На Миков му се откъснаха 350 лв. за полицейски премии

"Сумата ще бъде еднаква за всички служители на МВР", категоричен бе той
18 дек 2008 10:30,
84
На Миков му се откъснаха 350 лв. за полицейски премии
Снимка: БГНЕС

Сума между 350-400 лв. ще получат служителите на МВР допълнително, обяви вътрешният министър преди заседанието на Министерския съвет.

"Точният размер на сумата ще стане ясен в петък, но добавка със сигурност ще има", уточни Михаил Миков.

Вътрешният министър заяви, че за търсене на финансов ресурс е ангажирано включително и правителството.

"Сумата ще бъде еднаква за всички служители на МВР", категоричен бе той.

"Всеки гражданин е свободен да пуши и да пие минерална вода. Разбира се, пак повтарям, държавните служители, приемайки да служат на държавата, са приели и финансовите й възможности", каза още Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ХАХАХАХХАХАААХАХАТи на кой свят живееш бе.
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
36 - магистрат се става с конкурс!!!! Който е способен ще издържи конкурса!!! Да не се става лесно магистрат, защото трябва да си подготвен и способен и знаещ!!!
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
до 35 -миньор се пенсионира на 63 г. Както миньор може до копае в мината на 63, така и полицай може да работи до 63 г- Аман от привилегии
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Щом искаш да си прокурор защо не отидеш на конкурс за магистрати. През август имаше конкурс, включващ казус и въпроси еднакви за всички кандидати!! Ако си способен щяха да те назначат! Аз да не ти казвам мнението на другите юристи за дознателите- ти сам си го знаеш, така че се вижда ти колко си "способен"
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Стига с тия глупости.Копували бензин.Вярно е обратното,че точат от сл.коли.Нали ги хванаха с тубите в храстите като рекетират шофьорите.Няма по-облагодетелствена професия от тяхната.Не съм виждал жив полицай да пътуво с автобус или пеши наряд.Другото са глупости.Но поне да си останат ХОРА.
38
0
 
1
 
! Отговори
К.Л. преди 15 години
На тези които си рискуват живота: 350-400 лв. (полицаи и пожарникари)За тези който "неуморно" се трудят: 1500-2000 лв. премийка (за депутатите)
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
МНого си "компетентен" приятелю. Аз съм разследващ полицай- юрист с 6 г. юридически стаж и едно младшо прокурорче взема три пъти повече от мен като му сметнеш всичките му бонуси на година. А кой събира доказателствата, кой води цялото разследване- аз. А прокурорчето накрая драсне едно споразуменийце и готово за медиите.
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Леле колко лесно се става магистрат.Завършваш право и те назначават.И там няма корупция да знаеш.И лекарите не взимат пари,*** в "Александровска" и виж паркинга
35
0
 
1
 
! Отговори
do 29 преди 15 години
Ти явно нямаш представа в какво се изразява полицейската работа... Можеш ли да я вършиш пълноценно на 63 години? Като им е много , защо не станеш полицай да си живееш живота ?!
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мдааа..... събраха се 2-3000 милиционерчета нещастни и министъра се *** от страх!
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Условията, за работа в МВР са перфектни- няма друга професия с толкова ранно пенисиониране, 20 заплати при пенсиониране, висока пенсия, в мвр не плащат осигуровки и не им удържат здравни осигуровки, 2 процента добавка за всяка прослужена година, безплатен градски транспорт, безплатно и качествено лечение в отлична ведомствена болница, а другите хора се лекуват срещу заплащане в мизерията на окръжните болници. Децата на загинали полицаи имат подкрепата на държавата, децата на загинали от други професии-например миньори не получават 1 стотинка помощ. Така че, виждаш работата в МВР е при перфактни условия в сравнения с ВСИЧКИ други професии, а на въпроса защо не отида да работя там, щом са такива чудесни условията- нали знаеш, как стават назначенията, и сам си отговори дали без връзки можеш да работиш в тяхната система!!! Условията в МВР трябва да са както при др професии, а не да има привилегии
32
0
 
1
 
! Отговори
evil преди 15 години
no11 ЦЕПИШ МРАКА НЕГРАМОТНА ОФЦООООпо-вечекадеинфото За такъв правопис на даскал трябва да дават по 500, ама не лева а kypа в .
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Земеделците тръгнаха с техниката към София и май трябва някой да пази политиците от народната любов.
30
0
 
1
 
! Отговори
МО преди 15 години
Не обвинявай Полицайте че като са постъпвали на работа са били съгласни с финансовите условия.Мики има полицай който са постъпили на работа преди 20г и фин.условията бяха други.Как ще ми одговориш на този въпрос?И ти си се клел да защитаваш народа и родината но невиждам да го правиш!Защо нямат хартия,компютри,гориво за колите,униформи,техника,закони по който да се работи нормално?Това май от теб зависи?Ха сега ми кажи ти като си приел тази работа на министър и си се съгласил да е работиш.Защо не си изпълняваш задълженията????
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За да станеш магистрат трябва да се скъсаш от учене- така че, учи и стани съдия щом завиждаш на магистратите. Освен това магистратите са под 3000 човека. А полицаите са над 63 000. За да станеш полицай е достатъчно СРЕДНО образование, назначенията са по непрозрачна процедура, а привилегиите за полицаите- прекалени. Защо полицай не се пенсионира на63, а се пенсионира на 50. Миньор и лекар работят за ниски заплати и се пенсионират на 63. .. За другите привилегии на полицаите прочети постинг номер 18
28
0
 
1
 
! Отговори
John преди 15 години
Щом някои могат да вземат по 2000 премии, значе държавата има възможност...или депутатите не са държавни служители...тогава на кого служат?rax3
27
0
 
1
 
! Отговори
Антотина преди 15 години
Не те знам каква учителка си и по какво преподаваш,но онемях,като видях как си написала думата "повече".Ако повечето учители са като теб,ще бъде абсурдно да претендират за премии.Неграмотни хора.
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Виж колко взимат в правосъдието,прокуратурата,Данс и здравната каса, и тогава плюй мизериите на полицайте
25
0
 
1
 
! Отговори
Mr.Loverman преди 15 години
Щом като *** и жена ти са учителки, накарай ги да те научат да пишеш на български, а не на маймуница!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На полицаите по 350 лева, а на другите професии-нищо!!!!! 350 лева не са малко. Другите професии ще се радват и на 200 лева, но няма такива плащания. На миньорите добавката е 50 лева. Миньорската работа е 10 пъти по тежка от полицейската дейност. Миньор се пенсионира на 63, а полицай на 50г.