Бойко Борисов: Лоша работа. Ще ни окрадат

Поне 200 000 гласа ще бъдат откраднати от ГЕРБ на следващите парламентарни избори, прогнозира кметът
16 авг 2008 15:29,
111
Бойко Борисов: Лоша работа. Ще ни окрадат
Борисов смята, че партия ГЕРБ ще бъде сериозно ощетена от кражбата на гласове. Снимка: Булфото

Поне 200 000 гласа ще бъдат откраднати от ГЕРБ на следващите парламентарни избори, прогнозира неформалният лидер на партията Бойко Борисов във Велико Търново, където се провежда семинар на младежката организация на ГЕРБ, съобщи Дарик радио.

За съжаление нямаме инструменти да се противопоставим на купуването на гласове, тъй като не участваме в управлението, и единственият начин да компенсираме кражбата е да накараме повече хора да гласуват за нас, каза Борисов.

Ще участваме самостоятелно на изборите, но внимателно следим развитието на партиите-членки на ЕНП, които биха могли да са ни партньори в управлението, каза още лидерът на ГЕРБ. По негова оценка в старите десни партии и особено в средните им управленски нива има много способни хора.

Във Велико Търново се проведе първият летен семинар за младежката организация на ГЕРБ със съдействието на Фондация „Ханс Зайдел”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe i toi e mafiot shtom shte se koalira s onia prestapnik Kostov !Te vmesto da go vkarat v zatvora shte se kolirat s nego ! Ama kak da go vkarat kato na edin klon stoiat i vsichki kam zatvora kloniat :))mai mai Ataka shte e :)
69
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Всъщност в България, от край време, който брои изборните резултати, той определя кой ще е на власт. Отдавна има абонирани за преброители, работят с краден софтуер, но това не им пречи, защото софтуерът им е само за визия, иначе отзад цари бурна съкмистика. Така, че Бойко Борисов може да цака като се обърне към съратниците на Живков /все пак доста години се грижи за него/, които политически държат преброителите или да се опита да наддава срещу БСП за влияние, има и трети вариант - Чорни да му прати специалисти от Google, които да направят обратна стъкмистика. Може да се пробва и с различна комбинация от трите.
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Po-dobre ulicite da se pravqt ot gerbadjii s pari ot durjavniq budjet,otkolkoto nishto da ne se pravi,a sushtite tezi pari da se vlagat v postroqvane na vili na Dospad......pak choveka pravi neshto,moje i da krade,no pone predi tova ponapravi nqkoe dobro za horata
67
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
ГОСПОДА ДЕМОКРАТИ ДАЙТЕ ПО ФИННО С ЦЕНЗУРАТА,ЧЕ СКОРО НАПРАВО ЩЕ ЗАДМИНЕТЕ ШЕСТАЦИТЕ!!
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Boiko e tapa ov4a mutra
65
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
е, ти ако искаш да ми кажеш, че е откраднал 15000 долара и това го е провалило като политик...направо е несериозно! колкото до "Иване, кажи си!" макар, че аз го помня като "Иване, кажи им!", което много променя значението, то се видя кой какви ги каза! пък и защо Иван трябваше да ги казва? не знам дали знаеш, но на това ниво секретните документи се размножават и изпращат на три адреса - на премиера, на президента и на председателя на Народното събраниа! защо Иван а не го каза той? Сделката с Гзпром си беше доста качествена и ако Овч. не беше преподписал договора нямаше така бясно да поскъпва парното! А пък блоковете ако са стари и опасни може би по-добре е наистина да ги затворим1 и на мен не ми се стои на тъмно и студено ама тръпки ме побиват като се сетя за Чернобил! ами да построят 7 и 8! нали 5 и 6 не ги затвориха?
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки медал си има обратна страна. Тя затова е обратна, защото не е много за пред хората...НАТО - добре, ама и кепенци на 1-4 блокове в АЕЦ...ЕС - пак добре (с малко ОМ, т.е. особено мнение), но сделката с Газпром, фанфарите на летището, "Иване, кажи си...", и докара *** (аз така си викам на иначе благообразния гражданин Сакскобургготский. Макар че строго погледнато Мунчовци излязохме всички останали, а той, който нямяше никакви претенции към Родината... да не продължавам!).Пък и имаше едни спестени 15000 $ "...от командировки!"Да не се връщам във времето, когато обучаваше студентите на "Политикономия на социализЪма" (понеже Тато така викаше, всички от бранша повтаряха.Та така, Додо...
63
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
да, наистина това съм го пропуснал, извинявам се! но не е чак толкова въпроса в кражбите, премиера е като капитан на кораб и ако няма идея как и накъде да пътува със сигурност ще закара кораба не където трябва! Костов имаше ясната идея, сила и воля и въпреки крадльовците около него успя да ни заведе и в НАТО и в ЕС! Хайде да не се заблуждаваме, че без болезнените негови реформи щяхме да стигнем до там. лошото е , че не му се довериха хората за още един мандат за да довърши реформите а се хванаха на толкова елементарната въдица за 800 дни!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за Додо.Първо: писах " то и...", така, че би трябвало да се разбере какво имам в предвид. Обяснявам: това, че министър- председателят е честен и не краде, не оправдава обкръжението му. Това бе по повод изказването "даже ББ само да не краде, пак добре" (или нещо подобно, не ми се търси сега да цитирам буквално).И второ: на кого все пак излезе прякор "10 %"?
61
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
ами той не знам дали е откраднал ама за да стане долара от 30 на 3000 лева, бая крадене трябва! ако не знаеш как става попитай някой икономист. схемата е много проста но ефективна. пред очите ми ставаха тия далавери.
60
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
Мисля, че си много прав! Този човек /ББ/ ще ни отведе право при БСП-НДСВ просто той от там се пръкна и твърде много е зависим от тях! За един политик е важно да има идеи! какви идеи има ББ? никакви!щял да вземе властта и да ни я даде на нас! така поне каза!да паднеш направо!от къде ще я вземе?нали ние, народа я дава? значи ще я вземе от нас и после ще ни я даде!а ние ще му целуваме ръка за това! объркан си е човека ама нали го е обсебил нарцисизма та сигурно в къщи ходи с генералския си мундир и виси с часове пред огледалото!.........на въпроса за кого да гласувам отговора е много *** както е *** и въпроса! по делата ще ги познаете е казано в евангелието! помислете кой направи нещо за България!отговора е *** ама на Тошо Тошев му плащат за обратното!
59
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
REALNO POGLEDNATO, NA TOZI ETAP, ZA SEGA NE VIJDAM PO DOBRA ALTERNATIVA OT BOIKO.
58
0
 
0
 
! Отговори
hmmmm преди 15 години
54, той и Жан Виденов нищо не открадна...
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам дали си прав ... То е много относително какво може да направи сам кмета , предвид че има и общински съветници ... Но това е начина да разкараме тези три партии на *** от властта ... А и има един огромен плюс - всеизвестно е , че ББ и Доган откровено се мразят , а това е гаранция , че поне ако спечели изборите ДПС ще е опозиция , а ако гласуват достатъчно много хора - да се надяваме и извън парламента ... Това никак не е малко ... Само от едно ме е страх - да не вземе ако му се наложи да прави коалиция пак да се събере с царчетата , че тогава наистина ще си хващам дърмите и ще си бия шута от България ...Другия избор е Костов , ама той май е доста компроментиран в очите на народа ... За Атака изобщо не отварям дума - продажна партия отсякъде ...Както каза някой - щом мутрата и чалгаджия Слави Бинев си купи място в европарламента - работата е ясна ...Пак казвам - ББ също е зло , но е по-малкото зло ...Аз лично смятам да му дам шанс на изборите да покаже , че хората не са били съвсем прави за него ... хиляди пъти ще е по-добре от това което е сега ...А и да не забравяме , че всичките му кирливи ризи и негативи се вадят умишлено на показ ясно от кого , докато комунистическите такива си ги виждаме и сами ... Няма по-покварена колация от тази ... Комунистите които изгониха *** и царя сега са в коалиция с тях ... Само за едните сребърници си продадоха родината всички дупетати ... Жалко за България ...ББ е по-малкото зло и аз ще гласувам за него ...Който има акъл да мисли сам и да не се води по другите - да мисли за кого и как ... !!!
56
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 15 години
Ами първо той е от същите властимащи сега. Той влезе в политиката с протекцията на едната от партиите в тричленката и се задържа с подкрепата на другата. Че не свърши нищо като шеф на МВР е очевидно. Че не върши нищо и като кмет още повече. За четири години кметуване кой проблем реши и какво направи за града? Спря ли грабежа и мародерствата? Спряха ли заменките? Стана ли по-чист града? Изпълни ли си обещанията за намаляване на данъците и таксите, за разваляне на неизгодните концесии за почистване и ВИК? Спряха ли квотните партиини назначавания в апетитните общински фирми. Само за общо сравнение "Паркинги и гаражи" преди ББ е с отчетена печалба 1 млн., а с ББ стават 3 млн. и човека го отчита като огромен успех, а простата сметка е лесна за всеки 30 хил. паркоместа в синята зона по 1 лев на час делничен ден по 300 дни в годината - май става доста по-голяма някъде около 70 млн. Интересно ми е какви са тези разходи на тази фирма, че да даде такъв скромен принос в общинския бюджет. А ако повторим примера с ГТ, Общински пазари, Софийски имоти и т.н е очевидно какъва е разликата между станишев и ББ единия краде от държавата другия от общината
55
0
 
0
 
! Отговори
GreeN преди 15 години
Зелени, зелени, зелени
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОЛКО ЛИ ПОМИЯ ЩЕ СЕ ИЗЛЕЕ ОТСЕГА НАТАТЪК ВЪРХУ БОЙКО БОРИСОВ , ДОКАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ ... НИКОЙ НЕ КАЗВА , ЧЕ Е БЕЗГРЕШЕН , НО НЕ Е ЛИ ПО-ДОБЪР ОТ ВЛАСТВАЩИТЕ СЕГА ???АКО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ МЕЖДУ ДВЕ ЗЛИНИ КАКТО ВИНАГИ СТАВА В БЪЛГАРИЯ - ОПРЕДЕЛЕНО ИЗБИРАМ ПО-МАЛКАТА ...АКО БОЙКО БОРИСОВ НЕ НАПРАВИ НИЩО , НО И НЕ ОТКРАДНЕ НИЩО , ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ОТ САМО СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ...НЯМАТЕ АКЪЛ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ...ЛОШОТО Е , ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е *** И ВИНАГИ СЕ Е ВОДИЛ ПО АКЪЛА НА ТЕЗИ КОИТО НАЙ-МНОГО ПЛЮЯТ БЕЗПРИЧИННО ... АМА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ББ ... ГЛАСУВАЙТЕ З АКОЙТО СИ ИСКАТЕ - ИЗБЕРЕТЕ ПАК ТАЗИ КОАЛИЦИЯ И БЪЛГАРИЯ ДО КРАЯ НА МАНДАТА И НЯМА ДА Я ИМА НА КАРТАТА ...СИГУРНО ИМА ХОРА КОИТО ИСКАТ ТОВА ДА СТАНЕ , НО МНОГО СЕ НАДЯВАМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОНЕ ВЕДНЪЖ ДА ПРОЯВИ РАЗУМ И ДА ИЗХВЪРЛИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ БСП , ДПС И НДСВ ОТ ВЛАСТТА ...СЪЩИТЕ КОИТО ИЗЛЪГАХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ КОИТО СЕ НАЛАПАХА ПОКРАЙ ТЯХ ...ЗА МЕН ББ ИЛИ ДОРИ КОСТОВ СА НОРМАЛНИЯ И ЛОГИЧЕН ИЗБОР ...НЕ ГЛАСУВАМЕ ЛИ ЗА НЯКОЙ ОТ ТЯХ - ВСЕ ЕДНО ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА ТЕЗИ КОИТО СА В МОМЕНТА ...И ВЯРНО , ЧЕ ПРИ КОСТОВ СЪЩО СЕ КРАДЕШЕ , НО МЕ ИНТЕРЕСУВА - ИЗХВЪРЛИ ЛИ БОЖКОВ ОТ ВЛАСТТА ??? А ЙОРДАН ЦОНЕВ ??? А ДРУГИТЕ ПОКРАЙ ТЯХ ДЕТО КРАДЯХА С ГЪ.ЗА СИ ???НЕ СМЕ НАРОД ...
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vseki koito rugae Boiko e komunist
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ало, гербри изглили, та чак замирисали...... леле то стана като народна песен.... я елате и направете един семинар в Дупница... с вашия секретар Чушкаро... пък туку виж спрял да вкарва цигари контрабанда.......... и реклама ще ви направи..и гласове ще ви купи... мафия "ГЕРБ" това е фирмата... ООД от мафиоти..
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
49-и е АБСОЛЮТНО ПРАВ.