Волен: "Атака" ще е трън в задника на управляващите

Хайд парк в стил "Атака", докато Станишев не си иде
28 юли 2008 18:36,
64
Волен: "Атака" ще е трън в задника на управляващите
Протестът в понеделник събра около стотина привърженици на "Атака". Снимка: БГНЕС

"Атака" ще е трън в задника на управляващите.Това каза лидерът на партията Волен Сидеров на организирания протест пред Археологическия музей в столицата.

От понеделник партия "Атака" започва протести, докато не падне правителството, дори това да отнеме месеци.

Управляващите трябва да бъдат свалени, защото не искат сами да подадат оставки, заяви от трибуната Волен Сидеров.

Той призова всички опозиционни сили да се включат в протестния манифест, който цели оставката на президента и на кабинета на премиера Сергей Станишев.

Протестният пункт, който е наречен "народен парламент", се намира пред Археологическия музей (в близост до Президентството).

На мястото има поставени няколко шатри и трибуна, от която всеки гражданин ще може да изкаже свободно мнението си за правителството.

Протестът в понеделник събра около стотина привърженици на "Атака".

Столичната община определи място за протестните действия на партия "Атака" извън охраняемата зона на Президентството, Министерския съвет и Народното събрание, съобщи пресцентърът на общината.

Съгласуваният по Закона за събранията, митингите и манифестациите протест е безсрочен от този понеделник за времето между 6.00 и 22.00 часа всеки ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За съжаление щом се спомене "Атака" и моментално плъзват комунистическите провокатори по форумите,те имат опит в промиването на мозъците щом след такъв погром не се вдига народа.
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
41 - triabva da si maloumen da viarvash na takiva izmislici - che prezidenta Parvanov hvanal triper sled kato opravil 15 godishna uchenichka :-) Kak moje da chetesh takiva idiotski saitove ne znam - tova e chetivo za malki oligofrencheta! A i si lichi che tozi sajt e neseriozen...
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно съм съгласен с теб -номер 37 !
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Атака може да помогне да се свали правителството в момента, но това не е мотив да бъдат избрани от народа при следващите избори-пази боже да стане така.
39
0
 
1
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 15 години
БОЛНИТЕ ОТ ВИРУСЕН АЙДУКЛЪК ЧЕРВЕНИ МОЗЪЦИ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ! БОЛНИЯТ ИМ МОЗЪК Е АНГАЖИРАН САМО В ЕДНО - ДА КРАДЪТ ЗА ПРЕСТЪПНАТА СИ ПАРТИЯ И ДА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ СЕБЕ СИ И ОЛИГАРСИТЕ СПОНСОРИРАЩИ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ИМ ИЗЯВИ ! ДА ГИ ИЗРИТАМЕ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БОНИЩЕ ! СПАСЕНИЕТО Е В КОСТОВ И ДСБ !
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Атака - в батака да наредин България и да се оплакваме, кой прав кой крив.Последната ми грижа беше да има предсрочни избори. И за когото да се гласува работата на бг е пре*ана. Лично аз нямам никакво намерение да гласувам.Имам си едно право и ще си го запазя.Това което се върти политически в тази държава не върви на добре. Нищо, което се предлага(политици,партии и др.) не струват. Обществото не успя да проумее едно. Цялата власт прозилиза от народа, но явно това отдавна е забравено в бг. Трябва да се припомни по един или друг начин. На политиците отдавна им мина дата на трайност - всички независимо от партии са за *** и по възможност *** да е на край света.Току виж ако е в границите на бг взели да се върнат. А за Болен колко път трябва да повтарям, кой луд забрави да затвори вратата на лудницата, че този пак е избягал...
37
0
 
1
 
! Отговори
37 преди 15 години
"... свестните у нас считат за луди, *** всеки почита ..."
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Kakvo iskate? Da ni upravlqva nqkakav negramotnik! Absoluten gamen. Kak moje da haresvate tozi 4ovek? Taka naciq li ste? Palna izlagaciq. Ta toi imeto si ne moje da kaje, ole ujas kak moje da ima hora, koito go podkrepqt? Naroda e tolkova slqp, 4e nqmam dumi...negramotnici!!!
35
0
 
1
 
! Отговори
чичо ви дофтор преди 15 години
Болене, Болене гълтай си редовно хапчетата, че изперкването ти е заразно. Че нали, ако трябва ЕК и ЕС да се разправят с теб и шайката ти безмозъчни плазмоиди, не пари по оперативни програми, ами психиатри от Червеният кръст ще прати и ще ни суспендира членството, докато не се излекуват хората, които гласуват за ха-така.
34
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
за това си напълно прав! малоумно е да повтаряме стари грешки. ама ако си останал с впечатление, че искам да връщаме костов, нещо не си ме разбрал. казвам само фактите - тогава положението беше по-спокойно. ако го върнем сега, нищо няма да свърши, това е ясно. спорът беше само "кога беше по-добре - костов или другите?" моето мнение го казах и аргументирах, доколкото мога. въпросът сега е - какъв избор имаме? кой може да оправи нещата? според мен отговорът е "не кой, а какво" - гражданска война или експертен кабинет под контрола на ЕС
33
0
 
1
 
! Отговори
DragonSlayer преди 15 години
бай ., големи хора сме, нека мислим логично: корупцията по високите етажи на властта си я има в световен мащаб. Доказан факт е. Факт, обаче, е и това, че там гледат да оправят положението в съответстващата им държава, а като крадат, го правят, някак си, "между другото", или иначе казано - "Малко, за да не те хванат, но достатъчно, за да си на далавера"... Тук положението стои иначе. Ще си послужа с цитат на писателя Сергей Лукяненко - тук властимащите след вземането на властта са като "...пияни войници щурмуващи женски манастир и вече празнуващи победата..."...Сигурно нямам твоя жизнен опит (и оттук може би следват различните ни мирогледи) но за последните 11 (с това 12) правителства, всички окрадоха държавата като за последно (не че от една гледна точка не е така), но последните 4 (в това число и текущото) изнагляха до немай къде... Умен човек си, така че ми кажи - няма ли да сме ***, ако повторим старите си грешки, надявайки се на нов резултат? Подозирам, че все някой ще се опита да ме контрира с приказката за "Познатият дявол е половин дявол", но, моля ви, помислете си...
32
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
- ти вече си го казал: "при виденов народа беше по-добре" да бе. и от радост и задоволство излезе по улиците и замалко да подпали парламента - а това е МНОГО показателно, по принцип Бг народеца търпи всичко.точно така ше да е било - много е бил доволен народа от виденов.
31
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
явно имаш акъл, та да взема да ти кажа, като питаш. тъжната истина в тая държава е, че вече не си и помисляме за управление, което да си гледа работата, да не краде и да не прави мизерии. отдавна знаем, че най-добрия случай е накой, който краде и обслужва (платено) чужди интереси, но междувременно прави и по нещо от това, за което е избран/назначен. в този смисъл при костовв беше по-добре от всички предишни и последващи - те САМО крадат, и интересите, които обслужват, разсипват държавата. накратко - от две злини по-малката е празник; тъжно, ама факт. погледни си джоба (е, може и да си от малцината късметлии - пожелавам ти го - но ако не си, сравни си стандарта на живот, виж състоянието на малкия бизнес, и т.н., и кажи кога беше по-спокойно....
30
0
 
1
 
! Отговори
DragonSlayer преди 15 години
Хайде тогава ти ми кажи един кабинет провеждащ национално отговорна политика? Кабинета на Костов ли? Ха-ха! Вие сте много забавни честно...Давай де, давай! Но освен по Тодор Живково време, май само при Виденово е било "що годе добре" както заявих (нищо че при Живков положението беше в изкуствен застой, но народа беше в къде-къде по-добро състояние от сега). Сегашните "комунисти/социалисти" (разлика никаква) не са изобщо такива. Те са *** и нямат никакво място в управлението, така че не ми минавай с такива номера че "докато имало такива като мен, държавата нямало да се оправи"... Ти с какво си по-добър от мен, а? С голямата ти уста? Може... Но лично аз не виждам друго. Останалите могат да си гласуват за ДПС, БСП, ДСБ и СДС - върнете старата мафия... "Нищо не губим", нали ?
29
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
точно това трябва да се направи, ама....? що не става? що всички сме пред компютри и телевизори, и само шепа "луди" са на площада? къде са тия 10 000? защо не излизат?
28
0
 
1
 
! Отговори
за атака преди 15 години
Когато фактите говорят и боговете мълчат. Затворете си плювалниците мръсни *** и мекерета. Луд или не Волен пръв оглави протеста на националното недоволство. Стига сте ми поставяли националния преватизатор Костов . Неговото място е в затвора.Айсиктир бе ***.
27
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
- национално отговорно? коментарите май са излишни. докато има живи такива като теб в тая държава, нищо няма да е наред.
26
0
 
1
 
! Отговори
DragonSlayer преди 15 години
19-ти, нека аз ти отговоря - не знам дали Смехуркото е с кокоши мозък, но ти определено го биеш в тази категория... Отговорът на въпроса ти е: Стефчо Софиянски... И нека отбележа нещо: правителството на Виденов (който толкова усилено го плюете) беше последното, що годе "национално отговорно" правителство. Каквото и да си говорим, Софиянски си е повече селски хитрец отколкото политик, но той поне гледаше да оправи София, било като премиер, било като кмет... Но дотам. За справка [относно "патриотизма" му, но само към София (малко избихме на Каравеловите "Българи от Старо Време)] си припомнете "гадничкия" номер, който извъртя на електроразпределителната компания за трафопостовете и съответните "такси". Останалото си беше чист пладнешки обир. Оттам нататък Костов, а след него и царя ни "оправиха", като последния не за 800 дни, ами за години напред. Имаме ли нещо, което да изгубим? Всички мафиоти се изредиха във властта, а ние продължаваме и продължаваме да си ги преизбираме. Докога?
25
0
 
1
 
! Отговори
Авитохол Дуло преди 15 години
Волен може и да е болен, но ако не е той, кой ще опъва на управляващите задникът разголен?!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
От палаткови лагери с по 10-20 души !!! На Станишев и Доган и т.нар. "цар" им е през меките !!! 100 000 човека трябва да скочим - да изловим тия крадливи мишоци - примките на вратовете и аре на разходка !! Послеи които и да сложим, ще внимават, защото ще знаят какво може да ги сполети !!!!