Опозицията: Етем да си ходи

ДПС се дърпа, актът с оставката бил прибързан
3 юли 2008 11:39,
95
Опозицията: Етем да си ходи
Снимка: Булфото

Опозицията в Народното събрание иска оставката на министъра на извънредните ситуации и вицепремиер в правителството - Емел Етем.

Искането е заради проблемите, създадени в Челопечене от взрива в склада за боеприпаси, ненавременната й реакция и липсата на информация за инцидента.

"В такива ситуации трябва да се реагира до 10 минути след инцидента, като най-малко обществото трябва да бъде информирано къде какво се е случило и какви мерки да се вземат, за да не се допуснат последствия", каза депутатът от ДСБ Евгени Чачев.

Според него правителството за пореден път, като цяло, е показало, че няма адекватна реакция на кризисни ситуации.

"Няма държава, тя е абдикирала", каза Чачев и отбеляза, че мястото както на президента, така и на премиера не е да ги снимат на мястото на събитието, а да отидат в кризисния щаб и да поемат "на ръчно управление "ситуацията.

"Не смятам, че прибързано трябва да се иска оставката на който и да било министър", каза от своя страна зам.-председателят на ДПС Юнал Лютфи.

"Не знам аргументите и мотивите, с които ще се иска тази оставка", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 15 години
Етем да си ходи! Аллах е ***! *** платете си тока !
13
0
 
0
 
! Отговори
вън преди 15 години
абе ти каде живееш бе - кво БСП ,кво СДС бе ***
12
0
 
0
 
! Отговори
биб преди 15 години
След като според Етем трябвало да реагират МО и кметът на София има ли нужда от такова министерство МИС? И защо Вл. Прелезов излъга , че тя е там от сутринта? Тя беше в 9.30.
11
0
 
0
 
! Отговори
вън преди 15 години
Що е виновен Костов бе ***,щото единствен той беше казал че турци няма да има във власта докато управлява той-и го направи,свалям му шапка за което......а иначе не го защитавам за нищо друго
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отново БСП и правителството са виновни... Странно, "демократичното" правителство на Костов и СДС за нищо не бяха виновни, а сега БСП са виновни за всичко. "президента, така и на премиера не е да ги снимат на мястото на събитието, а да отидат в кризисния щаб и да поемат "на ръчно управление "ситуацията. " Е, Бат Разбойко като цъфна там в кадър какво направи?! Стига са ни облъчвали с "демократични" глупости разни политически трупове!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да не би да очкавате някой да поеме отговорност?Апсурт това нашата държава го няма
8
0
 
0
 
! Отговори
Tyler Durdon преди 15 години
Докато в бг се гледа кой е виновен, в другите страни се решава проблемът. Нашият проблем е сместта от безхаберие, неспазване на закона и мисъл как и какво да откраднем, пък след нас и потоп. Е, то отдавна сме на дъното, но това е друга тема. Е, за твое успокоение ще ти кажа - КОСТОВ Е ВИНОВЕН!
7
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
Ех... преди да ни приемат в ЕС трябваше отново да отворим границата с Турция !
6
0
 
0
 
! Отговори
нормална преди 15 години
Тлъстата и нечистоплътна Емел да вземе военния хлебар Цонев и да ходят да пекат курабийки заедно.
5
0
 
0
 
! Отговори
вън преди 15 години
Вън нагла долна ***,както излезнеш и в Сливенският централен да те вкарат дано.......
4
0
 
0
 
! Отговори
една българка преди 15 години
При случилото се днес, стана ясно че и министерство да си направят пак полза няма! То който и да дойде на нейно място все същото. Вече почти 20 години сме свидетели на "мърлящината" на управляващите и техните подчинени! Това ни вкарва в затворен кръг! Само техните интереси са на първо място, а ние само гледаме и не правим нищо! Тогава питам кой е виновен - те или НИЕ?!
3
0
 
0
 
! Отговори
b. преди 15 години
Кофти ми е като чета статия, в която се говори за българския парламент, а в нея има 2 имена и то турски...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чао!
1
0
 
0
 
! Отговори
boreto преди 15 години
Турската гад да си ходи от нашата страна! Предлагам истинските боеприпаси да се употребят за избиване на народните представители, а останалата част да се изсипе над Анкара и Цари Град!