Най-сърдечни благопожелания от Първанов за Обама

"По случай избирането Ви за президент на САЩ приемете най-сърдечни поздравления и искрени пожелания за успех"
5 ное 2008 12:55,
35
Най-сърдечни благопожелания от Първанов за Обама
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов поздрави днес новоизбрания президент на САЩ Барак Обама, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

"По случай избирането Ви за президент на Съединените американски щати, приемете от мое име и от името на българския народ най-сърдечни поздравления и искрени пожелания за успех във Вашата високоотговорна мисия начело на една велика държава, призвана да играе първостепенна роля на световната арена", се казва в поздравлението на Първанов към Обама.

"Вашата победа е безспорен израз на високото доверие, което американският народ Ви гласува в стремежа си за промяна и обновление пред предизвикателствата на все по-динамично развиващия се свят", се допълва в поздравлението.

"Република България високо цени приятелските отношения между нашите две страни, които през последните години прераснаха в стратегическо партньорство и бележат безпрецедентен в 105-годишната им история връх.

Позволете ми да изразя своята увереност, че с Вашата подкрепа отношенията между България и САЩ ще продължат да се развиват и занапред на основата на най-тясно сътрудничество и доверие и стратегическото ни партньорство ще получи допълнителен тласък както в двустранен, така и в световен план", подчертава Първанов в обръщението си към Обама.

"Убеден съм, че Съединените щати по време на Вашия мандат ще продължат да бъдат начело в усилията на международната общност за изграждането и утвърждаването на един мирен и проспериращ свят", се заключава в поздравлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БСП-то изкара Обама комунист. Ще взема да му драсна едно писмо да знае какъв е.
33
0
 
0
 
! Отговори
ff преди 15 години
За комунистите няма нищо свято,винаги са били крадци и партизани,дори и майка си ще продадат
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
stiga s toia GOCE!tova e va6ia prezident!OPA i moia!taka ni se pada!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
alo viarva6 li si za predizbornata kampania na sa6?ako si viarva6-egati glupaka si!vav cial sviat predizbornite kampanii se finansirat ot EDRIA biznes!
30
0
 
0
 
! Отговори
чан преди 15 години
Това е най-големия политически хамелеон който познава най-новата ни история.Другарю Гоце тези на твоите склерозирани съпътници можеш да ги разправяш.Твой са думите изказани преди 10 години от стълбите на народното събрание "НАТО фашисти ,световни терористи""САЩ агресор 1"...Не че това не е вярно.Но защо 10 години по-късно трябва да им лижете .....газъ.........
29
0
 
0
 
! Отговори
?! преди 15 години
ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ В САЩ,БЕШЕ СПОНСОРИРАНА ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ НА АМЕРИКА....А ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА АГЕНТ ГОЦЕ ПЪРВАНОВ В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СПОНСОРИРАНА ОТ МАФИЯТА!!!!!?????
28
0
 
0
 
! Отговори
pepeto преди 15 години
На Гоце Първанович хич и не му пука за това, че е правил мръсотии в миналото си: за него е важно е да ни баламосва с всички сили, че, представете си, той, горкият, даже не бил знаел, че е станал ***, сиреч ченге!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гоце и президент да е пак ще се сложи на шефа си .Язък му за корена и семето!
26
0
 
0
 
! Отговори
репортер преди 15 години
публикува убийствен материал за България. В центъра на тяхното внимание са политически фигури като Ахмед Демир Доган (по този начин е изписван лидерът на ДПС), президентът Георги Първанов, както и министри от сегашния кабинет и активни политици и лидери на партии. Специално внимание е отделено и на президента Георги Първанов. Отбелязани са разкритията на Комисията по досиетата за неговите връзки със структури на комунистическата Държавна сигурност. Подчертана е и топлата му връзка с ДПС и Ахмед Демир Доган. Агентурното минало на лидера на ДПС също не е подминато.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
bravo, vednaga orden!
24
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 15 години
Властчицата за тия ченгета от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,винаги е била начин за жадно смучене на благинки, като пред щенията им няма нито бариери, нито спирачки.
23
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Като почнали да чукат телеграмата П се навел и по рефлекс ударил чело в земята...Но какво от от тва...за България може..
22
0
 
0
 
! Отговори
++++ преди 15 години
Kуьовете не само бродят из нашата родина - те ни и управляват - и това е най-основния извод, който можем да направим...
21
0
 
0
 
! Отговори
демократ преди 15 години
Цялата морална претенция на Георги Първанов се срина с един само изстрел на пушката му из симитлийските гори. Нелепо, тъпо и евтино на фона на пламъците, в които само няколко часа преди това са били изпепелени телата на девет негови "скъпи сънародници", както гласи любимото му протоколно обръщение. Толкова скъпи, наистина, че ти идва да хванеш гората...Хубавото на ситуацията е, че свали страдалческата маска от лицето на Първанов, с която досега ни пробутваше социално-чувствителните си лафове. "Ще остана верен на своя ангажимент да бъда социалният президент", плени сърцата ни той още през 2002 година. После върна няколко социално укорими закона повторно в парламента, но пропусна да наложи вето върху вредния за потребителите закон за енергетиката и съвсем проспа данъчните облекчения за хазарта в бюджет 2007г. Връчи десетки ордени на съмнителни бизнесмени и политици с характерната патетика на протоколната му длъжност. После все по-често взе да се самоцитира и да напира за място в историята. Последва сборник с най-значимите му речи. Пресконференциите му станаха нескромно дълги, а тонът менторски. По време на последното си обръщение към нацията с отчет за първата година от втория мандат държавният глава употреби 96 пъти личното местоимение "аз"!Да, мераците му се сбъднаха и Георги Първанов действително влезе в историята ... на особения български лов. Направи го точно в деня, в който България оплакваше нелепата смърт на девет невинни българи в един влак, направи го в нарушение на законите на Републиката - в забранен за лов на вълци период. Направи го с лъжа.
20
0
 
0
 
! Отговори
ама преди 15 години
То не беше Гоце съм, не съм Гоце, ходил съм за лов, не съм ходил, пертол от Садам, писма до Милошевич, Р. Петков незаменим, незабавно го сменете, за НАТО, против НАТО, осведомен съм, не съм осведомен и т.н. и т.н.Гоце е един многоприказващ,но нищо неказващ ,противоречащ сам на себе си малък Андрешко... Нали знаете по дрехите посрещат, по ума изпращат.Вместо да бъде пример,стожер на морала и законността,е един многоприказващ,но нищо неказващ ,противоречащ сам на себе си малък Андрешко.
19
0
 
0
 
! Отговори
шурята преди 15 години
Направо да го направим сватова рода, кво само с празна китка се ошмулваме? С Буши не успяхме да се сватосаме, премито ни се отметна от годежа, дано поне тоз път ни провърви та да си ставаме с американците все по-близки. Казват хубави моми имало в рода му.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво на нашия президент той не пропуска такива важни моменти
17
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Еййй Първанов,защо не си подадеш оставката бре ченге на 1-во и 6-то?! Съсипа България,подигра се на народа и ни изложи пред света! Кой те сложи на този пост,който въобще не заслужаваш? ДПС - нали?
16
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Nali v narodnoto sabranie bqha glasuvali na ujkim i bil spe4elil Makkein a sega kakvo stana a
15
0
 
0
 
! Отговори
ADOLF HITLER ZA 4IST преди 15 години
GOSPOD 6TE TE NAKAJI BADI SIGOREN ZA TVOITA GAVRA S BULGARIQ MRASEN KIRQK STEF4O TI SI ЮДА ZA 3 SREBARNIKA SI PRODADE DARJAVATA I NARODA NACIQTA NI NAMALI S 1 000 000 A TI IZOB6TO NE SI PRETISNEN OT TOVA 4ERVEN ***