Сергей Станишев прати студентите пред общината

Премиерът заяви, че има конкретни мерки за сигурност в Студентския град
11 яну 2009 20:08, Петя Славова
81
Сергей Станишев прати студентите пред общината
Снимка: БГНЕС

Първото място, където трябва да протестират студентските организации, е Столичната община, защото от тях зависи градоустройството.

Това заяви Сергей Станишев на разширеното заседание на БСП по повод организираните студентски протести пред парламента на 14 януари.

Правителството има конкретни мерки за сигурност в Студентския град, които вече са взети.

Премиерът заяви, че готвещият се протест е само „начин някой да яхне протеста с политически цели“.

Станишев е убеден, че подбудите към действия на 14 януари са цел да се реши проблемът на една или друга общност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и къв си по националност, ама това въобще не е важно - ако ще и марсианец да си, си един обикновен комуноиден ***.
59
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
И Бойко, и Костов, биха управлявали с ДПС! Само да има и за тях баница... Не се заблуждавай! :) И не смесвай нещата. Не съм турчин и не ми пука за Доган и ДПС! :))
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
111 ще те прайм разглезен *** скапан
57
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
Кво ми говориш за недоволните бе? Ми то човек никога не е доволен. Винаги иска още и още. При всяко правителство и управление има недоволни. И винаги ще има. Все на някой нещо не му изнася. Е, тук не сме Америка, съобразявайте се! Може да искате много неща, много пари, ама НЯМА! Даже и там има недоволни.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
които са недоволни от това "управление" и искат да направят нещо по въпроса, вместо да *** на топло и да псуват пред ТВ-то, са ПРОПАДНАЛИ БЕЗДЕЛНИЦИ И НАРКОМАНИ, така ли? типично изказване на *** комуноидна ***, нищо ново. Доволни в Бг са само две прослойки: *** и техните производни, + абсолютно безмозъчните, безидейни и без никакви лични качества ***. всеки, който има потенциал и желание за развитие и нормален живот, би протестирал активно срещу правителството.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БГ депутат <=> некадърник и ***
54
0
 
0
 
! Отговори
унищожител на гризач преди 15 години
Лъжа подлата мишка!!! Проблема се отклонява за пореден път! Проблемите не са в София , а в цялостната политика на триглавата ламя най-големите виновници са именно в НС тамтрябва да е протеста. Какви мерки е взело това егоистично правителство бе? Вие сте абсолютно некадърни само празни приказки подхвърляте прах в очите на хората за да се опитате да ги успокоите , но ние г-н плъх не сме глупави - 14.01
53
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
Лапайте го на Бойко и ходете да скачате заради него! После пак ше му го проду.хате, така или иначе! :)
52
0
 
0
 
! Отговори
trendo преди 15 години
Ми ако доведеш пак ония учнички, веднага отиваме на протест :-)
51
0
 
0
 
! Отговори
Nikola преди 15 години
Ajde Trendo na protest!!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЕКА ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА 14.01.09 СРЕЩУ ТОВА КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
те ученичките си падат по Гоце и то все едни такива засуканотриперливи
48
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
И там НЕ ЗНАЕХА срещу какво точно протестират, ама да има ПИЕНЬЕ И БОЙ... Е, явно и тук има доста скучаещи БЕЗДЕЛНИЦИ и ПРОПАДНАЛИ НАРКОМАНИ...А що се отнася до ФЕЛАЦИОТО, сигурно много обичаш да го сму.чеш на БОЙКО! Само най-долните ***.дер.унгели и ученички си падат по него... :)
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе вие червените урапляци много се кефите като го видите съргейчето прав,щото той в повечето случай е в поза за палци,или в стойка удобна за фелацио
46
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
Лижи на Бойко и на Костов гъ.зовете тогава, пък като ти го ту.рят после ше видим колко ше ти хареса. :)))
45
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 15 години
съвсем мотивиран.И очаквам властимащите да са взели мерки и да изкарат повече въоръжени сили, така, както преди години.Тогава пребиха хора, които мирно протестираха.И се случи случката през януари.Пред Александър Невски имаше хиляди хора, готови за гражданска война с червените.Няма да забравя мълчанието им.За наше съжаление,българския тип "комунист" разбира само от як тупаник.И от яко крадене, разбира се.
44
0
 
0
 
! Отговори
Stratford преди 15 години
ДА! ТОЧНО ТАКА!. Ще подкрепя протеста на Иван Костов и Бойко Борисов (въпреки, че всеки средно интелигентен човек знае, че това е спонтанен протест на хора от всички браншове, на които вече им е писнало)...А ти какво предлагаш, мижитуеко червена? Да подкрепя евнуха Серж и терориста доган ли???
43
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
ШЕ ПОДКРЕПИТЕ ПРОТЕСТА НА ИВАН КОСТОВ И БОЙКО БОРИСОВ ЛИ? ХА-ХА, СМЕШНИЦИ И ЦИРКАДЖИИ!
42
0
 
0
 
! Отговори
писна ми! преди 15 години
Вальо Топлото,дето още не е осъден,Р.Овч.,заради който мръзнем,Бълбукащият фонтан&мутри и цялата пъстроцветна гмеж,която ни превърна в срама на Европа,са под твойта капа,не са в двора на Столична община!За ватман може и да се пробваш, но за мъж......Жална история!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аве разкарайте го тоя... най-накрая... мали да ми го даът в една стая.. ша го пребия от бой, гаден мърляв руснак... ще му избия зъбите един по един....