Животът на Доган висял на косъм в деня на смъртта на Емин

ДАНС знае цялата истина за смъртта на Емин, категоричен е Мохамед Реджеб
18 ное 2008 21:45,
99
Животът на Доган висял на косъм в деня на смъртта на Емин
Доган е бил на косъм от смъртта, твърди бивш негов подчинен. Снимка: БГНЕС

В същия ден, когато Ахмед Емин се гръмна, Доган е бил на косъм от смъртта.

Това сензационно обявява в интервю за вестник "24 часа" Мохамед Реджеб - бивш началник на кабинета на лидерa на Движението за права и свободи, бивш секретар на Главното мюфтийство и член на някогашната Комисия по досиетата “Андреев”.

На въпрос Емин ли е трябвало да убие Доган, Мохамед Реджеб заявява:

Имало е сценарий. Но не мога повече да говоря, да не петним и паметта на рахметлията (покойния - б. р).

Призовавам ДАНС да кажат на българските данъкоплатци – има ли опасност за живота на Доган? Сам ли е пожелал тази охрана? Откога го вардят?, подчертава някогашният шеф на кабинета на Доган.

Реджеб е убеден, че ДАНС знае цялата истина за смъртта на Емин: Ако я разкрие, много неща ще си легнат на мястото.

Емин е бил усилено разработван след 1990 година от всички служби за сигурност, включително и от ДАНС. Убедил съм се с очите си, посочва някогашният шеф на кабинета на Доган.

След смъртта на Емин ДПС се превърна в ракиджийница - джибрите кипят и отделят пяна, подчертава Реджеб.

Междувременно в своя публикация за скандалите около ДПС авторитетният австрийски всекидневник "Ди Пресе" отбелязва, че слуховете за черните каси на ДПС вървят от месеци.

Колелото на корупцията се върти все по-бързопише изданието.

Тарифата за аудиенцията при Доган варирала между 1000 и 3000 долара, посочва "Ди Пресе", като се позовава на бившия шеф на кабинета му Керим Караали.

Изявленията на Караали представляват сериозни обвинения срещу Доган и отново го поставят под натиск, след като сравнително наскоро в сараите на ДПС край София Ахмед Емин беше намерен мъртъв, коментира австрийският всекидневник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Евала Госпожо !
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А БЕ ЕЕЕЕЕЕЕЙ ПРАЗНОГЛАВЦИ НУЖЕН Е РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВТЪЩАНЕ НА СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ СЪС ВСИЧКИТЕ КОНКРЕТНИ ЗАКОНИ, ЗА ДА ВЛЯЗАТ ВСИЧКИ СЕГАШНИ РАЗХАЙТЕНИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ , ЗАКОННО , ТАМ ДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Имало е сценарий. Но не мога повече да говоря, да не петним и паметта на рахметлията" - Първо, говори на български в България, ако се имаш за българин - ако не - границата е отворена - нямаме нужда от вилаети и турски изстъпления - достатъчно сте ни мачкали 500 години. И ако не можеш да говориш - за какво си отваряш устата изобщо ? Искате да изкарате Доган светец ли ? Е, ние не сме слепи, нито глупави. Господа политици - време е да приемете закона за изборния туризъм, за да могат изборите да са истински честни.
55
0
 
0
 
! Отговори
до 52 преди 15 години
Религиите за които са измирали хора са измислени от евреи - юдаизъм, христианство, мюсюлманство, комунизъм.Наистина те са най-голямото зло, защото чрез тях се управлява най-тъпата прослойка на човечеството.
54
0
 
0
 
! Отговори
харамия преди 15 години
АМА ГРЪМНЕ ЛИ ВЕДНЪЖ СТАРАТА КРЕМЪКЛИЙКА НЯМА ДА Е САМА, НО ЩЕ Е ДОБРО НАЧАЛО НА ГРАНДИОЗНИЯ КОНЦЕРТ КОЙТО ЩЕ ЗАЗВУЧИ....... МНОГО *** Е СЪБРАЛО СТАДОТО БРАТЯ И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОЧИСТИ, ЧЕ И ПАСТИРИТЕ СА ЯЛОВИ И КУЧЕТАТА ИМ ......ЗАТУЙ ВЪЛЦИТЕ ШЕТАТ БЕЗНАКАЗАНО....... ХАЙКАТА ЗАПОЧВА ДРУЖИНА.
53
0
 
0
 
! Отговори
сулю преди 15 години
Тоя щом е почнал да кокетничи по този начин,значи всичко вече е оправено!А на 48-браво!Много точно!Просто няма какво да се добави!Да си жив и здрав!
52
0
 
0
 
! Отговори
иван тодоров преди 15 години
civilizovanite turci ne pre4at.onezi v planinite deto sa se uvili s 4arshafi i puturi triabva da se kultivirat i da zajeveiat kato normalno izglejdashti evropeici.Da po4nat da u4at i da govoriat bulgarski.Da zapo4nat da misliat sami i da proumeiat,4e ima i drugi partii v taia strana i 4e ako sprat da glasuvat za dps niama da se slu4i nishto losho za tiah.Ina4e spored men religiite sa kofti neshto...milioni sa izmriali zaradi sporove koi bog e po-velik..nenormalna rabota e tova..
51
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Уважаема, много ще ти е полезно да пообиколиш 1 -2 села със смесено население.Аз знам едно такова. Гледам елита на турското малцинство--министрите на ДПС, как "еродирано" си вършат работата-----еий ,скъпа,тия не знаят какво правят в тоя парламент. Не знам как допуснахме такива "умници" да се грижат за земята ни, за горите ни.Знаеш ли че в едно село ,за 2г. се изсякоха всички дървета в района,назначиха се някакви *** за инспектори,които изобщо си нямат на идея какво наистина трябва да се върши от такъв специалист.Тая схема важи за целия управленски елит. Коригират се речни корита !!??---далавери с баластра. Чистят се същите !?---дървен материал,и т.н. и т.н. Не знам и не съм чувал за някаква полза или нещо добро от съвместното ни съществуване с турците от 640 години насам.Или греша? Защо е прието да им даваме права и свободи без да търсим сметка.--Важи за всички политици,ние не потърсихме сметка за нищо ,от никого.Да вземем да проумеем какво е свобода а?
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
PRESTANETE S TEZI MUSHENICI...!
49
0
 
0
 
! Отговори
ХЪШ преди 15 години
НЯМА НУЖДА ОТ СПЕЦИАЛНА АПАРАТУРА И ОПТИКА БРЕ, И ДЯДОВАТА КРЕМЪКЛИЙКА ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА РЕШИ СЪТБИНИТЕ БЪЛГАРСКИ
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
42. - 09:21 - новите българи !От: АнонименКакво предлагате на българите като цяло - на тези които шепа мошенници - старая се да изразя поне малко възпитано- ограбиха както миналото, така и бъдещето. Какво им предлагате - да се наслаждават на сараите и да величаят Доган, защото видите ли той имал нюх, той бил величие, той бил за летяща чиния. Ами този човек няма капка морал - човешки морал. Кого да величая - Р.Овч.,Вальо Тплото, Вълка, Лисицата, Крантата, Плъха, миските, Евгени Минчев, министър предсеталея или президента............ На кого уважаеми/*** да се кланям. Ами всичките те са за балиране. Те ограбиха интелекта на хората- унищожиха културата-кината, театрите, операта, оперетата, музиката, училищата, читалищата, библиотеките, магазините за книги, църквата. Те насадиха и насаждат опростачването на народа - мекат, кекат и словоблудстват с чуждици, създадоха чалгата. Тази измислена политическа класа са просто едни ведри комсомолци събрани от кол и въже без капка морал, възпитание и най-важното - родолюбие. Погледнете им семейната среда - разведени с любовници фолкпевачки или напазарувани миски. Те се кланят единствено на парите, преминавайки през труппове - унищожиха една държава с хилядолетна история, унищожиха един човечен народ и до такава степен го озлобиха, че хората вече не са човеци. Вие на коя планета сте - не чувате ли, че майка работеща праща дедето си гладно на училище защото няма стотинки да му купи баничка, тя гладува и мизерува, въпреки, че работи и то в производството. Какво да каже една медицинска сестра, една санитарка, една учителка, една директорка на детска градина,лекарите, инженерите-какво да кажат тези инженери които продават книги на площад Славейков. Да не изреждам, защото някои се правят на слепци, НО ДЪРЖАТ ПОУЧИТЕЛЕН ТОН И СЕ ЗАКАНВАТ С ПРЪСТ НА ОБЩЕСТВОТО. ТАКАВА/ТАКЪВ СТЕ И ВИЕ. Но на нормалните и възпитани хора всичко това им е писнало и ще Ви покажат СРЕДЕН ПРЪСТ - каквото и да значи това. Ако имате поне малко интелект може да си го истълкувате!
47
0
 
0
 
! Отговори
необрязан преди 15 години
Тарифата за аудиенцията при Доган варирала между 1000 и 3000 долара, посочва "Ди Пресе", като се позовава на бившия шеф на кабинета му Керим Караали.Че тарифата му по-ниска от тази на елитна бе!
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То остава сега и герой да го искарате. Дайте му и орден за храброст.А на 42 да дойде в смесените райони да види кой са новите Българи. Да си ги вземе в тях.
45
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Връзката между обрязване и интелект е пряка - пример са дори евреите, които за да поддържат легендата, че са най-умни на света са принудени да крадат идеи, разработки, да присвояват авторство. Това се дължи на постоянната стимулация на много чувствителните нервни окончания на онова място, което отклонява огромен процент мозъчна енергия, от друга страна прага на чувствителност се вдига и това води до разпостранение на хомосексуализма сред тези народи.А как се чувства българския турчин ме интересува на второ място след това как се чувстват моите сънародници и моите деца като са роби на маймуни в собствената си страна. Простотията, неграмотността в турския етнос е на такива висоти, че направи от Турция полу Иран и да не стане съвсем Иран пречат малкото на брой интелектуалци в Турция, които все по-малко успяват да се противопоставят на простотията. Лошото е, че същата простотия на която се противопоставя елита на самата Турция тук, в България няма спирачки, тя управлява всяко министерство, тя назначава лесовъдка, израсла в горите да управлява еврофондовете, а нашите момчета завълшили Харвард са прогонени навън. Вярно че лозунга на комунистите е - Простаци от всички страни, съединявайте се! Но когато нивото на простотията мине определена граница, заплашва да взриви света.
44
0
 
0
 
! Отговори
Ivvy преди 15 години
На 80% съм съгласна с номер42. Но не сме виновни само ние. Да не забравяме, че половината фирми в Турция на наливат пари в ДПС. А и честно казано, младите сме много глупави.Като не ходим да гласуваме така ще е. Бабите и турците се организират невероятно на избори, а ние си лежим вкъщи и недоволстваме.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Браво,браво,браво!!!Един умен човек!Приказки,казани много точно и на място.Поздравявам,Ви!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чета писанията на разни хора тук и се чудя - това ли са новите българи?! На тия псуващи хора ли разчитаме България да я бъде?! Ужасена съм! Най - малко че не си дават явно сметка че тези форуми се четат от хора не само в България. Като псувате и "колите" какво постигате освен да петните всички! Все някой ви е виновен, ще гоните, ще колите ... И? Питала съм се какви чувства ли изпитва български турчин като чете такива писания? Започва да уважава повече българите ли? Та вие сами не се уважавате. Кой ви е внушил, че само християните са добри хора?! Защото голямата част от вас не са и християни - не знаят в църква как се влиза, едни пости не са изкарали , божиите заповеди неса за тях ! Момчета - това че не сте *** ли ви прави по-умни?Вземете първо направете нещо за себе си - ограмотете се и станете по- човечни, а после оправяйте държавата! А Доган е толкова виновен, колкото и всички политици българи. Ако с неговата смърт ще се оправи България - то значи наистина е много значим:) Блазе ни ! Не са ни виновни турците, а ние самите сме си проблем - патриотизма ни е сведен дотова да плюем ДПС или ***. Въртите кючеците по дискотеки и еднохоро не можете да изиграете, ама сте българи ..........Боже опази !
41
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Писнаха ми от *** истории. Всички служби разследвали Емин - само трябва да се каже щом е така за кое разузнаване е работил, а факта, че след като са гръмнали Емин ДПС заприличало на ракиджийница говори много. Явно нашенските *** трудно се справят без контрола на разузнавателната централа, която е вдигнала ръце напоследък, заради огромните си издънки.... Също може да се окаже, че *** истории покрай ДПС са много по-страшни за България от това, което се вижда на пръв поглед. А пуснатия оня ден SMS, който вещае убийството на премиера, подозрително прилича по използвани изрази на текста от тефтерчето на Емин. Крайно време е ако има държава да се намеси, защото в противен случай скоро пак ще трябва да почваме от революционните комитети.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за едно не си прав- бедните могат да гласуват на изборите. могат и ще накажат комунистите и турците
39
0
 
0
 
! Отговори
kiki преди 15 години
Природата умници!!! Тава поведение на надменност над"бедните" е поведението на ПАРАЗИТА! Кой е бедния, моля?! Паразита създава бедност, умници!!!