Волен: "Атака" ще е трън в задника на управляващите

Хайд парк в стил "Атака", докато Станишев не си иде
28 юли 2008 18:36,
64
Волен: "Атака" ще е трън в задника на управляващите
Протестът в понеделник събра около стотина привърженици на "Атака". Снимка: БГНЕС

"Атака" ще е трън в задника на управляващите.Това каза лидерът на партията Волен Сидеров на организирания протест пред Археологическия музей в столицата.

От понеделник партия "Атака" започва протести, докато не падне правителството, дори това да отнеме месеци.

Управляващите трябва да бъдат свалени, защото не искат сами да подадат оставки, заяви от трибуната Волен Сидеров.

Той призова всички опозиционни сили да се включат в протестния манифест, който цели оставката на президента и на кабинета на премиера Сергей Станишев.

Протестният пункт, който е наречен "народен парламент", се намира пред Археологическия музей (в близост до Президентството).

На мястото има поставени няколко шатри и трибуна, от която всеки гражданин ще може да изкаже свободно мнението си за правителството.

Протестът в понеделник събра около стотина привърженици на "Атака".

Столичната община определи място за протестните действия на партия "Атака" извън охраняемата зона на Президентството, Министерския съвет и Народното събрание, съобщи пресцентърът на общината.

Съгласуваният по Закона за събранията, митингите и манифестациите протест е безсрочен от този понеделник за времето между 6.00 и 22.00 часа всеки ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
ОНХАМ преди 15 години
ДА ВИ ОТКРЕХНА ОЩЕ НЕЩООСВЕН ЧЕ СТЕ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ ВИЕ СТЕ И С *** ДУШИ !!!
22
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
от костов тръгнало, викаш....странно, защо ли фактите сочат, че винаги, когато на власт са комунистите, нещата се разсмърдяват тотално.... беров? виденов? станишев? нищо общо ли не виждаш? а тъжната истина е, че комунистите никога не са излизали от властта; само костов успя да ги поозапти за малко, ама бързо го ***.баха - с тоя *** пенсионерски електорат....
21
0
 
1
 
! Отговори
симеон преди 15 години
вече съм сигурен че не си българин,няма как,ако беше така за толкова време щеше да имаш поне малко напредък в ограмотяването-като си толкова наясно,я кажи за атентатите във вашата *** Испания?
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Vesko e idiota na foruma, ne razbrahte li!Toi detskia paralich ne proshtava...
19
0
 
1
 
! Отговори
Митю Туца преди 15 години
Абе, Смехурко, вярно си голям ***. Викаш от Костов почнало всичко. А я сега си напъни кокошия мозък и си спомни кой беше преди Костов и какво беше тогава дириджето.
18
0
 
1
 
! Отговори
... преди 15 години
Много сте интелигенти. Поздравления! " " е дума която е изключително "подходяща" за новинарски сайт.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тези от Атака само в разни бъркат :-) Сер гей :-) може и да ги хареса :-)
16
0
 
1
 
! Отговори
Смехурко преди 15 години
Майкооо... Докъде стигнахме... Хора, опомнете се - точно от този *** тръгна цялата тая простотия, вие искате да го върнете... Мислете малко - тези глави не са само за украшение и за шапки...
15
0
 
1
 
! Отговори
боздугана преди 15 години
То не останаха и тръни в тази страна И тях ги изнесоха
14
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
Е , МОЖЕ И ЗА ВОЛЕН , НО АКО НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ДСБ И КОСТОВ , НО ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ ! САМО КОСТОВ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СЕГСШНАТА СИТУАЦИЯ ! ДРУГОТО Е ШОШОРКОВЦИ !
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много му пука на Станишев.
12
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 15 години
Не ни е интересувало мнението на емигрантите - вие сте си били камшика от тук, следователно нямате право на АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ. Стой си в Франция, усъвършенствай си френския (във всяко негово значение) и недей дава много ум, защото като те гледам и теб каква си стока направо се чудя дали хора като Ботев, Каравелов и Левски са си жертвали живота заради мижитурки като теб?Иначе казано: 'Айде у лЕво!
11
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
Абе малките,проверете си даннитеОт 1997г.тв СКАТТАМ СЕ ПОЧНА АТАКА
10
0
 
1
 
! Отговори
един българин преди 15 години
Пич определено си умен, но още повече ще те призная ако ми кажеш за кой да гласувам на следващите избори, защото аз лично не зная!
9
0
 
1
 
! Отговори
Macbeth преди 15 години
Tolkova narod iztrepaha v BG, njama li koi da utrepe *** Siderov!
8
0
 
1
 
! Отговори
Бай Колю преди 15 години
Волене, сигурно си най-свесния, за разлика от всички крадливи политици, но как да ти вярвам, като много съм лъган...вече 18 години. Откъде да зная, че и ти няма да станеш като другата политическа ***, която само си пълни гушите...
7
0
 
1
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
БОЛЕН СИДЕРОВ ЛИ ВИ Е ВАШИЯТ ЛЕВСКИ? АЙ ДА ВИ СВЕТНА МАЛКО АТАКА Е СЪЗДАДЕНА ЗАДА АКТИВИРА ТУРЧЕЕЩИТЕ СЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДПСАТАКА И ТОЯ БОЛЕН МОЗЪК СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ САМИТЕ КОМУНЯГИКАКТО АТЕНТАТА В ТУРЦИЯ /. ОТ КОЙ Е МИСЛИТЕ ?> ДНЕС ТЕХНИЯТ СЪД ЗАСЕДАВА ДАЛИ ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН Е КОНСТИТУЦИОННА ///// И ХОП АТЕНТАТЧЕ ? 1-ВА СЛАБА БОМБА КОЛКО ДА СЕ РАЗБЯГАТ ХОРАТА 2-РА ПО СИЛНА ? 1-ВАТА Е МАЛКА ЗАДА СЕ РАЗБЯГАТ ЗАДА ИМА МАЛКО ЖЕРТВИ А 2-РАТА Е ВСЕ ЕДНО ЗАДА ИМА ЖЕРТВИ Е НЯКОЙ НАИСТИНА СТАНАХА НО ТО ТОВА СИ Е КАКТО ВЛАКА И КАКВО ? ЕРДОГАН НА МЯСТОТО НА ТЕНТАТА ? Я АКО СТЕ УМНИ ОТГАТНЕТЕ ЧИЯ Е ИДЕЯТА ? ЛЕСНО ВИ МАНИПУЛИРАТ АМА МНОГО ЛЕСНО НЕЗАЩИТАВАМ ТЕЯ *** НО АКО СЛУЧАЙНО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ КОАЛИЦИЯ ОТ АТАКА ГЕРБ И ПРИМЕРНО СДС НЯКАКВО СИ ТОГАВА ЩЕ ЛАЯТ ЧЕ ТЕЯ ОБРАЛИ КИНТИТЕ И ЗАТОВА НЯМА А ТЕ ЩЕ СИ ПАПКАТ И ДАЛАВЕРАТА ЩЕ ВЪРВИПРОБЛЕМА НЕ Е В КОЙ УПРАВЛЯВА А В ТОВА КОЙ Е УПРАВЛЯВАН И ДАЛИ СЕ СЪГЛАСЯВА НА ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ СМЕНЯТ СЕ МИСНИСТРИ А НЕ ПАРТИИИНАЧЕ СТАВА ЗА ИЛИ И ПАК В ТИЯ НАЛИ Я ЗНАЕТЕ АЙ СТИГА СЪМ ВИ ОТКРЕХВАЛ ЗНАМ ЧЕ ВИ Е ТРУДНО АМА ? ГЕНЕТИКА НЕМОЖЕ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ НЕДОСТАТАЦИТЕ СИ
6
0
 
1
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Ех Веско,съжалявам те......не можа ли да измислиш нещо по умно....освен тези простотии.Има едни достойни хора в България,които не ги е страх да изразят открито мнението си и презрението към ДПС,шайката на Станишев и всички негодници във властта.Мислиш ли че ще ги засегнеш? Народът е с тях.А ти или си някакво объркано помаче като Осман 2 или си поредният ***!
5
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Ти си *** като помашка гайда бе, не скиваш ли че и Османчо е вече с Атака!
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тъй, тъй, в едната статия плюят управляващите и искат да ги свалят, а в другата статия плюят опозицията и се присмиват на протестите й срещу управляващите. Защо ли ми се струва, че това са едни и същи хора. . . Страхливци.