Топ 10 на корумпираните политици

Атака и Ред, законност и справедливост класираха корумпираните политици в Топ 10
12 сеп 2008 13:23,
65
Топ 10 на корумпираните политици
Снимка: БГНЕС

Атака и партия Ред, законност и справедливост ще подготвят доклад за най-корумпираните политици в страната, каза лидерът на РЗС Яне Янев.

Документът ще пишат експерти и на двете партии и той ще бъде изпратен в Европейската комисия.

В доклада „Най-корумпираните политици“ ще бъдат включени сделките, които са ощетили държавата, допълни лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

По думите му, такава сделка е и продажбата на БМФ, която е на много по-ниска от пазарната цена.

Двете партии вече са определили Топ 10 на най-корумпираните политици.

В десетката влизат: Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган, Георги Първанов, Румен Петков, Йордан Цонев, Пламен Орешарски, Нихат Кабил, Асен Гагаузов, Емел Етем и Милен Велчев.

Волен Сидеров е изпратил писмо - покана до лидерите на другите опозиционни партии за среща във вторник, на която да се обсъдят общите им действия. Това не означава коалиция, а общи синхронизирани действия, които в момента са необходими, обясни Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
turchin преди 15 години
"Kuchetata si layat kervana si vyrvi"Turcite tazi godina shte sa s pone 100 hilyadi glasa poveche. Mislete , ama malko po-byrzo, che nyama vreme.
43
0
 
0
 
! Отговори
babaPEna преди 15 години
На първо място трябва да е Ахмеда..тая 10-ца ина4е цяла БЪлгария я знае..да видим дали ще се направи нещо..
42
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Тъй като нещата за 19г.се разсмърдяха ,предвидените в пейзажа прекалиха и постоянно се уливат и ги разреждат сегиз-тогиз, пускат на терена нови шутове за да ловят канарчета.Те си правят "топ списъци",защото са следващите магьосници-оМАЙНИци.Искатели нещо да се промени лично за Вас и семейство Ви, хващайте си каквото намерите за превоз и преко границата.Тук и след още 64г.нищо няма да се промени,освен доопростяване, ратаи и ***.На много няма да им хареса това предложение.Друго средство-прокурор Калашников да се намеси поединично. Трето просто нама.А партиите са средство за разединение на хората ,за да са по контрол.Помислете.Убеден съм,че ще се съгласите.Лека нощ.
41
0
 
0
 
! Отговори
BG® преди 15 години
Абе какъв е тоя измислен "топ10", едни от най-корумпираните са Георги Пирински(с родна фамилия Заеков, юдейн по вяра и гаден комунист, син на гнусен комунист, който има големи заслуги за това, че Македония е отцепена от България), а къде е оная гнусна дебела *** Любен Корнезов?
40
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
"Топ 10!!! И Топ 100 няма да ги побере. Ами далаверата с изпирането на парите на кредитните милионери през -.1997?..."Съгласен съм с теб, че читави хора в България има, но жизнено важно днес е да се обединим в партия.Аз със мои приятели се опитваме да изградим структури в някои градове на страната.Така , че си добре дошъл в редовете на НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ, стига да не си свързан е червените олигарси и кредитните милионери..Нуждаем се от помощта и инициативата на всеки млад и честен българин!Приятна вечер и до нови срещи.
39
0
 
0
 
! Отговори
В.Б преди 15 години
ЗАБЛУДЕНА И *** ОВЦА СИ ЧОВЕЧЕ ЖАЛКО ,ЦЕ СА МНОГО КАТО ТЕБЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.
38
0
 
0
 
! Отговори
Георги Жеков преди 15 години
Още в списъка - Рамадан Аталай, Юнал Лютви, Касим Дал, Надка Михайлова, Николай Василев, Джевдет Чакъров, Венцислав Върбанов, Софиянскиl и още една сюрия подобни на тях...НЕКА ВСЕКИ ДА НАПИШЕ И ДА ДОПЪЛНИ СПИСЪКА
37
0
 
0
 
! Отговори
истина преди 15 години
Добавете в списъка водачите на СДС и ДСБ, Христо Бисеров, Мистър 10%, както и редица месни общински феодали. Мнооого над сто са!
36
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
Bsp neznam si kvo hahah mnogo ste zle hora, samo sporite po mejdu si i se djafkate.Q zemete si stegnete dupetata revlivi pensionerski i napravete neshto koeto moje da pomogne na taq smeshna durjava ot kolkoto da se zaqjdate v nqkuv sait za ***.Kato ste tolkova umni i razbirate ot politika stanete ot pc to obedinete se i napravete nqkoi bunt ili podpalete neshto ili nqkoi i 4ak togava moje i da se sprat onia lami politicite ta da vi oburnat malko vnimanie.Taka pravqt v civilizovanite durjavi.Tyka v Italia ot transporta kato imaha problem s politicite sprqha tirovete v cqla italia i da vidite kak za 2 dena politicite si razmurdaha anusite da im izslushat iskaniqta, shtot nqmat drug izbor poneje posledicite shtqha da sa strashni.
35
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
Топ 100 политици за отпаряне на трътките е доста по-ефикасен и нужен списък...
34
0
 
0
 
! Отговори
dedoviq преди 15 години
Абе не ти ли стига че та банаха в другия форум ,че са доиде тука да сереш?!:)Ае бегаи да свириш на Расатовия и да гоните ***:)
33
0
 
0
 
! Отговори
toto преди 15 години
Абе другари!Много евтина пропаганда започнахте да правите ,бе.Вие съвсем за маймуну ни имате.Хайде малко по сериозно с пропагандата-кажете го на вашите партийни пиари на столетницата.Какво се правите на млади като 86% от членската ви маса по ваши данни е над 60 години.Кого заблуждавате?
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SMART ZA TEZI PEDALI MRASNI GADNI
31
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
...всеки ден гледам недоволни коментари във форумите, а действия никакви! Всички знаем що за стока са днешните политици! Да не говорим за ДПС - партия, която е срещу България и Българския народ.Въпреки това се допускат хиляди автобуси от Турция и то, само когато има политически избори! Защо бе хора? Защо не сме единни в действията, истинските действия? Още сега мога да изляза и да протестирам срещу това, но след 10 мин. ще бъда арестуван за "нарушаване на обществния ред" . А ако цялата страна излезе на протест? Ако се съберем всички, навсякъде, по всяко време? Ще има турци ли, ще има ***, които бия полицаите и т.н. ... няма да има такова нещо. България се нуждае от НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ, в България вече е крайно наложително да се започне чистка на хора като Доган и компания!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък ще си гласувам за БСПто щото са готини и дават път на младите и с тях винаги е купон! Станишев е пич и маса ме кефи! Който говори простотии за БСП - лъже! Най-добре е да се гласува за БСП, другите са ненормални мамймуни а ГЕРБ са си направо зоопарк с главен маймун шимнпанзето Бойко *** Борисов! Гласувайте за БСП !!
29
0
 
0
 
! Отговори
petar преди 15 години
ДПС би обравила България и нищо друго смърт за всички членове на тая долна ,турска , етническа , терористична партия. Как може хора които са правили терористични актове в България да управляват нашата държава ?БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
28
0
 
0
 
! Отговори
малееее преди 15 години
Пич остана накрая да извикаш " В Русия съм,в Русия съм"
27
0
 
0
 
! Отговори
nnnnnnnnnnnnn преди 15 години
драги ми приятелю, ахмед доган да ти взел на теб нещо?Остави го да смуче паритена арабите и да ги докара тук, все нещо е за България. Защото умниците *** няма от кого да искат и да оправят икономиката на страната. А Дган поиска ли и от изтока взема и от запада. Ха да го направи някой "българин" ако може. Така че парите като не са мои , ако ще и половината да си ги присвои. Не разбра ли българина взема от българина,а той от други
26
0
 
0
 
! Отговори
europe преди 15 години
а и той няма да стигне да се поберат в това число влиза и инициатора Яни и Воленчо
25
0
 
0
 
! Отговори
kk преди 15 години
Топ 10!!! И Топ 100 няма да ги побере. Ами далаверата с изпирането на парите на кредитните милионери през -.1997?Къде бяха Волен и Яне тогава? Защо мълчат за на-голямята далавера, наречена "Гладната и студена зима на Жан Виденов"? Нали се джаскат за мъже, да кажат! На никой от действащите политици не вярвям. Ще гласувам за онази листа, в която няма нито един от днешните политици. Как да направим гражданско сдружение без цялата тая крадлива политическа класа, с ясно послание пред Европа и Света, с реалистични и прагматични национални цели? Това е големия въпрос. Умни и честни хора в България - дал Бог...