Над 1 милион българи "уволниха" правителството

Съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии, обяви Цветан Цветанов
21 сеп 2008 15:53, Красимир Ангелов
107
Над 1 милион българи "уволниха" правителството
Снимка: БГНЕС

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София.

Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове.

Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.

„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.

Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.

“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ajde pod stroj s lopati sega tezi 200 000 sofianci da pocistqt boklucite!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
65 za6toto te imat dostup do golqmata para i si q razdelqt 4e i se karat vse po al4ni stavat
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
21.09 23:57, ако същите тези богати хора не гласуват, а само наистина бедните, защо все още има крадлива власт?
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Сеирджия" ... nikoi li ne 6te da pravi sex sus teb ... ta si tolkova nahmuren ? mmm ? :)
62
0
 
0
 
! Отговори
Сеирджия преди 15 години
Подписали се,ама няма да излязат на улицата,да гътнат правителството и да палнат парламента!И знаете ли защо?Скъпа им е кожичката...Влезте в магазините на "Билла"примерно.Стотици хора,всеки ден,хубаво облечени пазаруват с пълни колички,като за световно,всеки прави сметки по над 150 лева.Отвън ги чакат малките им и средни спретнати и лъснати автомобилчета.Тия хора,лично аз не ги виждам да бутат което и да било правителство!Тези хора са едни шушумиги.Те винаги ще се услушват и ще си траят.Всеки от тях явно е намерил да бърка в някоя малка каца с мед и да ближе пръсти.Те никога и не гласуват на избори.И въобще не изглеждат недоволни.Предварително искам да кажа две неща:Първо-Не искам да се заяждам с никого в този форум.Второ-ненавиждам партията на комунистите.Обаче,може ли някой компетентен да ми каже за въпросните хора-откъде се пръкнаха с тия физиономии на комсомолски секретари или юпита,то е все едно?!И са много.....
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ili po-dobre - pravete sex
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ne se karaite - biite se
59
0
 
0
 
! Отговори
Красивото Бобче преди 15 години
Атакаааааа!
58
0
 
0
 
! Отговори
с.Долно Уйно преди 15 години
Драги луд, вижам, че психопатията те тресе здраво и доста почна да се нервиш. Това е шизофренен пристъп, но както и да е. Разбирам, че за тежкото ти психично състояние няма лечение и не ти е лесно, но все пак при добро желание можеш да се опиташ да прикриеш тежкото си психично разстройство и да овладееш малко пристъпите си, въпреки че всички, дори неспециалистите знаят, че това е невъзможно. Ако лекарствата са ти слаби вземи двойна доза. Успех ти желая в лечението, колкото и да е трудно и нелечимо състоянието ти. Само не знам как и в лудниците дават достъп до интернет. Развеселявай не все така, интересно е.
57
0
 
0
 
! Отговори
PP преди 15 години
Колко е смешно да гледаш как нещастнте се карат по между си... а врагът пе4ели. До тука установявам 4е за нещастниците е наи страшно да си прават психодиагнози, така може би всеки се 4увства макар и сгазен по добре от другия по малко сгазен ;) Но да ви кажа наи страшното е това дето не осазнавате...просто самите спорове в които влизате. Амин.
56
0
 
0
 
! Отговори
Илия СТЕФАНОВ, Долно преди 15 години
ДО55. - 22:44 - ЕЛЕКТРОШОКОт: с.Долно УйноДо 53 - от:Долно КамарциИ за ненабито око става ясно, че се нуждаеш от електрошок, който всъщност едва ли ще ти помогне. Лудостта ти вероятно е предизвикана от еуфорията по кумира ти Болен Лидеров. Която еуфория при теб преминава в параноя и мания за преследване. Вероято от Карлуково са те пуснали, защотото нямаш чак толкова акъл да избягаш. Продължавай с лайнометстването си. Но вс случая няма значение, защото вероятно си под запрещение и няма да можеш да гласуваш за Болен.===================================Г ЛУПИ,БЪДИ СПОКОЕН,НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГИМНАЗИСТА ВОЛЕН СИДЕРОВ.ПРИ ТЕБ Е НАЛИЧНА НАПРЕДНАЛА ШИЗОФРЕНИЯ ! СТИГА СИ ПРИЕМАЛ ДРОГА. ВЪРВИ ДА СЕ ЛЕКУВАШ!
55
0
 
0
 
! Отговори
с.Долно Уйно преди 15 години
До 53 - от:Долно КамарциИ за ненабито око става ясно, че се нуждаеш от електрошок, който всъщност едва ли ще ти помогне. Лудостта ти вероятно е предизвикана от еуфорията по кумира ти Болен Лидеров. Която еуфория при теб преминава в параноя и мания за преследване. Вероято от Карлуково са те пуснали, защотото нямаш чак толкова акъл да избягаш. Продължавай с лайнометстването си. Но вс случая няма значение, защото вероятно си под запрещение и няма да можеш да гласуваш за Болен.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
над 40 000 в Велико Търново.Добре,но с тази бройка са гласували и пелиначетата.
53
0
 
0
 
! Отговори
Илия СТЕФАНОВ, Долно преди 15 години
ДО 51. - 21:28 - Та така. . .От: с.Долно Уйно50, Доколкото виждам имаш силна форма на копрофагия и амнезия(сигурно от престоя ти в Карлуково) и обичаш ***. Аз няма да гласувам за парламентарна партия. Продължавай да лайнометстваш словестната си слуз, интересно е от клинична гледна точка.=================================== ОТ НАПИСАНТО ОТ ТЕБ СТАВА ЯСНО, ЧЕ СИ С ПСИХОГЕННИ НАДСТРОЙКИ . ТЕЖКАТА ДУШЕВНА БОЛЕСТ, С УПАДЪК НА УМСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ, КОЯТО ТЕ Е ДОВЕЛА ДО ДЕГРАДИРАНЕ Е ПРИЧИНЕНА ОТ АТАКА. ТВОЕТО БЪДЕЩЕ Е В ЛУДНИЦАТА, КЪДЕТО ЩЕ ТИ НАДЕНАТ УСМИРИТЕЛНА РИЗА!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е айде де кога че ги бутаме да им го набутаме
51
0
 
0
 
! Отговори
с.Долно Уйно преди 15 години
50, Доколкото виждам имаш силна форма на копрофагия и амнезия(сигурно от престоя ти в Карлуково) и обичаш ***. Аз няма да гласувам за парламентарна партия. Продължавай да лайнометстваш словестната си слуз, интересно е от клинична гледна точка.
50
0
 
0
 
! Отговори
Илия СТЕФАНОВ, Долно преди 15 години
*** от АТАКА, вечно са недоволни от себе си. Днеска тяхният недоносен лидер по дядо фес Сидеров, говори в радио предаването по Хоризонт Неделя 150 глупости. Атака била против НАТО, против Русия в България, против Турция и най-накрая срещу себе си. Недоносения Сидеров хем е против Нато и Евпросъюза, хем изпрати няколко ченгета за депутати в Европарламента. ТОЙ е ХЕМ ОТЗАД..., ХЕМ В УСТАТА МУ. За това и еликтората му е като него, необразован, от тези дето се качват по клоните и ги люлеят по време на протестни митинги. ТА ТЕ, ВИДЯТ ЛИ НЯКАКВА СВЕСНА ИНИЦИААТИВА, СТАВАТ БЕСНИ, ЧЕ ТЕНИЯ НЕДОНОСЕН ЛИДЕР НЕ Я Е ИЗМИСЛИЛ И ЗАПОЧВАТ ДА ЛАЙНОМЕТСТВАТ, като например:"49. - 21:12 - До 45От: АнонименАми само пълни балъци и *** гласуват за едни и същи крадци, дето ги лъжат и им крадат парите. Ти като искаш гласувай за тях пак да те лъжат и крадат.".
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами само пълни балъци и *** гласуват за едни и същи крадци, дето ги лъжат и им крадат парите. Ти като искаш гласувай за тях пак да те лъжат и крадат.
48
0
 
0
 
! Отговори
axel преди 15 години
shapka ti svalqm evala brato4ka super mozak si ama nqma da ni razbere toq prost narod ! ako vsi4ki mislqt kato nazi bg 6te se opravi no nie sme edni ot nai-glupavite hora i sami ne iskame da se opravim nali? o6te vednaj shapka ti svalqm !
47
0
 
0
 
! Отговори
tosunbey преди 15 години
Neeee,ne sa 1 000 000,pove4e saaaa!!!