Борисов иска да измете Доган

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта. Само това има значение за моето стоене в политиката", обяви кметът
18 авг 2008 08:23,
231
Борисов иска да измете Доган
Снимка: БГНЕС

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта", заявява в интервю за вестник "Труд" кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос на дали иска да извади ДПС от властта, Борисов отговаря: Категорично! Това е каузата на ГЕРБ! Само това има значение за моето стоене в политиката – да извадя Доган от властта. Да отиде в опозиция, да видим тогава как ще се храни с обръчите си", казва Борисов.

Софийският градоначалник смята ДПС за противник, защото е "етническа партия".

"Преди две седмици бях на събора в Делиормана и видях как депутатите от ДПС си говорят там с хората само на турски. Друга реч не чух. България я няма в Делиормана! Няма я разберете!", споделя Борисов и добавя, че "ако Станишев не го знае това и службите не му докладват, съжалявам за него", казва кметът.

Бойко Борисов е убеден, че в Делиормана е "заложен тежък конфликт в бъдеще".

Попитан дали ще прави чистки на етнически принцип, Борисов контрира: Сега те в момента какво правят? Чистка срещу нас. Идете в Кърджали да видите колко българи има в управата. Турците са 80-90% и мачкат българите в смесените райони. Защо БСП търпи това? Защото е в коалиция с Доган. Ами това е вредно за България", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
КАДЕСЕТО преди 15 години
пичове празнуваме днес демокрацията!боже колко простотия и нещастие в милата българия!
210
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
на ,който иска да зомбира българският народ-нещастието ти е пълно ционистко-масонка ***!а за чистките *** ала европожарникар да си стоят на топло при съсухрената евро дама цвърци!
209
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И Бойко си вярва.Ами че та са едно.
208
0
 
0
 
! Отговори
Свилен преди 15 години
На три поредни избора гласувам за Бойко Борисов - два пъти за кмет и веднъж - на евроизборите.Дотук той с нищо не оправда доверието ми. София е заприличала на клоака. Такава мизерия, бъркотия и разруха не е имало никога в София. Нищо не се прави за града. Борисов се заобиколи от безскрупулни кариеристи и алчни спонсори, жадуващи да си върнат вложените пари хилядократно. Вместо да работи за София Борисов се занимава единствено с пиар кампанията си. Изказването за Доган е само поредна пиар акция. И като всяка такава акция няма нищо общо с истината. Съжалявам, че всичко това стана възможно и с моя глас. ГЕРБ за мен и семейството ми вече е минало. Ще гласувам за СДС или ДСБ. Най-добре ще е ако се обединят. Дано имат достатъчно ум да го направят.
207
0
 
0
 
! Отговори
КАДЕСЕТО преди 15 години
шшшшшш, съгласен съм с вас
206
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
тези над средно равнище се опитват да измислят нещо!а вие си знаето шесто та шесто!обшобългарската простотия е вашата мечта,но просто няма да я дочакатве !
205
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Samo Ataka sa sre6tu dogan
204
0
 
0
 
! Отговори
Мухобойко преди 15 години
Стамате, пиле шарено. Ако щеш гласувай за Бойко и с краката си. Все едно ума ти е в задникa след като мислиш, че Мухобойко ще изгони Доган. Той сега така приказва, за да излъже поредната порция наивни *** и да измъкне някой глас от Атака.А иначе Мухобойко открито заявява, че Доган е най-великия политик на България. Виж по-надолу в коментарите някой беше дал цитат от интервюто му пред БНТ.Пък и все пак Догат направи Мухобойко главен секретар, а тоя това няма как да го забрави.Тъй че, щом искаш да си прoст и да вярваш на лъжите на мутрата - твоя си работа.Но не се надявай, че нормалните мислещи хора ще се вържат на поредната порция манипулации на пожарникарчето.
203
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
и да делите и да умножавате не знам защо се срамувате от собсвената си простотия и лизачество!някои казват,че всичко е човешко ,чак даже и отцеотрицателството!
202
0
 
0
 
! Отговори
d преди 15 години
boyko mamati
201
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
дерзайте манипулатори не знам защо си миослите,че като владеете някоя медия сте велики!не !просто умните хора бързо разбират какви антибилгарски *** сте!!!
200
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
мили шестички ,не се опиянавайте от наложената ви !ще кажете че деца храните!въпреки всичко българските патриоти ще се борят!а медийната тепърва чува за това!ало, кукл.оводите
199
0
 
0
 
! Отговори
КАДЕСЕТО преди 15 години
МОЖЕ ЛИ 4Г, ДА СИ ГЛ.С. НА МВР И ДА ОБЛЪЧВАШ БЪЛГАРИЯ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ УМСТВЕНА И ХОРМОНАЛНА СБЪРКАНОСТ!ПОПИТАЛИ ГО ЗА КАУЗА И ЗА ЧИСТКИ-И ИДИОТАШИЛИ ОТГОВАРЯ АМИ ТЕ КАКВО ПРАВЕКУХА ППЗ КАСКА А ТИ КАКВО ПРАВИШ?ЕВАЛА ШЕСТО ! ПОКЛОН МЕДИЙНИ *** !!!!
198
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дим Дуков стана член на ГЕРБ, стяга се за депутат
197
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нищо против ББ, ама да си покаже хората, кой са, с кой ще прави коалиция и т.н. , що то и български изедници има много.
196
0
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 15 години
Ей т'ва се начетох и наслушах на репли от сорта "Бойко, такъв, Бойко онакъв, мутра, и т.н." За това, че иска да бие шута на Доган, за това ли го плюете, бе??? Неграмотници! Бойко - с двете ръце ще гласувам за тебе! А тези дето те плюят да вземат да си купят вазелин, че малко остана да им го плеснат турчулята!
195
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да прав си, Бате Бойко ще го помоли да се намаже сам отзад с вазелин, и да не се стяга много, за да е по-безболезненна коалицията за Доган, ако иска още да е на власт.Ако не-да си прибира обръчите и да си ходи в Турция.
194
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До сега въобще не бях убеден дали да гласувам или да ида за гъби на изборите.Но сега вече съм убеден!Нищо лично против турците,но против Доган ще гласувам с удоволствие!По нашия край земя, гора, минерални извори,мандри, всичко е на обръчите на Доган...Български турци, осъзнайте се и Вие...Заради вас той преяжда, докато вие и децата Ви гладувате.Докато се печете на жегата и карате животни към Гърция, той се пече на яхтата с мацка на коленете...
193
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма по-достоен българин от Бойко Борисов.
192
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО Е КАЗАЛ ХЕГЕЛ !