Плугчиева с хъс, но некомпетентна, упрекна я Тадаръков

"Докато аз бях директор на фонд "Земеделие", нямаше корупция", заяви той
23 окт 2008 09:14, Златко Желев
12
Плугчиева с хъс, но некомпетентна, упрекна я Тадаръков
Димитър Тадаръков. Снимка: БГНЕС

"Сегашното ръководство на Министерството на земеделието начело с Валери Цветанов и вицепремиера Меглена Плугчиева са недостатъчно компетентни", каза по бТВ бившият изпълнителен директор на фонд "Земеделие" Димитър Тадаръков.

"Приветствам Меглена Плугчиева, че работи с хъс, но този хъс е прекалено емоционален, мащабен и непланиран", каза той и упрекна двамата, че изцяло са застанали зад исканията и забележките на Брюксел, "без да отстояват докрай националните интереси".

"Докато аз бях директор на фонд “Земеделие“, нямаше корупция", заяви Тадаръков.

Той определи лидера на ДПС Ахмед Доган като "мащабен философ и много по-голям българин от много българи".

Тадаръков каза, че за последните 10 години е имал около 10 срещи с покойния началник на кабинета на Ахмед Доган – Ахмед Емин, но нито една от тия срещи не е била персонална и не се е състояла по времето, когато Тадаръков е оглавявал фонда.


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
bala dolari преди 13 години
no e bez vizia i gram harizma i prili4a na мьж
10
0
 
2
 
! Отговори
преди 13 години
този пък ***
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 13 години
Искам да се кандидатира за президент...с две ръце ще гласувам за нея...МАлко са политиците като нея..за наше съжаление..
8
0
 
2
 
! Отговори
tagadakov преди 13 години
Всичко е вярно-след него потоп!!!!!!! С каква наглост се показва и говори само! МЕКЕРЕ !!!!!!!!!!!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
Логоса преди 13 години
Четох някакъв коментар в нет-а ,където с факти и документи се доказваше, че от Тадаръков по некадърен е трудно да се открие в нашата кошара.Нищо не разбирам от земеделие Речник : Кошара - заградено парче територия от планетата носещо името Българска Държава.
6
0
 
2
 
! Отговори
КНК преди 13 години
Още когато Жан Виденов му подари Булгарлизинг и към него 11 чисто нови заводи с оборудване по направление се видя,че много разбира.Беше се скрил като лалугер по времето на Иван Костов и сега изпълзя като влечуго.
5
0
 
2
 
! Отговори
111 преди 13 години
Тоя иска да покаже как ще оправи от отзад
4
0
 
2
 
! Отговори
vazmuten преди 13 години
вярно е некомпетентна, надали може да се намери някой друг в държавата да краде с размерите, с които тоя наглец краде компетентно и сега пак има наглостта да се появява наляво и надясно и да критикува. благодарение на него и останалите като него хората не можаха да си вземат парите, но най-малкото, което може да се направи е да се върне човекът там на работа и да получи публично извинение
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 13 години
по-нагъл от тоя човек не се сещам да има изобщо в България! То бива дебелащина и гьонсуратлък, ама на черното бяло да се казва си е направо безочие! Че и акъл дава и другите нарича некопметентни! При него фонда беше битпазар, по-страхотна корупция не е позната!Тадаръков трябва да иде в затвора!
2
0
 
2
 
! Отговори
tagadakov преди 13 години
тоя верва ли си бе????????По негово време фонда се върна с пет години назад в развитието си!!!!!Еййййййййй много лудост има в България, ама тоя е най-големия луд от всички. И най-страшното е че си вярва///
1
0
 
2
 
! Отговори
шуробаджанак преди 13 години
Е те това е наглец!