Станишев бил мъничко и смешничко. Що е то?

Кметът Борисов отгатва: Малък опозиционен лидер
12 авг 2008 15:06,
73
Станишев бил мъничко и смешничко. Що е то?
Снимка: БГНЕС

Столичният кмет обяви, че  премиерът продължава да се държи като "малък опозиционен лидер", а от него се чакат отговори за смените в МВР и защо "хората продължават да се избиват като пътуват към морето".

По думите на Бойко Борисов, след като софиянци тръгнали на море се оказало, че пътищата са задръстени и никой не може да се справи с проблема.

"За мен обаче като кмет казва, че сам трябва да се оправя с трафика в София. Нека сега да види какво е трафик. Той (Сергей Станишев - бел. ред) не е ли смешен?", попита той.

Само преди ден Станишев заяви в интервю за вестник "24 часа", че преди да се реди за власт, Борисов има да дава отговори, защото ГЕРБ се занимавала с рекет.

Днес Борисов отново определи като несъстоятелни опитите да се внуши идеята за евентуална коалиция между ГЕРБ и "Атака".

"Ние винаги сме заявявали, че ще се явим самостоятелно на избори и ще управляваме състоятелно. Коалиция е възможна само с партии - членове на Европейската народна партия, а "Атака" не е неин член", добави той.

"Ако до изборите “Атака” стане член на ЕНП, ще има нови разговори с тях", обясни още Бойко Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Той преди 15 години
В Днес.бг са известни с пословичното си неуважение към институциите на страната. По този начин ли си вдигате печалбите? Доста прекалихте вече и взехте да се излагате с непрофесионализма си .
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ОООХО БООООХОСнимка: БГНЕС
10
0
 
0
 
! Отговори
серГЕЙ преди 15 години
Най-опасен е мъничък смешничък ГЕЙ!За да направи една *** на Русия и гъзъ си ще даде-камоли да предаде България!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ми че той тоя бобър си е за смях
8
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
а що не пуснаха снимката със сланинките на бб? дето се прави на опозиционер, а вместо да си гледа софия се припича на плажа? без да е отпуска?
7
0
 
0
 
! Отговори
г48 преди 15 години
от тази *** мутра. Да си гледа работата за която получава заплата.То не бяха отценки за всеки в държавата,то не бяха простотии.Ако съм на Станишев-ще го съдя.
6
0
 
0
 
! Отговори
Иванчо преди 15 години
Абе малко уважение нямате ли към премиера на републиката? То всеки може да бъде хванат в кадър, но въпроса е до колко морала и възпитанието позволяват публикуването на определени снимки ;)
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Писна ми от този Бойко. Само приказки и приказки . А този който много приказва винаги казва и по някоя и друга глупост. У нас вече никой не вярва на приказки.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Слагач, мазник на ЕНП, а в Бургас защо се коалира с всички възможни партии, които се съгласиха да подкрепят Димитър Николов, а после и с АТАКА - защото като з0ахапе кокала забравя за обещания и принципи и т.н. Всичко е мижей да те лъжем - мошеник смешен!
3
0
 
0
 
! Отговори
атака преди 15 години
Я каква снимка.Все едно че някой го шополира в момента.Егати пердетата от тричленката.Всеки ден с нови "бисери".И такива смешковци ни управляват.
2
0
 
0
 
! Отговори
Karla преди 15 години
Станишев!? Мъничък, смешничък но опасен за България!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
ауу преди 15 години
***