Миков: Разследващият капацитет на полицията ще се подобри

Наши следователи ще помагат на ОЛАФ в борбата с измамите
23 авг 2008 12:58,
22
Миков: Разследващият капацитет на полицията ще се подобри
Михаил Миков. Снимка: БГНЕС

Подобряването на разследването срещу посегателствата на европейските фондове е част от подобряване на разследващия капацитет на полицията.

Това заяви в гр. Кула Михаил Миков, министър на вътрешните работи, който бе на честване на 30 години от випуска на гимназия "Васил Левски" в града.

Една измама или документно престъпление, независимо дали е насочено към пари на Европейския съюз или държавния бюджет, е посегателство върху парите на данъкоплатеца, каза Миков.

Като акцент на срещата му с делегацията на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) и с генералния директор Франц-Херман Брюнер министърът посочи желанието за по-редовна, по-откровена и по-регулярна комуникация и диалог като партньори.

Тази комуникация да дава информация в къси срокове за това какво се случва по отделните дела и за злоупотребите с парите на европейския данъкоплатец, както и с парите на българския данъкоплатец, каза Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
31
 
! Отговори
Ванко1 преди 15 години
Товарищ Миков, кого лъжете? Бабите на село, класата на изпростелите граждани-селяни, дето се образоват от телевизия и вестници ли? Или събутилниците ви?