СДС избира ръководство на партията

Общо 9820 души в цялата страна имат право на вот, 6 са кандидатите за председател на партията
14 дек 2008 12:27, Красимир Ангелов
60
СДС избира ръководство на партията
Снимка: БГНЕС

Вътрешнопартийни избори за ръководство на партията се провеждат в СДС.

Общо 9820 души в цялата страна имат право на вот. Гласуването ще приключи в 17,00 часа.

Членовете на синята партия ще избират председател между кандидатурите на Мартин Димитров, Иван Сотиров, Румен Христов, Петър Паунов, Александър Йорданов и Цоньо Ботев.

Досегашният председател на партията Пламен Юруков не се кандидатира за председателското място.

Dnes.bg припомня, че Националната комисия по вътрешопартийни избори отказа да допусне Марио Тагарински до участие в изборите за председател на партията.

Според членовете на органа, подготвящ вътрешнопартийния вот, Тагарински не отговаря на изискването да е член на СДС поне 90 дни преди деня на регистрация - 14 ноември.

Освен за председател ще се проведе и гласуване за членове на Националния изпълнителен съвет на СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
Boian преди 15 години
Този Мартин Димитров,слушали ли сте го?Той говори като председател на комсомола - клишете, евтини заучени фрази и вкарва патетичен ПАТОС :-) в думите си.Този е най-несполучливия от всички възможтности и си мисля,че е нарочно издигнат за да се приключи окончателно със СДС.СДС показа за съжаление,че няма нито един читав политик оцелял след червената мелачница...но Мартин е върхът на сладоледа, по- несериозен избор не може да има и се чудя що за хора гласуват за него???????
58
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ами като начало БЛАГОДАРЯ и НАЗДРАВЕ. Следвайки Стамболийски и Н. Петков трябва да отречем всички партии, включително т.н. земеделски. Съсловната или корпоративната форма на управление наистина е била за предпочитане по времето на Стамболийски, но сега света е друг и трябват нови идеи. Само че света на идеите и героите претърпя тежко, макар и временно поражение през ХХ век от търгашите. Но, както и Вие препоръчвате, да се поотпуснем преди Рождество. Все пак аз лобирам /макар че думата е неточна/ за Иисус. И повтарям ако щете като Катон Старши /за Картаген/, ако щете като папагал, че единствената реална власт е финансовата и политиците са само неин параван. Без справяне с дълговата парична система с частично покритие, която е поставила в модерно робство по-голямата част от света, отпусканията трябва да са дозирани.А на Коледа, и не само на нея, ще му ударим не само по едно. Християнина не трябва да греши, но да се весели и радва на живота е не само препоръчително, дори е задължително.Черногледи не, но не и с розови очила.А иначе аз вече не съм млад и като се обърна назад има и за какво да съжалявам и скърбя, но преобладава тихата християнска радост от изживяното и направеното въпреки случилите ми се ред най-вече политически неприятности. Но като християнин и хегелианец считам за най-важно ставането и макар да е нескромно, направил съм някоя и друга крачка напред и се надявам, ако е рекъл Бог, да направя още.Е ми този път стига толкова. Още веднъж наздраве и весело Рождество.
57
1
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
и догодина синя и нова България! - със СДС и ДНБ
56
1
 
0
 
! Отговори
varnata преди 15 години
evala e tva e prikazkanakraq deto si go napisalai ;0nazdrave
55
1
 
0
 
! Отговори
НФб преди 15 години
ама и ти си един образ...кажи сега какво правим с БЗНС "Н.Петков"..КАКВИ ЩЕ ГИ ВЪРШИМ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ?ТИ ЗА КОГО ЛОБИРАШ?...И НАЙ ВАЖНОТО ДАЙ ДА МУ УДАРИМ ПО ЕДНО ЧЕРВЕНО ВИНО..КОЛЕДА ИДВА..ТРЯБВА МАЛКО ДА СИ ОТПУСНЕМ ДУШАТА..ДА НЕ СМЕ САМО ЧЕРНОГЛЕДИ, А ДА СЕ ПОРАДВАМЕ И НА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ ОТ ЖИВОТА..ИНАЧЕ ВРЕМЕТО СИ МИНАВА И В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ СЕ ПИТАМЕ КЪДЕ СИ ПРОПИЛЯХМЕ МЛАДОСТТА..КАКВО СВЪРШИХМЕ..КАКВО ОСТАВИХМЕ СЛЕД НАС...
54
1
 
0
 
! Отговори
бивш седесар преди 15 години
нема никога да бъде както преди. Няма кой да вярва. Всички млади избиратели/който можа / са зад граница.от Всичко пак бетонните чутори ще спечелят ,а ние ще духаме таратора
53
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ай стига с тва СДСнов бардак със стари
52
1
 
0
 
! Отговори
sasho преди 15 години
Браво Ваньо, браво Костов - къде е СДС ??
51
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
В първия филм Zeitgeist наистина третата част, финансовата, може да се приеме за достатъчно точна. Но като цяло и пъвия филм Zeitgeist, и вече разпространяваното продължение Zeitgeist Addendum са едностранчиви и силно манипулативни. В интернет отдавна има много доста смислена информация антиZeitgeist и си струва да се прегледа. А като цяло филма се вписва в моето схващане, че е дело на една от особенните групи евреи, които са разбрали, че промените са неизбежни и си търсят мястото в промените и след промените. Всъщност от доста време се наблюдава разслояване и преструктуриране на евреите, явно те осъзнават, че сащо са потърпевши в основната си маса като гоите и ни предстоят още интересни събития. В това отношение много интересен и смислен е сайта на Исраел Шамир, има го на много езици.Аз донякъде също съм учен, и то основно в точните науки, но един от козовете на антихристияните е скарването на религията и науката и в това отношение имат съществени успехи /вината е многопластова, включително на Ватикана, но тя не е най-тежката/. Но това е отделна дълга тема.След християнството обаче пречката за порочната световна система е науката и затова атаките против нея се засилва с цел обезличаването и подчиняването и. Тази сутрин чух Даниел Вълчев как се изтърва пред секретаря на БАН Стефан Хаджитодоров и за пореден път се убедих, че съм прав. Дори съм убеден, че за това, което прави министъра с Райчев и Колев против нашата наука той трябва да бъде отстранен. Нищо че съм потърпевш от нашите учени най-малкото, защото не бях хабилитиран по политически причини и че и там има едни образи и недоразумения... Интересно ми е дали ще има реакция от страна на политиците, вклячително на Борисов, след като така се грижат за полицаи и шофьори примерно.
50
1
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
ами какво да правиш? те си играят на някакъв футболен мач като че ли!не им се живее по-добре, ами искат да си умрат от глад но с петолъчка в устата!
49
1
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
На мен аналогиите в първата част ми направиха впечатление...Останах учудена,обаче,когато не включиха и Корана ! Защо ли ?!...Вярно,че теософската наука е доста оспорвана и за това немалко допринася и самия Ватикан,но,както казваш,определено 1-ва част е атеистична и антихристианска.Може,обаче,да се разглежда и като опит на съвременната наука да покаже общите корени на различните религии(без ислямската- :) ) ! По-значима за мен беше 3-та част,защото мисля,че по-силно ни влияе в момента.
48
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
най-вече важи за бсп.КОМУНИСТИТЕ ОСМЪРДЯХА И ЕС че чак по целия свят им размахаха червените ***.
47
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Аз също препоръчвам филма, както и новото му продължение, но с него трябва да се борави внимателно. Финансовата част е сравнително точна, но религиозната е направо отвратителна и бъка от грешки и антихристиянство. Дори е съвсем неоригинална - примерно същите тези дълдори Берлиоз в началото на "Майстора и Маргарите" на Булгаков. Но това е нормално - юдеите фарисеоталмудисти владеят разрастването, но са много далеч от ставането и за около две хиляди години еднообразно се противопоставят на Иисус. Е, до време, защото Иисус е вечен и незаобиколим.
46
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
прав си, но *** комунистически глави не го разбират, защото те са учили политикономия и най добре са слушали лекциите за това как да крадат.А на тези дето припяват за ткзс-та просто да спрат защото преди 10 ноември магазините бяха празни нямаше храна и дрехи.Ходехме на някакви жалки подобия на почивка.Нищо не е съсипано след 89 год защото всичко беше ограбено и провалено преди това.Всеки ден трябва да се напомня на комунистите, че т .живков призна ,че'' социализъмът е недоносче''. В другите соц. държави нямаше като нашите ткзс и апк, не могат да се сравняват с изключение на колхозите в ссср.Гласувайки за бсп, доган и царя, комунистите ни водят към гладните луканови и виденови зими.
45
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
А за СДС ме боли, все пак съм репресиран николапетковист от репресирано семейство и и между инициаторите и съоснователите на СДС, но за съжаление то няма отдавна шанс да влияе върху събитията у нас. Как и защо се стигна до тук е дълга тема, но така или иначе надделя появилата се още при създаването му тенденция за уреждане на разни *** алчни недоразумения във властта и бизнеса. Това умело се подклаждаше от комунистите, те дори масово го инфилтрираха със свои хора /между които междувпрочем е и Костов/ и го превърнаха в параван за продължаване на тяхната власт. А истинската власт, финансовата, това я устройваше и тя също умело, но тайно, стимулираше тези негативни процеси у нас. И ако сега се драчим по форумите за СДС, то е защото ни боли за провалените възможности и за България, и за всички нас. Но е време да спрем първосигналните емоции, да се поучим от грешките си и да потърсим изход, адекватен на съвременното състояние на нещата.А тези дето сега се избират да им теглим една и загърбим - нека сами да си създават стар бърVдак със стари курVви. Защото изхода не е в бърVдаците и курVвите, независимо стари или нови, а в елеменирането на бърVдаците и курVвите от нашия живот.
44
1
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Или си свалете от Арена и гледайте док.филм"Zeitgeist",като особенно внимание отделите на 3-та част.Заслужава си !
43
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
А почти всички действия на политиците у нас по време на прехода имаха за цел пнасаждане и укрепване на тази ужасна система, а не очовечаването и. Всъщност тя не подлежи на очовечаване, може да има социализъм или капитализъм с човешко лице, но дълговата парична система с частично покритие не само неможе да бъде с човешко лице, тя по начало е античовешка и първо поставя хората в дългово робство, а след това започва буквално и преносно да ги изяжда.Така че отворете си очите, попрочетете малко и ако имате кураж се противопоставете на най-голямото зло - дълговата парична система с частично покритие, която започва да си отива, но това няма да стане нито бързо, нито лесно.
42
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ей, това гадно фарисейскоталмудистко будалкане край няма /засега, в перспектива е обречено/. А нещата и у нас, и в света са по-зле, но причините за това са други. И основота е появилата се през 1694 г. в Англия па времете на Вилхелм дьо Оранж ужасна /думата е слаба, но сега не се сещам за друга/ парична система от дългов тип с частично покритие. В съчетание с другото ужасно нещо - лихвата, тя е донесла толкова беди на човечеството, че с нея немогат да се сравняват и най-мракобесническите идеологии. Фактически по-голямата част от света в момента е в дългово робство, което със своята безличност и всеобхватност ще ни докара още много беди, преди да се справим с него. Пак повтарям - като начало потърсете с Гугъл "деньги - пирамида долгов" /филмче/ и "хочу весь мир и еще 5%" /текст/ като начало, за да разбелете за какво става дума. Примерно в САЩ частните търговски банки, създавайки дългови пари от нищото, си търсят дължимите им по закон /а и законите са едни!/ около 70 трилиона дългове на държавата /11 трилиона/ и на фирмите и гражданите /между 50 и 60 трилиона/ при БНП 13,5 трилиона! А и на теория, и на практика изхода е известен отдавна, успешно е прилаган и в големи мащаби /примерно от президента Линкълн/, и в микромащаби /примерно от бургмистъра на австрийското градче Вьоргл Михаел Унтергугенбергер през 1932 г./. А за тези, на които не им се търси, ето грубата схема на паричния фокус за създаване на пари от нищото. Частните търговски банки имат право при депозиране на определено количество национална валута, примерно печатани долари, да отпускат кредити в съотношение 1:9 и дори повече, а в някои случаи това може да бъде изобщо заобиколено. Значи ако се докопаме до правото да открием банка и да речем имаме 1111.12 лева които да депозираме като резерв, автоматически получаваме правото да отпуснем кредити на сума 10000 лева, които практически ние нямаме, т.е. създаваме ги от нищото и след време ще си ги получим с лихвите, които обикновенно в крайна сметка са пъти повече от отпуснатото. Ако при нас попадне друг такъв кредит от плащания в размер да речем пак на 10 000 лева, ние имаме право да отпуснем нов кредит от 9000лева /тук има силни и слаби пари, има различни умножения и деления.../, по нататък ако попадне при нас такъв кредит от 9000 лева имаме право да отпуснем 8100 лева и т.н. да създадем от нищото почти 100 000 лева, които с лихвата могат да стигнат и 500 000 лева. А лихвени пари просто не съществуват и това допълнително хипертрофира системата. Но това го има в книгите. Та това имам предвид, като говоря за паричната система от дългов тип с частично покритие, която си е жива частна пирамида от дългове. Такава система неможе да издържи, защото тя в крайна сметка иска да получи цялата Земя плюс %5 /да речем, че толкова е средния лихвен процент/. Та в идеалния случай може и да получат банкерите цялата Земя барабар с нас, ама тези 5% няма от къде да дойдат. А почти всички действия на политиците у нас по време на прехода имаха
41
1
 
0
 
! Отговори
медин преди 15 години
За тези, които незнаят новостите около СДС, бих препорачал да погледнат тук - Martin Dimitrov.com . Ще видите блога на един модерен политик, и лице достойно не само за лидер на СДС, но и за камара други съществени управленски постове.Ако СДС вървят в тази посока, с такива хора - аз съм твърдо зад тях на предстоящи избори ! Просто старата измекярска *** от управляващ трябва да си отиде - да даде път на младите, тези които имат иСКАТ да живят тук!
40
1
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
От коя партия бяха тия,че ми ги навираш в очите ?..И нямаше ли "С" или "Д" в абревиатурите им ? Или е важно да се драчиш просто с някой...