Сапаревският ГЕРБ-аджия: Задържаха ме часове след протеста

Росен Тимчев дава 100-те лв. парична гаранция на Михаил Миков, за "да се почерпи"
18 яну 2009 15:17,
43
Сапаревският ГЕРБ-аджия: Задържаха ме часове след протеста
Росен Тимчев по време на протеста. Снимка: Dnes.bg

„Бях задържан часове след края на протеста”, заяви на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ общинският председател на партията в Сапарева баня Росен Тимчев.

По думите му е бил арестуван в момент, когато разговарял с полицай.

„Миков и Добрев далеч повече заслужават да се приложат подобни мерки към тях”, каза той.

Росен Тимчев обеща заедно с адвоката си да вземе всички законни мерки за защита на правата си.

Обсъжда се дори проблемът с неговото задържане да бъде отнесен до европейските институции.

Той отрече да е прикривал лицето си и да е призовал гражданите да хвърлят предмети по полицията на протеста на 14 януари пред Народното събрание.

Председателят на ГЕРБ – Сапарева баня, е държан на 6-ия етаж на следствения арест, където, по собствените му думи, били и най-опасните бандити в България.

Освободен е под парична гаранция от 100 лв., която обеща да дари на вътрешния министър Михаил Миков и депутата Кирил Добрев - "да се почерпят".

„Обвинявам БСП, че изпълнява някакви политически мероприятия”, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов от своя страна застана твърдо зад общинския съветник и заяви, че министрите трябва да понесат не политическа, а наказателна отговорност за всичко, което се стовари на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
главурко преди 15 години
този росенчо го познавам много добре, той е същото *** като кмета на Сарева баня
24
0
 
0
 
! Отговори
Oвчо преди 15 години
Съдейки по наблюденията който имам, в герба масово навлязоха доста агентчета от местен мащаб.Всички ако са изпълнили заповедта да преминат в тази партия е доста сериозно. Сигурно са няколкостотин хиляди.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
9-tiii .... :)
22
0
 
0
 
! Отговори
komisarq преди 15 години
Ако всички в Герб са такива прости и лъжливи господа, направо сега ще ни се стори песен.
21
0
 
0
 
! Отговори
Sasho преди 15 години
Направете си сметка колко е слаба нашата държава щом новините се пълнят с такива *** като росен тимчев.Познавам го и НИЩО не става от него.Такива *** като него само опорочиха протеста.понякога ме е яд,че срещу тях не се използват крайни мерки - гумени куршуми,палки по главите и всичко,което убива или наранява тежко.това са хора,които живеят на гърба на другите и не заслужават даже и някой да им плаща осигуровките.Заслужавават само едно - СМЪРТ!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
luftwaffe преди 15 години
Като толкова харесваш ултрасите ,гамените ,хулиганите ,които чупят и вандалстват -направи им по една *** -чичото на сестрите Белнейски е селски карфиол без култура и елементарно възпитание -абсолютен *** -гледал съм го в часа на М. Цветков -това че е чичо на две трагично загинали момичета -лека им пръст -не му носи имунитет и не му дава право на безнаказаност!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Sasho преди 15 години
Тоя *** росенчо(нарочно го пиша с малка буква) го познавам и твърдо мога да кажа,че е абсолютен *** - мързелив и "мазен".смело заставам зад думите си и ако всички "политици" са такива не се учудвам ,ч е държавата ни е на тоя хал
18
0
 
0
 
! Отговори
gero -1 преди 15 години
ZA TEB GOLIAMO BRAVO-napalno si prav.TO4EN
17
0
 
0
 
! Отговори
dino преди 15 години
MAFIATA CHAKA S NETARPENIE B.B.DA DOIDE NA VLAST.EDINSTVENOTO RESHENIE ZA BALGARIA E VOISKATA DA VZEME VLASTTA I VSEKI DA MU SE NAMERI MESTO-KOI V ZATVORA,KOI ZAD GRANIZA,KOI OBRATNO NA SELO,KOI V TURZIA ILI RUSIA.NIE SE NAMIRAME V POROCHEN KRAG NA SMIANA NA EDNA KORUMPIRANA PARTIA S DRUGA I MOJE BI TOVA E EDINSTVENOTO RESHENIE.OT EVROPEISKIA SAIUZ TAKA I TAKA NISHTO NE POLUCHAVAME/SAMO ZADAIJENIA/TAKA CHE NIAMA OT KAKVO DA NI E STRAH.KOGATO SI IZCHISTIM PROBLEMITE SHTE KANDIDATSTVAME OTNOVO,NO NIAMA IZPITVAME TOZI SRAM ,DA NI SRAVNIAVAT S TURSKA TOALETNA.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Брей,брей големи напъни ,голямо нещо,какво ли ще родят?
15
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 15 години
Тия безсрамници от друго не разбират! Какво като са счупили прозорците на правосъдието, когато само преди дни съдът осъди вуйчото на убитите сестрите Белнейски, че обидил докторката публично. БГ =WC! Как да не са ми симпатични?
14
0
 
0
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
ГЕРБ СА ФРАКЦИЯ НА БСП
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да разбера по какво си личи ,че ГЕРБ е опозиционна партия
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да разбера по какво си личи ,че ГЕРБ е опозиционна партия
11
0
 
0
 
! Отговори
voin преди 15 години
В Република България е разрешено безнаказано, с действие или бездействие, да бъдат убивани хора, характеризиращи се като:- автоджамбази- непротестиращи- протестиращи, но "***". *** са: анархисти, националисти, футболни фенове, наркомани, пияници, хора с качулки, хора с голи глави, хора с кубинки и черни суитчъри, здрави мъже, способни да защитят себе си или някой друг гражданин, докато биват преследвани произволно от полицаи с палки.Защитени от убийство и с гарантирана неприкосновеност на личността са:- обградените с обръчи от фирми- пикаещите във фонтани- присвоителите на европари- олигарси, монарси, министри, кметове, бивши и настоящи мутри.Въпросът е: ако бъде убит протестиращ, който по някаква причина не може да бъде характеризиран като "***" - кой ще бъде държан отговорен и за колко време ще бъде арестуван, осъден и хвърлен зад решетките.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А какво стана с днешния митиг някои знае ли. Чета че е имало 50 човека Това така ли е
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да повярвам,колко е *** българския народ.Къде си израснал ти.Срам!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До Номер 6Уважаеми господине, никой не говори за професията пожарникар, не ми се прави на три и половина. Става въпрос че *** на снимката ругаеше като овчар и заплашваше като селска мутра полицаите на 14-ти. Затова иде реч, не се прави на умряла лисица, платено к*опеленц*е.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До Номер 6Уважаеми господине, никой не говори за професията пожарникар, не ми се прави на три и половина. Става въпрос че *** на снимката ругаеше като овчар и заплашваше като селска мутра полицаите на 14-ти. Затова иде реч, не се прави на умряла лисица, платено .
6
0
 
0
 
! Отговори
Forest преди 15 години
Уважаеми г-не професията пожарникар в момента е най-престижната и морална в системата на МВР.Стига с този пожарникарски фолклор.Да си пожарникар не е срамно защото познавам хора с по две висши образования дето са *** айде да не казвам като какво!!!