Над 1 милион българи "уволниха" правителството

Съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии, обяви Цветан Цветанов
21 сеп 2008 15:53, Красимир Ангелов
107
Над 1 милион българи "уволниха" правителството
Снимка: БГНЕС

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София.

Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове.

Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.

„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.

Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.

“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Не беше направена добре кампанията и въпреки това резултата е впечатляващ. За управляващите им е време да си ходят.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Много наивно. Аз съм песимистично настроена. Колкото и да ги гониме те кокала така лесно няма да пуснат. Иначе те подкрепям, че е време.
4
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
Предлагам тази система за гласуване на изборите зА ПАРЛАМЕНТ.Гласуваш на колкото си искаш списъци,колкото щаба има в града , на толкова места гласуваш. Няма начин Б.Борисов да не спечели АБСОЛЮТНО мнозинство.Има ли балъци ,които вярват на тази идея на обединените десни партии,кой я измисли, ЕНП ли,гениална манипулация,която прозират и децата.
3
0
 
0
 
! Отговори
Valeri преди 15 години
Аз още не съм се подписал,къде мога да го направя?ПОБЕДА АТАКА!
2
0
 
0
 
! Отговори
възмутен преди 15 години
ПЪЛНА ЛЪЖА! НО КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА СЛЕД КАТО"ВЕЛИКИЯТ"НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР,ИВ.КОСТОВ,ПЛ.ЮРУКОВ НЕ ПАДАТ ПО-ДОЛУ ОТ НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ЛЪЖЦИ И КОМПЛЕКСАРЕ.
1
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Време е някой да си ходи..