка на шепа безскрупулни крадци. Наблюдавайки каква е тенденцията за в бъдеще, мога да кажа само, че нещата още двайсет години няма никакъв шанс да се оправят. Затова единственото спасение е: "Run, Forrest, run!"
16
0
 
0
 
! Отговори
турчин преди 15 години
Като ви пречи Доган що не му видят сметката. Явно зад него има други. На кого са ОБРЪЧИТЕ. Откъде са парите.Ще намерят друг КОМАНДИР.
15
0
 
0
 
! Отговори
ивайло преди 15 години
мазния асан е смел в форума,ама какъв бой ще ядат му е бедна фантазията .смешника асан :))))))))))
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ела бе мазен турчин,тоя път няма да стане както ти искаш
13
0
 
0
 
! Отговори
hASAN1969 преди 15 години
Abe ei vie tam v Turska Bulgaria sprete se mesete v Dogan!Kvo vse Dogan dogan!Koga sa pak izborite da doidem s vsi4kite roda da glasuvam tam za dpsto avie piite tam v oremaka a dogan premier premier da stava
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Играчите" ... кви играчи ве ***, дали имаш 200 лева или 2 милиона, повече от 2 пържоли и 2 жени не може да оправиш наведнъж. Но вие това няма как да го знаете
11
0
 
0
 
! Отговори
Gold преди 15 години
Днес.бг, що за странна 'независима' позиция?! Ами стига позиция 'Доган това...', "Доган онова...', според наши източници! Вземете направете една активна кампания, подкрепена и с такива факти (каквито често споменавате срещу доган и дпс) срещу догановите и дпс престъпления, та поне да сте първите, които обществото ще подкрепи изцяло! Махнат ли се тия веднъж от властта, все ще се намери законов начин повечето корупционни вериги да се разплетат.....