Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния

Според лидера на ДПС "създаването на етническо напрежение вече е започнало"
28 окт 2008 20:36,
223
Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния
Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт".

Това заявява лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".

Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин:

"Ние имаме интерес този случай да се изясни... това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва Доган.

Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало".

"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас... Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС.

Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (когато Ахмед Емин се самоуби на 17 октомври в къщата му в Бояна - бел. ред.).

На констатацията на журналист от „Труд“, че „и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни“, той отговаря:

"Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС".

Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: „Ами ако двамата бяхме останали сами? Намеренията му са били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения... Застава пред мен и го прави пред очите ми... или прави нещо друго... А после си седне“.

По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите, Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии".

"Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", заявява той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АБЕ ХОРА АКО ОТЛЕТИ КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА ТАЗИ ДЪРЖАВА. КОЙ ЕВРОПЕЕЦ ЩЕ ДОЙДЕ В ТАЯ ***. БАТЕМБЕРГ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ЗАЩОТО Е БИЛ СЪВСЕМ МЛАД И НА ГРАДУС.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не знам до каква степен един човек може да бъде така арогантен и толкова отблъскващ ,че да говори подобни глупости !!! Доган съвсем се е самозабравил ,а и как не след като има такова недоносче като Станишев и крадлив лисунгер като Симеон за ортаци!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хитър е турчина но няма да може да насъска хората един срещу друг за да си прикрие кражбите
9
0
 
0
 
! Отговори
бай спиро преди 15 години
кво чакаш качвай се на чинията и отлитай на марс или на майната си!!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Тедо преди 15 години
Преди няколко дена беше ДАНС,после писаха за Бат Бойко,сега всяка 3та статия е за "етническо напрежение".Какво още ще измислят за да ни занимават с глупости.И докато за първите две не ми пука,то 3тото е наистина сериозна тема.Не си играйте с кибрит на балканите.В момента етническо напрежение няма и се надявам и българи и турци да са достатъчно интелигентни за да го предотвратят.Л*йната осмелили се да говорят за нещо подобно заслужават най-тежкото наказание.Етническо напрежение лесно се разпалва,но трудно се гаси.И губят обикновените хора.Затова ще призова всички вас - и българи и турци - не слушайте гумените глави в парламента-единствено те имат полза ние да се мразим.И от двадесет години се опитват да ни накарат да го сторим.Малко още им остава на ония горе.Помислете за вашите деца,за вашите внуци.Своеволието на управляващите е нашия враг.Не става въпрос за църкви или за джамии,а за пари,власт и контрол.Не позволявайте вековно мирно съжителство да бъде разрушено от гнусни подлизурковци като този горе.Един народ сме!
7
0
 
0
 
! Отговори
луд фен преди 15 години
ами щто да не си купи човека тои е направил много повече от всички останали в парламента заслужил си е всичко нас ако турци ни управляват дори по бързо ще се оправим виж турция как е и после погледни българия нищо общо все турското робство ви е виновно ами каде останаха римляните византийците уффффффффф ще ви и простото не доказано от каде се е пръкнало племе
6
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Стига вече ДС доганщина. Аман от Доган и от Труд. Не му трябва летяща чиния, тъкмо му е дошло дар слово след 10 дни ступор след убийството, да си купи билет за Истамбул, така етническото напрежение в пъти ще намалее. Ако няма кой да подклажда омраза, няма и да има омраза.
5
0
 
0
 
! Отговори
tt преди 15 години
С други думи всеки опит да се задават въпроси за фирмите на ДПС се приемат като нападка срещу Доган и турците. Това му изказване е поредната заплаха че ако не го оставят да си върти далаверите ще създаде етнически конфликт.с други думи "ровете се още по този случей но нало осещате етническото напрежение"егати цървула е.
4
0
 
0
 
! Отговори
adijll преди 15 години
Летящатата чиния ще мине бързо, бързо през вратът ти .
3
0
 
0
 
! Отговори
бубайко преди 15 години
"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога...Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот".Имаш, кузум, имаш, когато си ги заработиш с честен труд, а не с машинации за насъскване на едни българи срещу други българи. И не забравяй, че пред Аллах всички сме с равно потекло и сме и ние в правото си да си поискаме от него летящите си чинии и фрегатите си още в тоя ни живот.
2
0
 
0
 
! Отговори
Geri преди 15 години
И аз така искам!Отлитай делеееечеее далееече от тук!
1
0
 
0
 
! Отговори
Rambo преди 15 години
Kupi si letiashta 4inia,znaeme 4e imash vuzmojnost,ne skromni4i i otlitai kum onia sviat s neia,4e ni pisna ot teb!