Първанов пропищял от палатката на "Атака"

Волен: Бойко, кажи си - червен ли си, или опозиция
16 окт 2008 16:00,
66
Първанов пропищял от палатката на "Атака"
Националистите нямат никакво намерение да правят промени на протестния лагер пред президентството. Снимка: Булфото

Волен Сидеров призовава кмета на София Бойко Борисов най-накрая да се определи опозиционер ли е, или предпочита да бъде инструмент в ръцете на управляващите от БСП. Това съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на партията.

Лидерът на „Атака“ се срещна със заместник-кмета по "Координация, контрол, обществен ред и сигурност" в Столичната община Юлия Ненкова.

На срещата Сидеров е узнал, че писмото до „Атака“, в което се настоява да се намали озвучаването на постоянния протест на партията пред президентството, е изпратено до националистите по лично нареждане на Бойко Борисов.

Причината за сигнала до „Атака“ са постъпили оплаквания в Столичната община от президента Георги Първанов, началника на кабинета му - генерал Никола Колев, и депутата от „Коалиция за България“ Георги Божилов.

В Столичната община са получени общо 5-6 писма по електронната поща с оплаквания заради озвучаването на протестния лагер на „Атака“, уточниха от пресцентъра на партията.

Националистите са категорични, че нямат никакво намерение да правят промени на постоянния протестен лагер пред президентството.

По-късно във четвъртък от пресцентъра на Столичната община разпространиха и следното изявление на Бойко Борисов:

"Както не се поддадох на натиска от президентството да спра протестните действия на "Атака", така няма да се поддам и на натиска на Волен Сидеров да толерирам нарушаването на обществения ред и смущаването на работата на институциите".

Бойко Борисов отбелязва, че като кмет на Столична община е длъжен да съблюдава спазването на обществения ред на нейната територия.

По думите му в историята на България няма по-дълго разрешение за провеждане на опозиционен протест.

"Ще използвам възможността да напомня на г-н Сидеров, че точно с гласовете на общинските съветници от "Атака" беше свален председателят на Общинския съвет в Пловдив Йордан Кюмюрджиев и управлението на града беше предадено в ръцете на БСП", допълва Бойко Борисов.

В съобщението се посочва, че "Атака" провежда протестите си пред Археологическия музей от 28 юли тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
аз съм преди 15 години
Президентът и правителството отдавна трябваше да си отидат, още повече, че за година и половина от втория си мандат Георги Първанов нищо не направи, освен да се меси системно и неправомерно в работата на изпълнителната власт и да се опитва да размества пластовете във властта за лична изгода.
44
0
 
2
 
! Отговори
kris преди 15 години
popo goliam selianin si,ne tarikat
43
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ти си доста неграмотен.В големия град не ви ли учат да пишете? :D
42
0
 
2
 
! Отговори
УМНО преди 15 години
АГЕНТ ГОЦЕ ПЪРВАНОВ ДА НАПУСНЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА НАМЕРИ ТИХО И СПОКОЙНО МЯСТО,КЪДЕТО ДА МУ МИНЕ ОСТАТЪКА ОТ ЖИВОТА...НАПРИМЕР В С. СИЩНИК!
41
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Само Атака е истинската опозиция и прави неща в полза на България като подписката за защитата на граничният полицай Михайл Цонев застрелял турския бракониер !Атака Победа и в следващото управление !
40
0
 
2
 
! Отговори
haos преди 15 години
Ненормална държава , ненормален протест.Каквото повикало такова се обадило.АЗ съм за протеста.
39
0
 
2
 
! Отговори
роро преди 15 години
Ей, вие люлинци сте големи шегаджий. Селски манталитет лъха от теб, корито пробито. Сега трябва да проветрявам. Доста голям тарикат съм, особено в сравнение със служителите от "Чистота"-та.
38
0
 
2
 
! Отговори
lp преди 15 години
И не се мисли за голям тарикат като живееш или работиш в центъра щото сигурно си си продал нивите в цацаровци и си се натресъл тука с селския си манталитет
37
0
 
2
 
! Отговори
lp преди 15 години
Роро тъпанаар такъв атакиския *** скоро ще се излее върху такива като тебе
36
0
 
2
 
! Отговори
роро преди 15 години
Ха такачката, заради таква като тебе ли, с.мотаняко, аз трябва от жълтите павета да " ида на тишинка"? Центърът беше много приятен дори преди да довтасате вие, цър.вули смра.дливи. И вие ли ще оправите България, бе, омотляци? Има една книжка " Волен Сидеров - между истината и лъжата". Ако можеш да четеш и ако имаш 6 лв., аз и в двете се съмнявам, си я купи и виж кой е Болния. Ае!
35
0
 
2
 
! Отговори
роро преди 15 години
АТАКА! ***!АТАКА! ***!
34
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Точно теб трябва да изринат с багера, плазмодий нещастен. Държавата колабира, а на него му било шумно. Ми *** да бачкаш в Илиенци, бе - на тишинка и спокойствие.Ей, хора - докато търпим такива охлюви сред нас, няма да се оправи България НИКОГА!
33
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Щом шепата "лумпенизирани" пролет не правела, а ти предпочиташ да си седиш надyпен тихичко и интелигентно у вас, приятно зимуване. Аз смятам да се запролетя по някое време.
32
0
 
2
 
! Отговори
роро преди 15 години
На тия, дето живеят в Надежда и работят в Илиянци, шумът не им пречи, щото те идват " в града " само петък и събота. Обаче на нас, които живеем и/или работим в близост до Президентството просто ни дойде до гуша. Ще го запалим тоя атакистки *** ако не го разкарат веднага. 3 месеца стигат...
31
0
 
2
 
! Отговори
Gospodin преди 15 години
Една шепа лумпенизирани типове пролет не прави, нито властта взима...
30
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ей ако сте поне малко разумни ще си вдигнете пръдливите от столовете и ще видите че отвън нещата наистина не вървят към добре! Тъпите политици видяха че могат да си правят каквото искат безнаказано и немисля че ще спрат! И като видяха, че някой скача срещу тях и се опитват по всевъзможен начин да му запушат устата!На изборите ще гласувам за Атака и това е !
29
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Там седят едни пенсионери - минаващи поседят поплюят семки и политиката и си тръгнат.Има един двама атакисти дето сменят дисковете с чалгата- бодри маршове на макс. Циганийката е неприятна не само за пресидента, но и за преминаващите. Иначе никой не знае за какво се протестират. все ще се намери за какво. важното мястото да е заето и опашката, коня и копиатата прабългарски да са там.
28
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ataka da go duhat
27
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
Ае хора тоя протест за к'во беше ва?
26
0
 
2
 
! Отговори
a преди 15 години
"Атака" им пречи В този район са свикнали да си подремват по "работните" места.Само ходжата ка'т нададе вой от джамията се събуждат и надупват