"Лианите", оплели ДПС, ясни след седмица?

Ако такава разработка има в ДАНС, тя ще бъде предоставена, заяви Петко Сертов
22 окт 2008 22:02,
17
"Лианите", оплели ДПС, ясни след седмица?
След седмица може да бъде разглеждан въпросът с разработката "Лиани", заяви Минчо Спасов. Снимка: БГНЕС

След седмица може да бъде разглеждан въпросът с разработката "Лиани". Това заяви пред журналисти председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Минчо Спасов.

Десет депутати поискаха да се свика извънредно заседание на комисията в сряда, на което да бъдат изслушани министърът на вътрешните работи Михаил Миков и председателят на ДАНС Петко Сертов.

Предложението е на депутатите от ПГ на ДСБ Елиана Масева и Атанас Атанасов и е подписано от представители на всички опозиционни групи.

Искането е Миков и Сертов да дадат данни за работата на двете ведомства по оперативното дело "Лиани", както и да предоставят наличните при тях писмени материали, свързани с разработката.

Освен Петко Сертов на заседанието на комисията беше поканен и ген. Кирчо Киров - директор на Националната разузнавателна служба.

Петко Сертов отказа да отговаря на конкретни въпроси на журналисти, свързани с разработката "Лиани", но заяви, че ако такава разработка има в ДАНС, тя ще бъде предоставена.

Dnes.bg припомня, че след смъртта на Ахмед Емин лидерът на ДСБ Иван Костов заяви:

„Има едно дело - „Лиани“, което разкрива черната каса на ДПС, и Демократи за силна България се опитаха да привлекат вниманието на парламента и на ДАНС по това дело“.

Това дело беше прикрито. В него са разкрити хората, обслужвали черната каса на движението, с точни адреси и т.н., уточни Костов на 18 октомври тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Сидорчо,В първите си четири изречения, си допуснал две граматически и две езикови грешки. Открий си ги сам!Колкото до мен, екстремистките думи и действия на партия Атака са ми дълбоко противни, но появата на една етническа партия, неизбежно води до появата на друга и сега ще ги търпим. Лично аз, винаги съм смятал за крайна истина думите на Г.С.Раковски - "Любовта към отечеството предхожда всички човишки добрини"
15
0
 
0
 
! Отговори
Сидорчо преди 15 години
Абе 14 то е ясно и с невъоръжено око, че в "атака" сте само прости, недодялани, гамени и хулигани. А като се вземе в предвид и водача ви, сте и шизофреници. Научете се поне малко на книжовен български език да пишете. Такава дума "ЦУнГЦВАНГ" и понятие в българският език няма. Няма и в немският, от където би трябвало да идва.
14
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
"Цунгцванг" - положение в шаха при което каквото и да играе играча губи...Битката на тиранозаврите Станишев и Първанов, за господство в държавата и ПАРТИЯТА и за титлата Пръв тиранин - продължава нормално кърваво..., труповете и от двете страни са в нормата, но ранга им расте!!!А. След поредния удар на Станишев - разкриването на "къртицата" в ДАНС(Драшков), последва на Първанов - разкрита бе "къртицата" в ДПС..., която от срам взе, че се "самоуби"...Факти;1."Самоубийст вото" на дясната ръка на Ахмед Доганов, дойде веднага след среща на мин. Миков с началника на *** - (службата за борба с наркатиците в САЩ). А.Доганов казва не съм знаел колко лица има този човек... - ВЕРОЯТНО ЕДНО ОТ ТЯХ Е АГЕНТ НА ***???..., И ТИЧА НА ДОКЛАД ПРИ АМЕРИКАНСКОТО ПРЕСАТАШЕ..., А ТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СА РЕЗИДЕНТИТЕ НА ЦРУ..., и имат право на убийства в защита на американските интереси!!!2. Странна информация извира от Следствието, а Полиция, Прокуратура и Следствие изглеждат по детски наивни и неопитни И БЪРЗАТ ДА ЗАКРИЯТ ДЕЛОТО И ПРИКРИЯТ УБИЙСВОТО..., А ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ФИЛОСОФСТВА ПРЕД МЕДИЙТЕ НА ПРАВНИ ТЕМИ...Б. Първанов готви нова мощна атака, чиято крайна цел е въвеждане на извънредно положение и назначаване на служебно (лично негово) правителство...Факти;1. Пишат се няколко писма със заплахи до лидери на Атака... След като някой от тях бъде убит или дори пострада при автомобилна катастрофа, няколкостотин привърженици на Атака (много от тях подставени лица на Първанов), ще счупят няколко витрини в центъра на София и...., о небесен час..., силно загрижения президент ще обяви на основание Чл. 100(5) от Конституцията, извънредно положение...2. Парламента веднага ще приеме извънредното положение, и ..., о втори звездан час - Президента назначава служебно (негово) правителство...,С ТОВА ВЛАСТТА В ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА СТАВАТ НЕГОВИ...., ЗА КОЛКОТО ВРЕМЕ ТРЯБВА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ... ИЗВОД; ТОЧНО ЗАРАДИ ПАСКВИЛА, КОЙТО НИ СЕ РАЗИГРАВА, И ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ИЗКУСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАНИ КРЪВОПРОЛИТИЯ, СЪДЕБНАТА ВЛАСТ (СЪД, СЛЕДСТВИЕ, ПРОКУРАТУРА), ТРЯБВА И НА ПРАКТИКА, А НЕ САМО ПО КОНСТИТУЦИЯ, ДА Е НЕЗАВИСИМА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА !!! Е ДА АМА НЕ Е!ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА АТАКА, - НЕ СЕ ПОТДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
.. e business... Ej KOSTOV - chernio zashmorcan... tezi liani mojesh da gi vidish dori i v klipovete na novoizgriqvashtite FOLK-PEVICI.... trqbva samo da si otvorish ochite... Dori takuv mnoo proS chovek, kato men shtom gi vijda... predstaviqm si "entelegenciqta" (oficeri, serjanti, voinici i plicaj)... Ama horata po sveta ne spqt... ;))) Kuhari - she mi pravqt sportisitie i oficerchetata Leonardovci.... QDEC SEGA.. Lele ama i DQDO POP e edin shtraus golem, nali 45 godini mu vzehte sraha... DA VI EVA i u cryptomanite.... ;)))
12
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
.. vednaga da hodish da si vzemesh nekvi duvki.... Q ne obijdaj ovchicite be..?! She vzemat da sprat da davat mlqko, she treb da stavame kasapi....otnovo... Ako ne toq hubav Bulgarski narod.... dosega da sum si bil kamshicite i da bachkam za kinti nqkude v belite strani... ;))) Ama takiva jeni, kato Bulgarkite, takava priroda i takawa supek Kuhniq i rakiq, kato v Bulgariq nqma nikude... Tova s pari ne mojesh da si go kupish... ;)))
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво всички са *** но народа ни не може даго разбере .Народа е опитно поле тазгодина зеле не стана друтата царевица и т.....н
10
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
хи-хи-хи..Тоя Костов си реже сам клона егати колко е ***... Тези т.н "Лиани".. могат да се висят на всякъде.. Съвсем видни са...секретни били.. от песните на Depeche Mode.. през тапетите на кафетата примерно Музея, фризьорските салони, новооткрити БАРОВЕ... Това е все едно да кажеш, че розата не е била национален символ... Ти гледай Тръбите на Руснаците да минат през Румъния а не през България тогава ще видиш какви разработки ще получите... КОСТОВ- .. а МАВРИТЕ И МАМАЛИГАРИТЕ КАК ВИ СЕ СМЕЯТ ВЗЕХА ВИ КРЪСТРА И СВЕТОВНОТ ВЛИЯНИЕ ПОД НОСА... ... ;))) СЕКРЕТНО БИЛО...СЕГА И СТАТУЯТА ПРЕД ПЛОЩАД НЕЗАВИСИМОСТ СИГУРНО Е СКРИТА... ЛЕЛЕ ТО БИВА НАГЛОСТ БЕЗПАРДОННА АМА ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ... И ПОСЛЕ НЕКОЕ ГЕНЕРАЛЧЕ ПАК ЩЕ МИНE С 30мин. ЗАКЪСНЕНИЯ ЗА ДА СЕ ОТЧЕТЕ И ДА СЕ САМОНАВИВА, ЧЕ ВИЖДАТЕ ЛИ Е ГОЛЕМИЯТ МЪЖ СТАВАЙКИ В 6:ООЧ. СУТРИНАТ... А НЕКОЙ НЕ СПИМЕ ВЪОБЩЕ.. ;)))
9
0
 
0
 
! Отговори
da преди 15 години
dupedaveca ne znael xaxaxaxxa
8
0
 
0
 
! Отговори
den4o преди 15 години
TOZI LI XAXAXAXAXA
7
0
 
0
 
! Отговори
наблюдателя преди 15 години
ГАРВАН-ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ БЕ.....НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! МОШЕННИЦИ, КРАДЦИ, КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ И НАГЛЕЦИ...ВСИЧКИ СА В ЕДИН КЮП И БЪРКАТ В ЕДНА КАЦА С МЕД, КЪДЕТО ПОСЛЕ СЕ И.З.С.И.Р.А.Т И НИЕ ПОСЛЕ ПОХАПВАМЕ. ДА НИ Е СЛАДКО...
6
0
 
0
 
! Отговори
аха преди 15 години
тук става въпрос за разработка, която е прекратена. Т.е. сега е завряна някъде тенденциозно (или примерно с цел избудване на някои).Много ясно, че в този случай трябва да се извади. Точно защото иначе хората, които работят в случжбите остават с впечателението, че каквото и да правят то се завира някъде.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е 4-ти-аз поне не си спомням нещо да е отишло до тази комисия и да не е огласено,а уж било секретно,уж те повече от всеки трябва да я пазят тази секретност.След това пак ,,случайно'' тази разработка ще попадне в шкавчето на адвоката Атанасов и той пак няма да знае как е попаднало това там....ето за това не гласуват хората-защото виждат колко е гнил парламента и няма нови лица,които да са поне малко от малко с някакъв морал,хора,които като кажат нещо ще държат на думата си.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А вие наясно ли сте,че дори и да има такава разработка,дори и съвсем професионално и съвестно да си вършат работата,дори и да са намерили някакви данни,в момента в който я покажат на тази комисия -тази разработка отива по дяволите.Хората от които трябва да се пазаят в тайна такива разработки са точно споменатите лица.За каква тайнственост говорим като точно тези хора ще разгласят фактите и доказателствата от което те стават невалидни?То май и това е целата на цялата дандания.....нали се сещате за логиката-днес те,утре ние-я да им пресечем напъните в зародиш...След такъв случай как ще очаквате който и да е от ДАНС,полиция и т.н. да си върши работата?Ще продължават да имитират работа,да ловят кокошкари за да могат в парламента да са спокойни.Все пак не забравяйте че ДПС преди да играе с БСП ,са играли и с Костов и Софиянски и всички които са били на власт-далаверата е била обща-сега как да ги натопят,като и те са в кюпа.....баси и политици.....
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Минчо Спасов от Ямбол - по поведението му съдя че го контролират службите - има много примери за това - особено за ДАНС как си замълча след като ходи там - вероятно са му казали някои неща..... :-)
2
0
 
0
 
! Отговори
to666 преди 15 години
***, *** черва.....Те свинско на ядат.....
1
0
 
0
 
! Отговори
vkg преди 15 години
"Лианите" -това е прекалено красиво и поетично за да бъде име на разработка свързана с ДПС -на тях им подхожда -"Свински черва"