ДСБ отново поиска оставката на правителството

Тъмносините искат предсрочни избори след гласуването на бюджета
25 ное 2008 19:40, Красимир Ангелов
82
ДСБ отново поиска оставката на правителството
Снимка: БГНЕС

ДСБ поиска оставката на правителството заради съобщението от Брюксел, че ЕК окончателно отказва да върне акредитациите на двете български разплащателни агенции, съобщиха от тъмносинята партия.

“В условията на разгаряща се криза правителството загуби безвъзвратно над 500 млн. евро и много работни места.

Това е тежка присъда за лошото управление на България с горчиви последици за нейните граждани”, се казва в съобщението на ДСБ.

Според тъмносините изходът е само един - оставка на провалилото се правителство и след гласуването на бюджета - предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Бухал Славеев преди 15 години
Необходими са крути мерки срещу това вредно зо страната провителство, начело с най-отвратителните личности-Дуган, Симеон и Станишев. След гласуване на бюджета, трябва да се поиска ново недоверие и ако не мине опозицията трябва да напусне парламента, а хората да излезнат на улицата. Положението е нетърпими, отвратително е! Дейстрайте и ние ще тръгнем след Вас! Костов - министър председател с малко, но ефективни министерства! Нетърпими е положението!
60
0
 
2
 
! Отговори
Карина преди 15 години
Костов понесе много удари, демонизираха от всякъде, какъв ли злодей не беше, каква ли работата не е трябвало да свърши, какви ли не скелети от гардероба му вадиха, но той отстоя позициите си и времето доказва, че е бил прав. Колко други издържаха на предизвикателствата на времето. Такъв човек с опит, знания и воля, преминал и издържал на трудностите, заслужава моето доверие.
59
0
 
2
 
! Отговори
Лъчо преди 15 години
Драги ми Смехурко,ако си мислиш, че ще измамиш някого с фалшиви цифри, много се лъжешКогато ОДС дойде на власт имахме резерви само 78 млн долара, Костов остави 6.5 млрд долараХиперинфлацията беше дело на кръговете около Виденов и беше ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ ДОбре, поне, че му признахте на Костов дефлацията, защото никой друг не успя след него да свие инфлацията!А ще споменете ли, че се вдигаха заплати с по 25 % годишно и цените на монополните ток и парно бяха централно замразени? Сега скачат както си поискат без основание и ДЪРЖАВАТА НЕ ПРАВИ НИЩО, ЗА ДА ГИ КОНТРОЛИРА, като че ли държавните предприятия трябва да работят на максимална печалба ?!?
58
0
 
2
 
! Отговори
mafiq преди 15 години
'Политиците трябва да дадем отпор на идеята за легализация на проституцията у нас, предложи вътрешният министър Михаил Миков по време на кръгла маса "Трафик на хора време за действия" в София вчера. Той информира, че за 2008 г. у нас има четири разбити банди с общо 40 трафиканти.Всяка трета жена в Европейския съюз става жертва на насилие, а всяка пета поне веднъж е била изнасилена, съобщи посланикът на Кралство Норвегия у нас Тове Скарстейн. Тя допълни, че преди дни в нейната родина е приет закон, според който от началото на 2009 г. всеки клиент на е престъпник и ще носи отговорност пред закона.Експерти обсъждат дали тази норма да не бъде приета и у нас. Според данни на ЕС повече от 50 000 са станали жертва на трафик на хора за 2008-а. До момента не е предоставяна компенсация на нито една жертва на трафик, въпреки че от 2007 г. действа закон, позволяващ това, информира председателят на международния институт за сигурност и сътрудничество Румен Петков, съорганизатор на форума."Преди 3 г. само във Виена имахме стотици българчета, които бяха принуждавани да просят. Сега има само 16 деца от страната ви в нашия център. Но проблемът с невръстните българчета се е прехвърлил във Великобритания, затова се опитваме да съветваме колегите там", разказа шефът на кризисния център за деца във Виена Норберт Чайпек.'Ако проституцията не се легализира, значи ли това , че тя ще бъде ликвидирана или мафията не е готова да се прости с над 1 млрд приходи годишно от тази си /не/законна дейност ?
57
0
 
2
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
Аз съм и ще гласувам за Костов.
56
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ДСБ е оатминала работа дори и да са прави проиграха всякакъв шанс да са фактор в политиката какво искат и каво не вече изречено от тях звучи смешно сами са си виновни за това положение алчността и желанието да трупат пари на всяка цена ги доведе до този политически фалит
55
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Браво 52 - Ясна дисекция на Костовите сполуки....ЦИТАТ: "И друг път съм ти опонирал на тая тема и пак ще го направя. Когато Костов дойде на власт той завари - 4.7 млрд. външен дълг - справка - сайта на БНБ,данните не са тайна. Затова пък остави 13.2 млрд. Остави двойно по-голяма безработица от '97-а, допусна дефлация в страната (което повлия изключително зле на икономиката, защото след хиперинфлацията оптималното ниво на инлация трябваше да бъде межу 10 и 20%, а не изфабрикуваните три). За самата хиперинлация все още се спори кой я предизвика, но като имаме предвид кадърността на Виденов, едва ли му остигаше акъл да я направи, било то и по случайност. Затова пък тя беше прекалено полезна за Костов, за да пропуснем да го подозираме. Или и това ще оспориш?Политика - Костов не направи НИЩО за 4 години. Шенгенското споразумение му беше натрапено, а ако изключим него, НИТО ЕДИН полезен договор не беше сключен. Костов създаде идеята и я реализира - за пенсионните фондове - същите, за които сега проглушава света, че обезценяват парите за пенсии.И тоя некадърник ще критикува правителството? Не ме разбирай погрешно - правителството за нищо не става, но не е чак толкова зле, че да бъде критикувано от Костов. Виж, ако беше някой обикновен ***, нямаше а имам против, защото *** от Факултето поне мисли върху това, което говори и краде на дребно..."
54
0
 
2
 
! Отговори
go6o преди 15 години
bravo vanio,bravo kostov,i da se vturnem da glasuvame 3a teb li?ti si POLITI4ESKI TRUP,begom na smeti6teto v edno sas sega6nite upravlqva6ti.I BEB SME TE VIDELI
53
0
 
2
 
! Отговори
Десебар преди 15 години
О-С-Т-А-В-К-А-!-!-!
52
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
И друг път съм ти опонирал на тая тема и пак ще го направя. Когато Костов дойде на власт той завари - 4.7 млрд. външен дълг - справка - сайта на БНБ,данните не са тайна. Затова пък остави 13.2 млрд. Остави двойно по-голяма безработица от '97-а, допусна дефлация в страната (което повлия изключително зле на икономиката, защото след хиперинфлацията оптималното ниво на инлация трябваше да бъде межу 10 и 20%, а не изфабрикуваните три). За самата хиперинлация все още се спори кой я предизвика, но като имаме предвид кадърността на Виденов, едва ли му остигаше акъл да я направи, било то и по случайност. Затова пък тя беше прекалено полезна за Костов, за да пропуснем да го подозираме. Или и това ще оспориш?Политика - Костов не направи НИЩО за 4 години. Шенгенското споразумение му беше натрапено, а ако изключим него, НИТО ЕДИН полезен договор не беше сключен. Костов създаде идеята и я реализира - за пенсионните фондове - същите, за които сега проглушава света, че обезценяват парите за пенсии.И тоя некадърник ще критикува правителството? Не ме разбирай погрешно - правителството за нищо не става, но не е чак толкова зле, че да бъде критикувано от Костов. Виж, ако беше някой обикновен ***, нямаше а имам против, защото *** от Факултето поне мисли върху това, което говори и краде на дребно...
51
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
a zashto vmesto vseki den stanishev da otpravq kritiki kam kmeta ne otpravi kritiki kam negovite supartiici zaradi koito izgubihme oshte 200 mln evro zashto ne kaje nie poemame otgovornostta ne se spravihme s korupciata i zagubihme zavinagi tezi sredstva a? shtoto mai ne mu iznasq da si priznae neshtastnici ama inache bili napravili mnogo za BG hahahah dano vie i decata vi da gorite v ada prokliatieto na naroda shte vi se stovari na glavite na vas i priblijenite vi !!!!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Стига с тези изблеци на селящина.Ама това така ама онава така..Големи хора станахте, акъла ви не дойде.Срамота е.
49
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да излъжеш българина е лесно - още повече че на болшинството българи не им пука дали има Държава България или не! Доказва го избирателната активност! Но да излъжеш Европейска комисия, която е съставена от представители на водещи икономически сили е почти невъзможно! Защото теззи хора не си играят на капитализъм, а го правят! Докато Сергей и компания правят далавери на селско ниво! бедата е, че за виски тези далавери ще платят обикновените хора - за кой ли път! Към чевените бабички, дядовци и млади социалисти: разберете, че да се развява чевения байрак на Бузлуджа, да си играете на конгреси и да се правитена активисти е едно, но то няма нищо общо с това, да се отчетете с реални дела, в полза на гражданите на тази държава! И доказателството не закъсня!А г-н Костов и себеподобните му да разберат, че сеа не е 96-97 година и ако очаква, че хората пак ще скачат по митингите в идващите зимни месеци, за да бъдат излъгани отново - това е мираж в пустиня! Хората си имат свои проблеми: работа, здраве, семейства, притеснения за работата и всички правителства от 90-а година до сега доказаха само едно: няма политик, който да реши поне част от проблемите им! А нашите политици само си играят на политици в свободното си време! няма алтернативан политическа сила, която да спре съсипването на държавата! как ще я спре Костов? Може би ще извика вярната си дружка Йордан Цонев? Или Муравей Радев? Или Ал. Божков? А може би "Мими" Емануил Йорданов ще спре престъпността, като каже: "В България няма организирна престъпност, а само организирани групи с престъпни намерения"! А може би пък алтернативния план на Костов и Атанасов е да проведат първо национализация, а после още една приватизация, че да захлебят отново! не го издигайте на пиедестал този Костов - единственото, което стана по време на неговото управление , че на небосклона изграха звезди като ", Мултигруп", Васил Божков и маса мутри, които безчинстваха по улиците и рекетираха навред! да не говорим в какво се превърна туризма - разграден двор!
48
0
 
2
 
! Отговори
Aman преди 15 години
за 46 е призива ми да се върща в миялната
47
0
 
2
 
! Отговори
Aman преди 15 години
....сладурче писна ми да ти чета урудливите нечленоразделни писания във форумите...ходи си мий чините там където си и не се включвай неподготвен...аман от емигранти
46
0
 
2
 
! Отговори
Krisi преди 15 години
mi choveka vladee.. vie shto ne ste na negovoto mqsto ? a ? zashtoto nqmate mozuci .. tuka ste blizo 100/150 bolni, bedni, smeshni neznaeshti kakvo iskat hora... vse nqkoi na vas vi e vinoven .. aman ot takiva.. i da sme nomer 1 v sveta vse she ima nqkoi det da go pluete.. neshtastnici deto v mizeriq she mretee vsicki .. !
45
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
TOI DOGAN SVALI PRAVITELSTVOTO, SEGA ILI PRAVITELSTVOTO GO SVALQ DOGAN ILI PADAT VSICHKI, BEZ PRAVO NA VRASHTANE.
44
0
 
2
 
! Отговори
Един разочарован бъл преди 15 години
Станишев - ти си само одеалце. Под теб стоят стотици въшки.Искрено и от сърце желая - БСП - НИКОГА повече да не стъпи във власт или във кой да е слой на управлението. Разбира се това едва ли ще поправи злините, а и така препълненият ви членски колектив, ще се разбяга по други партии.Моето предложение е твърде радикално, но в моменти на кризи радикалните действия са единствения изход.Дано настане време, в което никой индивид с възраст > 25-30 години да не може да участва в управлянието на страната. Това е единствената граница, която ще ни спаси от вас ЧЕРВЕНИ *** такива, както и от вашите османски и жълти "приятели". При всички положения Бог забавя , но не забравя. За причинените злини и потъпкания морал, омразните комунисти ще си платят. Всички до един !С Уважение, Един разочаровн българин
43
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Какво ли ще е заглавието на в. Труд утре? Сигурно цената на чесъна. А при Костов пишеха на първа страница "Убийци". На Тошо Тошев устата му е пълна с пачки и не може да говори. Как няма да сме на тоя хал? Като свесните са уплюти, а за престъпленията се премълчава.
42
0
 
2
 
! Отговори
ейййййй преди 15 години
Внучето на коминтерна - Станишев,немедленно да си подаде оставката и агонията на народа ще затииииихне....