Животът на Доган висял на косъм в деня на смъртта на Емин

ДАНС знае цялата истина за смъртта на Емин, категоричен е Мохамед Реджеб
18 ное 2008 21:45,
99
Животът на Доган висял на косъм в деня на смъртта на Емин
Доган е бил на косъм от смъртта, твърди бивш негов подчинен. Снимка: БГНЕС

В същия ден, когато Ахмед Емин се гръмна, Доган е бил на косъм от смъртта.

Това сензационно обявява в интервю за вестник "24 часа" Мохамед Реджеб - бивш началник на кабинета на лидерa на Движението за права и свободи, бивш секретар на Главното мюфтийство и член на някогашната Комисия по досиетата “Андреев”.

На въпрос Емин ли е трябвало да убие Доган, Мохамед Реджеб заявява:

Имало е сценарий. Но не мога повече да говоря, да не петним и паметта на рахметлията (покойния - б. р).

Призовавам ДАНС да кажат на българските данъкоплатци – има ли опасност за живота на Доган? Сам ли е пожелал тази охрана? Откога го вардят?, подчертава някогашният шеф на кабинета на Доган.

Реджеб е убеден, че ДАНС знае цялата истина за смъртта на Емин: Ако я разкрие, много неща ще си легнат на мястото.

Емин е бил усилено разработван след 1990 година от всички служби за сигурност, включително и от ДАНС. Убедил съм се с очите си, посочва някогашният шеф на кабинета на Доган.

След смъртта на Емин ДПС се превърна в ракиджийница - джибрите кипят и отделят пяна, подчертава Реджеб.

Междувременно в своя публикация за скандалите около ДПС авторитетният австрийски всекидневник "Ди Пресе" отбелязва, че слуховете за черните каси на ДПС вървят от месеци.

Колелото на корупцията се върти все по-бързопише изданието.

Тарифата за аудиенцията при Доган варирала между 1000 и 3000 долара, посочва "Ди Пресе", като се позовава на бившия шеф на кабинета му Керим Караали.

Изявленията на Караали представляват сериозни обвинения срещу Доган и отново го поставят под натиск, след като сравнително наскоро в сараите на ДПС край София Ахмед Емин беше намерен мъртъв, коментира австрийският всекидневник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
rockstar преди 15 години
abe pi4ove i p***i...daite da se zapriatame i da proizvejdame balgarski bebeta,4e sled 100 godini she sme okolo1,2 mil...Vsi4ki koito se 4uvstvat godni za tova da se stiagat i da se deistva 4aspo-skoro.Slushaite rock -pravete lubov(bebeta)...Samo taka shte se3 spasim ot turci i vsiakakvi drugi podobni
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
радвам се че има много като вас и имам много приятели българи,ако тук във форума четейки си правех изводи за българина отдавна да бях разочарован и също знам че нормалните като вас са в пъти по вече от ненормалниците,на които всяко чуждо име им пречи.....аз ли съм виновен за калпавия живот на някои които вместо да направят нещо чакат на готово и знаят само да се оплакват
76
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
Ехххх как нема късмет странат да се беше скъсал този косъм....
75
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
покланям се пред Вас госпожо от пост 42. ето това е истината. много пъти съм писал срещу тези, които много добре описвате. техните коментари са априори. незнам дали разбират тази дума. чалгата е тяхната философия. щом чуят нечие име започва едно изливане на помия, въпреки това, което говори или пише даден човек. нищо конкретно не се казва. само псувни, закани и простотии. пази боже ако са млади. какво ли още ще видим в дните напред.
74
0
 
0
 
! Отговори
Виктор преди 15 години
Напълно сте права мадам ! така си е на тези в форума.. все някои им е виновен.. Боли ме оная работа за бъдещето ви елементарници !
73
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Не знам каква е тази статистика, но в България най-много се множат ***, така оцеляват дори на сметището, дори когато средната продължителност на живота е под 40 години. Така че мога да се съглася, че има около милион *** и стотина хиляди помаци. Турци в България няма, има само турчеещи се ***, защото все пак е по престижно да си турчин, отколкото ***.Затова и лидера на ДПС е татаро-*** и не е никакъв турчин.
72
0
 
0
 
! Отговори
osman преди 15 години
Oficialno v Bulgariya ima 350 hil. turci, okolo 150 hil pomaci i 180 hil. ***, i 5-6 avtobusa ot Turciya. Tova e celiya elektorat na Dogan, tolkova li e trudno da gi razdelyat i da nyamat neobhodimiya procent da vlyazat v parlamenta. No may oficialniya ne e kato realnoto v Bulgariya, zastoto kadeto se obarnesh vse ste vidite turci, pomaci i ***, zatova vi predlagam da si lyagate pri jenite si i pravete prirast na naciyata si. Nyama da mojete nito da gonite, nito da kolite turcite v Bulgaristan.
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За малко и него да го самоубият.
70
0
 
0
 
! Отговори
stoyanoffski преди 15 години
Аз гласувам само за АТАКА!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
ORELA преди 15 години
Sprete poleta na sokola-TRQBVA DA GO RASNEM!!!
68
0
 
0
 
! Отговори
Tatarov преди 15 години
VSICHKI ETNOSI V BG TRIABVA DA IMAT PRAVO PO KONSTITUCIA NA SOBSTVANI PARTII,KOITO DA GI PREDSTAVLIAVAT,KAKTO TURCI,TAKA I MAKEDONCI,*** I T.N. TRIABVA DA E JASNO KOI,KOI E. TAKA NIAMA DA SE LAJEM NEPREKASNATO
67
0
 
0
 
! Отговори
cCc преди 15 години
cCc
66
0
 
0
 
! Отговори
електрожениста преди 15 години
*** измишльотините !!!Тоя *** Доган сега освен писмото сега почна с типичните си лъжи!!Другия път дано го очистят!!!Да видите кво веселие ще падне !!!Тоя кърлеж краде и от държавата и от техните си фондове !!!Така че единственно правилно решение е да бъде ПРИСПАН
65
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Другарко, не се хвалим, че ни прогонихте децата, а вече страдението минава в друго състояние, ситуацията взе да ни писва. А колкото до еврофондовете, сигурно е плод на безумно образовани турци, онова, което можете да откриете на страницата на министерството на икономиката. Списък от два проекта (!) и то след година размисъл за подкрепа на стартиращи иновативни фирми - единият Генетична селекция чрез изкуствено осеменяване на овце с гамети (?!) на аграрен институт(!) и другия платформа за реклама и продажба на книги на българо-руска (!) фирма, създадена 1994 (!), като има изискване фирмата да е нова - на не повече от три години и да е българска. Интересно как разбирачите на овце оценяват проект в областта на изкуствения интелект? - вероятно като глупост, несъществена за турския малцинствен интерес.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
явно форумите служат за избиване на комплекси.....плюйте на воля
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Всички улики са ,че това е убийство ,а не самоубийство.В сараите на Доган убийство може да направи само самия Доган.Някои,като Осман Октай,които познават Доган добре, разказаха,че той лесно е изпадал в ярост или дрего неконтролируемо състояние при което може да извърши нежелани неща.Повече от ясно е,чи всичко е нагласено за прикриване на това злодеяние.Вежди Рашидов отбеляза ,че в сараите на Доган всяко кътче се следи от камери.Това "самоубийство" би следвало да е заснето от камери.По този въпрос се мълчи.Ще повярвам,че това е самоубийство само ако покажат запис като доказателство.
62
0
 
0
 
! Отговори
42 преди 15 години
Защо тези които не приемат мнението ми мислят че не познавам смесените райони? Познавам безумията на бизнеса на ДПС. Но нали това ви казвам -ние сме си виновни - това са НАШИ гори, НАШИ земи...и какво правим? Псуваме! Екозащитници- 100 човека протестиращи. А разликата между ДПС и другите партии е само в подготовката на кадри. ДПС инвестира в образованието на турците и ги връща в България с по няколко образования и езици. Разработи екипи за работа по еврофондове. Докато ние се хвалим че децата ни се изучават в чужбина и остават там. Ами тогава кой да управлява тук ??? Добре образовани турци, четящи тук как "ще ги колим"- и то забележете Хъш писал съТба.........За първи път в България расте поколение по - неграмотно от предците си. Като доказателство че не само чалгата ни нарежда до ***.
61
0
 
0
 
! Отговори
една овца като вас преди 15 години
много точно си го написал братле,браво! но какво да правим като сме такива ние българите-търпеливи трайковци.да говорим и бистрим-ставаме ама да си дигнем и да направим нещо вкупом не ни бива.все трябва някой да ни поведе както овчар стадо.Бойко Борисов май ще бъде този овчар! Ами кажете ми друг от всички лигльовци дето ги слушаме и четем по медийте.Кой друг сте чули да казва като ББ- на тия престъпници лично ще им одера кожите и други закани.Да му дадем власта и да видим,може и да се получи ,че кой друг-аз не виждам.
60
0
 
0
 
! Отговори
дядо ви преди 15 години
НА ДЯДО ВИ ДО ГУША МУ ДОЙДЕ А НЯМА И КАКВО ДА ГУБИ ВЕЧЕ. ОКАЗА СЕ ЧЕ НЕ СЪМ САМ, ВЪПРАКИ ЧЕ И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН....... И ДВЕСТА ПАЗВАНТИ ДА ВИ ПАЗЯТ ВАШАТА СВЪРШИ, ТУЙ ВИ БЕШЕ. АМИН.
59
0
 
0
 
! Отговори
БАЙ ГАНЯ преди 15 години
ДА МУ ИЗЛЕЗНАТ МЕЖДУ 1000 И 3000 ЦИРА НА ***. АМА ЕДИН ПО ЕДИН ДА ИЗЛИЗАТ :)))))))))))) *** ДОЛЕН.