Феим, Петър, Бисер Чаушев съди ОЛАФ

Бившият зам.-външен министър бесен на Готфрид Манфред, написал, че Чаушев е първа дружка на бизнесмена Людмил Стойков
19 авг 2008 15:56,
55
Феим, Петър, Бисер Чаушев съди ОЛАФ
Снимка: БГНЕС

Скандално уволненият бивш зам.-министър на външните работи Феим Чаушев е завел дело срещу представителя на ОЛАФ у нас Готфрид Манфред.

Искът на Чаушев срещу европейския антимафиот е за нанесени материални и морални шети.

Бившият дипломат, който загуби поста си след като стана известно че в официални документи използва различни имена обяви, че бил силно раздразнен от Манфред, тъй като си позволил да спомене името му в доклада на ОЛАФ като политикът, разпънал политически чадър над скандалния пернишки бизнесмен Людмил Стойков.

Именно скандалът със Стойков стана причина Брюксел да спре финансирането по програма САПАРД и да отправи силни критики в последния си мониторингов доклад за България в борбата с организираната престъпност.

"В доклада г-н Манфред казва, че от страна на бившия министър на външните работи има политически чадър. Бил съм бизнес партньор на Людмил Стойков. Манфред трябва да докаже какъв бизнес имам със Стойков и имам ли изобщо някакъв бизнес”, заяви Чаушев пред БГНЕС.

Съдебният иск е внесен от адвокатите на Чаушев в немски съд, тъй като докладът бил писан в Германия.

"Не мога да кажа за какво е финансовото изражение на претенциите ми към Манфред", каза Чаушев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Rodopchaninut преди 15 години
Feim Chushev ili kakuvto e moje da se okaje 4e e i bivsh ushev!
53
0
 
0
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 15 години
ГРОЗЕН ПЕДОФИЛ - СЛЕД КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПОЗОРА, ЩЕ ГО ОБЕСИМ НА СТАДИОНА
52
0
 
0
 
! Отговори
мишлето преди 15 години
Много,ама МНОГО съм любопитна да видя,как БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЪДИ ОЛАФ!Щото работата ще стане ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дебела!Опре ли до съд-няма куртоазия!Ще има разследване!И нищо не може да се скрие!Щото сме в ЕС и сме на пангара!И тогава глей ко стаа!:-)))
51
0
 
0
 
! Отговори
ceko45 преди 15 години
parvanski kaza predi nqkolko dena 4e moje i bulgarskata darjava da sadi olaf.tova go kaza za da otgovori na zenitniq ogan na evropeicite.qvno ima golqm spor kakvo e prestapnost kakvo podkrepa i kakvo e da si 6ef na mafiata v bulgaria
50
0
 
0
 
! Отговори
макропопулист преди 15 години
Това,че боядисаното недоразумение съди, не означава нищо!Виж,ако го ОСЪДИ е вече друга работа!
49
0
 
0
 
! Отговори
НОРМАЛЕН преди 15 години
ТОЯ КОРУМПИРАН ДЪРТАК СИ БОЯДИСВА КРАТУНАТА. ТОЯ Е ЗА ГЕЙ ПАРАДА.
48
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 15 години
виновен е станишев доган симеон и първанов че този бисер чаушбеше министър с мандат от тяхното правителство.за да си спасят техните глави отраязаха неговата.защо се води ведомственно напуснал по лични причини.той не е изгонен.затова и още получава в пълен размер и заплатата си която никак не малка и в последстие дебела пенсия.колкото и да се възмущаваме това са фактите .а станишев знае какво го чака затова му съчуства.той му съчуства ама ние българите плащаме за гафовете му и за дебелащината на феим.защо изобщо си хабиме енергията по форумитеами че ние му плащаме да бъде такъв .
47
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Къде сме Лъвове БАЛКАНСКИ-проскубани,заспали,още ли ще ни тъпчат всякакви пещерни *** ***.В 1989 казвах,с кръв са взели власта-с кръв ще я дадат.-Недей-кръв да няма,ми казваха.-Кръв ще с.ерем.Дойде и това време.С джавкане по форумите нищо няма да се промени.Тоягата има два края:тънък и дебел.Зависи за кой си се хванал,или кой ще те подгони.Който може,да ме рабере.Всичко друго е "кауза пердута".===прочете ли го?хайде де.
46
0
 
0
 
! Отговори
Галена преди 15 години
Е то това остана.Да е и педофил.Грозен,стар,отвратителен,крадлив,ченге,нез наещ български и ....педофил.Браво!Егати управниците!Един педофил,друг хомо,какво сме се заоплаквали?От всичко по малко.
45
0
 
0
 
! Отговори
+++++ преди 15 години
Тия комунистически ЧЕНГЕТА,продължават да излагат България пред света.До сега тоя агент,трябваше да е осъден и да лежи в затвора...Кажете ми - това държава ли е?
44
0
 
0
 
! Отговори
кво ти пука преди 15 години
С тая мутра трябва в дън земя да се скрие,още повече ходи като партизанин с няколко имена,седнал и да иска съд.Справедливост за накърнената Феим Петрова чест.А ако това,което в част от коментарите са казва е истина?!Защото подобни неща нито българи нито турци, нито даже *** толерират.Подобна физиономия и цитираните наклонности.Пък вие се дъвчете тука кой от кой етнос бил,докато тоя живее на гърбовете на всички ни и се кефи без срам!
43
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Неам такива като нас. Тия турците дето не са и турци ни сто пъти, и ние още си стоим. Стоите си братя тоя път ще ни првят групов секс, само дето не устанаха читави и стегнати дупки. Сигурен съм че толко не са ни *** и по време на робството.
42
0
 
0
 
! Отговори
???????? преди 15 години
ЧАУШЕВ,ГЛЕДА,КАТО НАТРОВЕН ДЪРТ КОЧ ОТ ДИВ ЛАПАД!!!!ЗАТВОРА ГО ЗОВЕ СЛЕД ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПОЗОРА! ТОЙ Е МУТРАТА - ДРУГАР НА АГЕНТ ГОЦЕ СИРИЩНИКА....
41
0
 
0
 
! Отговори
Феса преди 15 години
Машалла, чоджум,*** умни сте и затуй на другите избори пак не гласувайте, ние ша ви оправим и с Феим и бес него и с възелин и бес него
40
0
 
0
 
! Отговори
Grazdanin преди 15 години
Hubavo go vizte toia na snimkata. Sega razbirate nali, zashto vsichki triabva da glasuvame na izborite taka, che da pratim Dogan i negovite obruchi ot firmi niakade na mainata si!
39
0
 
0
 
! Отговори
ФЕЛИС ХЮСМЕНОВА - DU преди 15 години
НЯМА ЛИ НЯНЯКАКВО КРАЙПЪТНО ДЪРВО ДА СЕ БЛЪСНЕ В КАРУЦАТА НА ФЕИМ , ПЕТЪР , БИСЕР, ЧАУШЕВ ,АХМЕД ДОГАН
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно, дали въобще е възможно да има невинни във властта. Баща ми кандидатстваше за място в областен гр. при предишното му министерстване на тоя тутманик. И познайте кое бе министерството? ... На спорта бе, моите хора. Той стана спортист отведнъж и обясняваше колко впечатлен бил от олимпиядата в Гърция - на много лош БЪЛГАРСКИ, да му се не знае зам. министъра. Та моя баща, който е бил на няколко олимпияди и като представител на различни държави не го огря тази работа в министерството / тогава / на младежта и спорта защото трябваше да сложат наш си човек от тия техните, нищо, че и той си нямаше представа за какво става въпрос. Ми това е дереджето, радвайте се на последните медали от тази олимпияда, че спортистите си го казаха. На тази сме 2 рейса хора, на др-та сигурно и един рейс няма да сме... За жалост вече не виждам и време да се върне колелото на историята - каквото можаха разпродадоха и окрадоха.
37
0
 
0
 
! Отговори
?????? преди 15 години
ТОЯ АГЕНТ С ДВЕ ИМЕНА,КАТО ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ,НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ В ЗАТВОРА БЕ ХОРА! НИЕ СМЕ ОВЦЕ,ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ,КОИТО НЕ ИМ ИСКАХМЕ ОБЯСНЕНИЕ НА ВРЕМЕТО.ТОЯ Е ЗА ПАНДЕЛАТА БЕ ХОРА!!!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Мафиоз щял да съди бандит.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тоя е редовен гост на запоите и оргиите, които спретва Гоцевият спонсор Людмил Стойков на ДЮНИ - защо никой не проявява интерес към гаврата на този боядисан сбръчкан некролог с малките момиченца, които му доставят - и ненаситният *** ги поръчва по 3-4 - мамицал.а му резана