Чест/н/о задавани въпроси

Сезгин Мюмюн, бивш съратник на Доган, излезе със седем въпроса за Възродителния процес, Емин, изборите...
13 ное 2008 12:07,
50
Чест/н/о задавани въпроси
Сегашните съратници на Доган. Снимка: БГНЕС

        Господин Доган,

        Пиша Ви това писмо, впечатлен от политическото Ви ЛИЦЕМЕРИЕ, което отблъсна десетки хиляди членове и стотици хиляди избиратели на ДПС. Пиша Ви като един от политическите затворници, които лежаха с Вас по килиите заради т.нар. Възродителен процес. Поводът е Вашето обещание да разкриете истината около кризата в Движението за права и свободи, рушителите на етническия мир и виновниците за насилствената асимилация на мюсюлманите в България.

Така лидерът на Федерация "Справедливост-България" Сезгин Мюмюн се обръща към бившия си съратник - Сокола в писмо, изпратено до Dnes.bg.

7 въпроса и точно толкова отговора чака Мюмюн от Доган.

1. Кога бяхте искрен с българските турци - когато пишехте за ЦК на БКП концепция за насилствената смяна на имената или сега, когато искате българският парламент да осъди с декларация т.нар. Възродителен процес?

2. Защо твърдите, че т.нар. Голяма екскурзия е престъпление на комунистическия режим, след като със съдействието на ДПС тя продължава в смесените райони и днес. Десетки хиляди мюсюлмани са принудени да емигрират в Западна Европа в търсене на препитание. Селата се обезлюдяват с помощта на Вашия актив.

3. ДПС нито веднъж не поиска осъждане на Виновниците за т.нар. Възродителен процес. Защо има стремеж, вместо да се посочат номенклатурчиците, разпоредили смяната на имената, вината да се стоварва на целия български народ?

4. Всяка година ползвате гласовете на българските изселници, а не сте си мръднали пръста за признаване и уреждане на трудовия им стаж в България, за да могат да се пенсионират в Република Турция.

5. Как ДПС с идването си на власт блокира Програмата за изпълнение на Рамковата конвенция за защита на националните малцинства, приета през 2001 г.? Защо все още няма Държавна агенция за малцинствата?

6. Има ли наистина етническо напрежение в смесените райони, или то се разпалва, за да се прикрие кризата в партията, породена от убийството на секретаря Ви Ахмед Емин?

7. Как ще излъжете Европейския съюз, който иска да се разкрие криминалното финансиране на Вашата партия от обръча от фирми, който сте създали. Ще научи ли българското общество за черните каси, или ни чакат още показни „самоубийства”?

Това са въпросите, които интересуват не само мен, но и цялото българско общество. Отговорете на тях, а не на слагаческите питания на казионни български журналисти, завършва Сезгин Мюмюн.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Alo Albanecyt,dylyg im e reotanyt na albancite-a hristianite w Kosowo, Miumun li gi izkla?Sravniavas nesravnimi nesta. w albania etnosyt e izcistem, tam niama slawiani. edinen etnos ima. ta wyprost kym teb e : koe po-to4no da se pou4im ot Alabancite? Kak ediniat etnos da irita drugite etnosi ot Bylgaria li? Za towa li alabanstwash ti rasiste, albanski? a?
28
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами ето , че никой не е казал директно лоша дума срещу г-н Мюмюн. Не само конкретно , но и по принцип...А ако г-н мюмюн иска действително да претвори политическите си въжделения във конкретна държавническа работа в полза роду, би следвало според мен да отвори партията си (организацията) не само за българи-мюсюлмани , но и за хридтияни. Да не капсулира допълнително и ненужно (дори много вредно) и без това самозатворилото се общество на т.нар. помаци у нас. Нека да бъдем малко по-широко скроени . Дори ако щете да вземем пример от Албанската нация. Макар и албанците мюсюлмани да са мнозинство с около 55-60%, а албанците-християни (православни и католици предимно) са около 35-36%, то първо са албанци и после изтъкват религиозната си принадлежност (и то ако е необходимо). И най-интересното е , че никога не е имало противопоставяне на религиозен принцип между албанците и безмислени братоубийствени борби между тях. Ето , че можем да се поучим от тези наши балкански съседи какво е точно религиозна толерантност и търпимост...
27
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Българинът е склонен да вижда конспирация във всичко! Това е патологичен случай! Сокола е хитрец, но не е камикадзе! така че той по всякакъв начин ще избягва въпроси за миналото си! затова няма как да е написал тези въпроси! И просто няма да отговори на тях по простата причина, че отговорите са ясни и неудобни за него! И фактите са следните:1. както самият Сокол, така и приближените до него са бивши агенти на ДС - водещ в списъка е Юнал Лютви!2. Абсолютен факт е, че изборният туризъм е организиран от лидерите на ДПС, всеки избирател се води по списък и ако откаже да гласува - жална му майка! Самият Доган нарече това нормална европейска парктика на пресконференцията в ноща на изборите за евродепутатите! какво точно и е нормалното и досега не е ясно!3. Абсолютен факт е, че ДПС има нарочно създадени фирми, които я финансират - така както е и при БСП! АНДСВ си има юпита, така че фирми нер й трабват!4. Абсолютен факт е, че за избирателите на ДПС, за да се улесни животът им не се прави нищо - достатъчно е човек да попътува малко из страната! тези хора, голяма част от които живеят в нищета, но са като пчелички просто са употребени в името на неколцина алчни лицемери, които са решили да правят "политика"!5. Абсолютен факт е, че именно ДПС съсипа окончателно българското земеделие и живтновъдство, в които работят голяма част от избирателите й: спрени еврофондове, отложени и нечасни субсидии заради афери, и то при положение че земеделският ми нистър е от квотата на ДПС при всяко правителство от 15 години насам, изключая правителството на СДС!6. Абсолютно ясно е за всеки, дори и неграмотен, че ДПС е структура, която нехае за собствените си избиратели, какво остава за България! Понятията етнически мир и стабилност за измислица на ДПС, зада могат да се задържат във властта! Всучки етнически турсци които познавам са хора, на които трябва да им свалим шапка заради трудолюбието и и традиционализма им! А етничееските конфликти са дело на болни мозъци! изключвам ***, които се купуват и продават на парче - на търг и биха продали и майка си за 20 лв и няколко кебапчета подарък от лейтенантите на ДПС!
26
1
 
0
 
! Отговори
MOPETO e MOPE преди 15 години
Чест/н/о , неграмотно и зададени въпроси.Преди да изуеш шалварите на Доган, Мюмун или Маймун да си изуе потурите и да бъде така аркадашен да си ни каже тука във форумът:абе ти Маймуне Узун, ти кога разбра вси4ките тези то4ки и незабравяй да добавиш за онази то4ка, то4ката за бомбите във вагонът за майки и деца.Първо на тази то4ка събле4и еле4ето да видиме Маймун Мюмуне, ти ли4но kakвo знеаш за убитите жени и деца.Инак, сиктир на писмото ти. Толкз си неграмотен Маймун Мюмуне, 4е ако го беше на 4епкал на турски, щях да ида в библиотеката да си преведа.погледни си грешките, погледни си как си подредил то4ките, ска4аш от тема на теме и даже си ли4и 4е въпросите ти са били пове4ко от седем, ама си изтрил три от тях зада не прили4ат на 10 Божи заповеди, твоите 7 въпроса и после баш Мюфтията да ритне от джамията 4алмата към свинската ко4ина, Мюмюн Маймуне.
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не беше ли всеки невинен до доказване на противното? Или това за България не се отнася? Ако бързаме да оплюем човек още преди да го познаваме само защото всички останали са измамници, то няма да се измъкнем от тук където сме сега. Не говоря за Мюмюн конкретно, а по принцип
24
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми от къде сме сигурни, че това е "малкото хубави неща, които ни се случват". Толкова измами, лъжи и пладнешки кражбе се извършиха на гърба и за сметка на целокупния Български народ (българи, турци, арменци, власи, християни, мюсюлмани...), че вяра Н И К О М У! А пък ако дойде на власт и се покаже честен и почтен човек, милеещ за народа, що да не повярваме на г-н Мюмюн тогава! както е казано в древните свещени писания на човечеството (и в Библията и в Корана) :"По делата ще ги познаете..."
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какжо, ж тази държава няма нито един честен и искрен човек, така ли? Как успяваме да развалим и малкото хубави неща, които ни се случват?
22
1
 
0
 
! Отговори
fvsfvibfhpbap преди 15 години
това на масата тулумбички ли са? рахат тулумба... мааашалааа
21
1
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
мисля, че No 5 има право.
20
1
 
0
 
! Отговори
Нелюба Курвезич преди 15 години
Така е 19, абсолютно съм съгласен с теб. Както се вика Сезгин Мюмюн е "наше момче" в Театре имени Ахмеда Доганого. Сега има важна роля , дадена му от режисьора Сокола. Ако Мюмюнчо е добър актьор и пожъне увации сред публиката (т.е. плебса), ще има добър неколмилионен хонорар за актьорството му. Ако ли пък е слабо "представлението"...за справка Ахмед Емин.
19
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия въпроси Доган му ги е написал на листче на С.Мюмюн бееейНа всичките има готови отговори, осигуряващи му още един мандат управление на раята...
18
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво номер 15 в теб виждам един истински БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, БЪЛГАРИЯ се нуждае от такива хора като Кошлуков и Сезгин Мюмюн в тази криза, виж тея тримата *** докаде докараха родината ни.
17
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
jiko, ти пък си от третия вид - "войвода с посрани ***"
16
1
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
Za sajalenie bulgarite se delim pone na dva vida - raia i voivodi, ti si ot raiata mai. Istinaat e po-silna ot pistoleta, ama dano sabudi niakogo
15
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кошлука е големец. Още от малък си беше лидер.
14
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Въпросите са хубави, но няма да има отговор. И как ще реагира прокуратурата и държавата, по криминалното финансиране? НИКАК! Защото всички се финансират така. Нали видяхте как изгоря бушончето на ГЕРБ, транспортния шеф..;) тоя филм сме го гледали..:))))
13
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Samo federaciq Spravedlivost i Novotovreme, tova sa horata za men koito she rabotqt za dobroto no grajdanite a ne kato teq v momenta- kradci, mutri i agenti na DS.
12
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радвам се от думите ти, уважаеми сънароднико! покрай работата ми се запознах с много "помаци" и отношението ми към тези наши сънародници е повече от почтително. С една дума 90% от тях (вас) са останали Човеци с главно "Ч"...Поздрав от един твойправославен сънародник!
11
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Затова ФедерацияСправедливост и ППНОВОТО ВРЕМЕ трябва да влязат в следващия парламент. Аз съм убеден, че тогава ще се работи за народа и ще има хора, които да защитават интересите на хората с по-добро и некорумпирано правителство както е сега, крадци, мутри и агенти на ДС ни управляват.
10
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това са пълни глупости, никой не иска това, дори помашка партия не искаме, искаме да сме част от това общество, всички да ни приемат като такава, да даваме своя принос в развитието на държавата и да не се опитват да ни противопоставят на останалата част от обществото само защото сме мюсюлмани