Топ 10 на корумпираните политици

Атака и Ред, законност и справедливост класираха корумпираните политици в Топ 10
12 сеп 2008 13:23,
65
Топ 10 на корумпираните политици
Снимка: БГНЕС

Атака и партия Ред, законност и справедливост ще подготвят доклад за най-корумпираните политици в страната, каза лидерът на РЗС Яне Янев.

Документът ще пишат експерти и на двете партии и той ще бъде изпратен в Европейската комисия.

В доклада „Най-корумпираните политици“ ще бъдат включени сделките, които са ощетили държавата, допълни лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

По думите му, такава сделка е и продажбата на БМФ, която е на много по-ниска от пазарната цена.

Двете партии вече са определили Топ 10 на най-корумпираните политици.

В десетката влизат: Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган, Георги Първанов, Румен Петков, Йордан Цонев, Пламен Орешарски, Нихат Кабил, Асен Гагаузов, Емел Етем и Милен Велчев.

Волен Сидеров е изпратил писмо - покана до лидерите на другите опозиционни партии за среща във вторник, на която да се обсъдят общите им действия. Това не означава коалиция, а общи синхронизирани действия, които в момента са необходими, обясни Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Честен труженик преди 15 години
Егати инфлацията!И банкноти от по 800лв. пуснаха.
23
0
 
0
 
! Отговори
заграбен преди 15 години
Колко удобно са "забравени" дараверите на Костов, гаражите на Надето, и цялата синя мафия, която имитираше опозиция, а после се накраде като комунистите.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E che te vsichki sa korumpirani...
21
0
 
0
 
! Отговори
HDG преди 15 години
А защо ни е толкова къса паметта? Къде са Мафиянски, Мр. 10%, Разрушителя на мавзолеи, Муравей и цялата друга пасмина? Не само сегашните в кюпа.....
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
когато искаш да си истински лидер и хората да ти вярват, вместо да пускаш на запис обръщения към тези които искаш да те следват, трябва да си там на място. И как да се вярва на такъв политик , който критикува другите , а сам е наредил доведения си син за евродепутат?
19
0
 
0
 
! Отговори
raves преди 15 години
koi moje - kradne , koi ne - dua ;] => duate ! ;]
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Румен Овчаров са забравили да го включат и неговия приятел Вальо топлото.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
пък мое и да извадим някой де....не се знае с кого ще се явяваме задно на избори Ххахахахахаха
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Волен Сидеров е изпратил писмо - покана до лидерите на другите опозиционни партии за среща във вторник, на която да се обсъдят общите им действияТе за тва го няма Костов в списъка, във вторник като се разпърдят ще го добавим!
15
0
 
0
 
! Отговори
към 12 преди 15 години
Духни ...... супата
14
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
Кажи ми тогава за кого би гласувал ?
13
0
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 15 години
бЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е РАЗДЕЛЕН НА РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ, АМЕРИКАНОФИЛИ И АМЕРИКАНОФОБИ, СИДЕРОФИЛИ И СИДЕРОФОБИ, СЕРГОФИЛИ И СЕРГОФОБИ, ПЕДОФИЛИ И ПЕДОФОБИ.СЪРБИТЕ СА ПРАВИ, ЧЕ СВЕ *** СА ЙЕБЕНИ У ГЛАВУ!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-големите крадци по размер на заграбеното:1. Ахмед Доган2. Симеон Сакскобургготски3. Милен Велчев 4. Георги Първанов5. Румен Петков 6. Нихат Кабил7. Емел Етем
11
0
 
0
 
! Отговори
Самолетоносача преди 15 години
Волен Сидеров и Янев са психопати.Това са хора не добре с мозъка.Колкото по *** и бездарен е даден човек толкова повече драпа за власт.Аз лично не се учудвам.Като гледам какъв е народа ни ми е ясно и какви политици ще си избере.
10
0
 
0
 
! Отговори
lydia преди 15 години
i tia i onia sa edni patia na demokraciata minava prez dyloto na avtomata
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe 3-ti ti si bil velik konspirator be!
8
0
 
0
 
! Отговори
уморих се да съм бъл преди 15 години
И в топ 100 не могат да се съберат, покварените ни служители. Чудя се защо е пропуснат Джевдедчо
7
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 15 години
Промит, болен мозък. Коментарът на номер 2 описва добре поведението ти! Атака е създадена от честни Български патриоти, които милеят за Родината!Браво на Волен! Един политик от 20 години насам, който да работи за България, а не за личното си забогатяване!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво пич!!!!! Много добре си го казал. Абсолютната истина!!! За огромно съжаление обаче има много неадекватни и много заблудени хора, които му вярват на тоз Сидеров!!!А той вече такива глупости започна да бълва, че незнам дали и той си вярва, *** важното е олелия да има!!! И онзи *** Димитър Стоянов-той пък изобщо не трябва да се коментира!!!!БЪЛГАРИЯ над всичко!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
По вероятно ще се окаже, че коалицията освен своя си гроб, е изкопала и гроба на България като цяло, а верните поданници са обречени доживот да плащат дълговете на тези крадци, които ще влязат в историята с най-некадърното, корумпирани и безпринципно упоравление: министър председател - без нито един ден трудов стаж и дете на комунизма; поротурска партия с лидер, вкаран в затвора от същте комунисти, с които прави колацияи; бивш цар, който е прогонен от страната си от същите тези комунисти! Но иначе тази коалиция е най-доброто, което може да се случи на страната и носи стабилност! Видяхме - и добрините й, и стабилността й!