Тройната коалиция хортува в Банско

Дискутират Бюджет 2008 и съставянето на бюджета за следващата година
27 юли 2008 10:12,
18
Тройната коалиция хортува в Банско
Плугчиева в Банско. Снимка: БГНЕС

В Банско продължава разширеното заседание на политическия съвет на управляващата коалиция БСП-НДСВ-ДПС заедно с министрите, ръководствата на трите партии и председателите на парламентарните групи и комисии от мнозинството.

Дискусиите днес ще се съсредоточат върху информация за изпълнението на Бюджет 2008 и основните предвиждания при съставянето на бюджета за следващата година.

През втория ден на заседанието ще бъде направен и анализ на изпълнението на решенията, взети от представителите на трите партии в Катарино (10-11 май 2008 г.).

Предвидена е и дискусия върху експортната стратегия на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Митю Туца преди 15 години
Уф, по дяволите, какъв интелигентен профил има тази женичка на снимката. Направо да ти е кеф да и повярваш на приказките.
16
0
 
2
 
! Отговори
Joro преди 15 години
Zashto ne idat da si pravjat zasedaniyata na Lunata- harcha shte e na gurba na naroda- za politicite pak shte e bez pari.
15
0
 
2
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Първото същество на снимката-тази с аграрната фамилия отново се опитва да будалка,исказва се ако не се стегнем и "несанираме"положението ще изгубим и 1.6 млд евро за пътища(всеки знае що за пътища имаме и що народ се жалва и гине по тях)НА въпросната "съвременна" Цола Драгойчева обаче не и пука не и дреме!простичко е иска да каже-просто ще ограничат крага от блажещите се т.е тези на хранилката!,но за тях пак ще има!Тя дори е ухулена що то така ще осватават повечко парици за разпределяне!Ето това е чака страната с подобни недорумения човеконенавистни,като Другарката "Цола Плугчиева"и престъпната и нехуманна партия БКП!
14
0
 
2
 
! Отговори
пастир без стадо преди 15 години
АМИ ТО Е ЯСНО ЧЕ НИЕ СМЕ СИ ГЛУПАЦИТЕ, ХЕМ НИ Е.АТ, ХЕМ НИ ЯЗДЯТ, ХЕМ НИ ДОЯТ, А НИЕ СИ ТРАЕМ ...
13
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Тия няма да се спрат да харчат пари и да си гледат кефа, и това си е.Ако толкава им се работи да си стоят на работните места.Ама ние нали сме *** ,си ги търпим.
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Тримата ***, или тримата "хитреци", по скоро!Руснак, турчин и германец-италианолайнянец обсъждат БГ.
11
0
 
2
 
! Отговори
pipo преди 15 години
Решават как ще ни окрадат и другата година,дядката чувам имал вече апетити направо към градове-искал си Казанлък.Другия пък може да поиска целия подбълкан,чудя се третия какво ще иска,може би душите ни.
10
0
 
2
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО - СИНИЯ преди 15 години
ОЩЕ ИМАТЕ ДА ГО ЯДЕТЕ ! ЯДЪХТЕ ГО МАДРИТСКИ МЕК , ГЪЧАВ И СМЪРДЛИВ , АМА УЖ СЪС СИНЯ КРЪВ , А СЕГА ЦЕЛИ ТРИ ! ЕДИНИЯТ БРЪСНАТ И ОБРЯЗАХ , ДА ВИ Е ВКУСНО И ПРИЯТЕН АПЕТИТ ! АЗ НЕ СЪМ ОТ ТУК И НИЩО НЕ ЗНАМ ! ;) Е , ЗНАМ , ЧЕ ИВАН КОСТОВ УЖ ВИ БЕШЕ ЛОШ , НЯКАКЪВ КОМАРДЖИЯ ЩЯЛ ДА ВИ ОПРАВИ ЗА 800 ДЕНА , АМА МАЙ ОЩЕ ВИ ОПРАВЯ ТА ПРАЩЕНЕТО НА ВИ ЧАК В ЕВРОПА СЕ ЧУ ! А СЕГА ПЪК ГРУПОВ СЕКС С ТРИМАТА *** ! ЕХААА МАЙ МНОГО ВИ Е ХУБАВО ! ИЗГЛЕБДА ИСКАТЕ ОЩЕ !!! ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ ИВАН КОСТОВ , ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ , АМА НЕЗНАМ ДАЛИ НЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО И НЕ ЗНАМ ДА ЛИ ЩЕ ГО НАМЕРИТЕ ! Е ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И *** ДА ВИ Е ЯК ! И ПАК ДОГОДИНА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРУПОВ СЕКС С ТРИМАТА АЙДУЦИ , БАЛАБАР С ГОЦЕ АГА И ЦЯЛАТА МУ БАШИБУЗУШКА СБИРЩИНА ОТ ИЗЯВЕНИ ЧИТАЦИ !
9
0
 
2
 
! Отговори
писна ми! преди 15 години
А дали Експертката от кадрото горе може да доуточни кои конкретно трябва да се "стегнем",както призовава, за да получим 1,6 млрд? Щото ние си се стягаме перманентно вече няколко , а разпищолените й колеги пак до излишъка, т.е.до нашите 10 смъкнати кожи опряха! Започвам да подозирам, че ония от ЕС или живеят в друго измерение, или играят комбина с "чичковите червенотиквениковчета"...
8
0
 
2
 
! Отговори
стратег преди 15 години
На свободни съчинения за проспериращата ни икономика и водещия в тая връзка туристически бранш? Тия самоукци изглежда бъркат основни търговски понятия като "експорт на продукция" с "реекспорт на стока".Да се омитат от управлението , преди да са омели държавата от картата на европа.България практически вече нищо не произвежда, а като се замисли човек... стигнало се е чак дотам, че дори и със селскостопанска продукция , произведена у нас, собствените си граждани не може да нахрани. А вече сме останали толкова малко - 7млн. - колкото един квартал от коя да е многомилионна световна столица.
7
0
 
2
 
! Отговори
Вероника преди 15 години
Тъкмо защото никой в държавата не слуша експертите, а се изпълняват тъпанарщините на политиците /те по презумпция са тотални неграмотници и некадърници/, затова нищо не се променя в положителна посока, а само се затъва и затъва
6
0
 
2
 
! Отговори
Boris преди 15 години
Ужасна история мани, няма ли кой да ги взриви тея в тази хижа :)
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Бюджет 2008 беше внесен, гласуван и приет, въпреки професионалните несъгласия на икономистите за прогнозния процент инфлация, за защитения необлагаем минимум, за неестествено ниския процент плосък данък (трябваше да е 12%), за странната индексация на пенсиите, за абнормно заложения макроподход към фискалност и ред други нестабилизиращи икономиката към самостоятелност недостатъци. Обяснимо е, че управляващите не знаят как да излязат от батака на порочното му изпълняване, въпреки популиските предизборни нагласи и към запазване на същата обатачваща тенденция и српрямо бюджет 2009, който същите тези управляващи ще заложат на следващите в управлението.
4
0
 
2
 
! Отговори
saso преди 15 години
В землянка тия песове!!! Да поровят кал животните му с животни!!! Едните в охолство се забавляват- другите им сърбат попарата на шепата недоправени!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Tony преди 15 години
Дядо Гочу, освен Dnes.bg, Тони слуша и актуални новини по радиа и телевизии, така че кажи нещо за наглостта им, а не ми прави забележки
2
0
 
2
 
! Отговори
дят гочу преди 15 години
А бе тони става дума за експортна а не за спортна стратегия бе бе момко
1
0
 
2
 
! Отговори
Tony преди 15 години
Бива, бива, ама такова чудо няма нийде по света. ЕС им казва, че не стават за нищо, те отиват в Банско и си правят дългосрочни планове, бюджет, пенсийките нещо щели да вдигнат с няколко левчета, спортна стратегия до 2012 г., излишъка в края на годината как да прилапкат, и пак да създават ново министерство, моля ви се. Нееее, тези са за остракиране от народа, ама народа трае...