В рамките на необходимото, така МВР ще охранява утрешния протест

"Полицията показа, че визира силата, която прилага, и мерките за сигурност", категоричен е Михаил Миков
20 яну 2009 14:47,
60
В рамките на необходимото, така МВР ще охранява утрешния протест
Дозираната сила на МВР. Снимка: Булфото

„Реформите в МВР вече се случват“, категоричен е министърът на вътрешните работи Михаил Миков.

Той обаче отказа да навлезе в конкретиката.

По повод заявения за сряда протест пред парламента вътрешният министър заяви, че мерките на МВР ще бъдат в рамките на необходимото.

„В зависимост от опасностите и рисковете полицията показа, че визира силата, която прилага, и мерките за сигурност“, добави неясно той.

Михаил Миков каза още, че „г-н Баро е човек с решителност и воля, и посланието му, казано тук, звучи актуално“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
666 преди 15 години
Увеличават с 5% заплатите в МВР от 1 януари
38
0
 
0
 
! Отговори
Емигранта преди 15 години
Полицайчетата и ченгенцата отдавна са доказали че са най-добрите професионални мъжки kyрвu.НИКОГА няма да имат подкрепата на народната маса.Пedеpаcткuтe им прояви са незгранични.*** са за мен и такива ще си останат---символ на зле образовани хорица,които няма къде другаде да се реализират,а родната полимилиция ги взима и им дава мегдан да си лекуват комплексите чрез физически извращения над 15 годишни момченца и пенсионери.А всеки втори сводник и наркопласъор може да им раздава шамари когато си поиска.
37
0
 
0
 
! Отговори
РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАН преди 15 години
.......... НЕ АГРЕСИВНИ , А СЕДНАЛИ МЛАДИ ХОРА , НАВЯРНО ВЛЮБЕНИ ! КАК БИХА РЕАГИРАЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА , АКО ДАМАТА ЧАКА БЕБЕ ??!
36
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
те да продължаватт да пребиват хора без причина, и после да не се чудят защо МВР-тата се взривят масово и защо полицаите оредяват :-)Нека не забравят кой им плаща заплатите!!!Не хапи ръката която те храни, това е!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
....... преди 15 години
Да вземат да го закрият това министерство.
34
0
 
0
 
! Отговори
том преди 15 години
Миков е толкова вътрешен министър, колкото Станишев е хетеросексуален. По-голяма мишка от него няма. Без да броим плъховете в парламента и министерски съвет.
33
0
 
0
 
! Отговори
ФАНАТИЧНОТО МРАКОБЕ преди 15 години
ПУТИНИЗМА Е ВИД ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ И ШИЗОФРЕНИЧЕН КЪРВОЛАГСКИ САДИЗЪМ ! ПУТИНИЗМА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН !
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко Борисов да спре да насъсква хората и няма да има бити и пребити и всичко ще си е наред! Протестиращите са слугини и *** на ГЕРБ и Бойко Борисов!
31
0
 
0
 
! Отговори
томов преди 15 години
Ще се превърнат ли овцете в хора? Това е въпросът...
30
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Пак ще има побоища утре, ми се чини...
29
0
 
0
 
! Отговори
Rocky преди 15 години
Колко ще дойдат на тоя протест? Полицаите ще са повече от хората!!! КАКВО ПОСТИГНАХМЕ ТИЯ ДЕТО ОТИДОХМЕ ТРИТЕ ДНИ - ПРЕМИЕРА НИ СЕ ИЗСМЯ В ОЧИТЕ!!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ВАЛУТНИЯ БОРД, е "усмирителна риза" за самозабравили се или напълно некомпетентни правителства..., като днешното...Парите за заплати, за данъци и от там за социални плащания, идват от РАБОТЕЩА И РАЗВИВАЩА СЕ ИКОНОМИКА, РАБОТЕЩА С ДОСТАТЪЧНО И ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ!!!КЪДЕ СА КОРЕНИТЕ ЗА ДНЕШНАТА НИ ТРАГЕДИЯ...?Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Антикризисен щаб, който да осигури финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Държавата, включително и чрез пускане в действие на четирите реактора от АЕЦ - Козлодуй!!- Лично заради неговото бездействие, Е.К. спря търговете за магистрала Тракия!!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки предупреждението от Газпром, още от 18.дек.08г. за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ... С което постави икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИ РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА КРИЗАТА, ВЪРХУ ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ И ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ !!!С всичко това Премиера и Министрите от правителството на А. Доганов, нарушиха грубо държавните си Конституционни задължения съгласно:..."Чл. 108. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството И НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЯ..." (3) Министрите ръководят отделни министерства, освен ако Народното събрание реши друго. ТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ.( В КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ГОВОРИ САМО ЗА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ...)п.п. Не забравяйте, ЕТО ТОВА, СА СЕРИОЗНИТЕ МОТИВИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ...
27
0
 
0
 
! Отговори
Емилия Масларова - м преди 15 години
СЪОБЩЕНИЕ на пресцентъра на МС на РБВъв връзка с газовата криза, за която вина носи Иван Костов,лично,и поради отрязването ни от европейските фондове за финансиране и подпомагане на българската икономика, както и тежката световна финансова криза /за последните две - също виновен Иван Костов/ - цялото правителствмо, депутатите и президента, както и политическите им съвети и кабинети и сътруедници - СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ПЪТНИТЕ И ДНЕВНИ ПАРИ ЗА ЦЯЛАТА 2 009 ГОД.ОЧАКВАНИЯТА СА - ПРИХОДИТЕ ДА НАДВИШАТ РАЗХОДИТЕ В БЮДЖЕТА - ОКОЛО 35 %.БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ НА ВСЯКО ДЕТЕ ДО 18 ГОД - ПО РАВНО!ЗА СТУДЕНТИТЕ НЯМА - ЩОТО СТАЧКУВАХА!Решението е взето днес на извънредно заседание на МС и влизe веднага в сила!
26
0
 
0
 
! Отговори
гочу преди 15 години
Егати разтегливото понятие!
25
0
 
0
 
! Отговори
лаврентии берия преди 15 години
Да - в рамките на необходимото!ВЕРОЯТНО ЩЕ ПУСКАТ КУЧЕТАТА НА МЕСО,А СЛЕД ТЯХ КРЪВОПИЙЦИТЕ-ЕНИЧАРИ ЩЕ ДОУБИВАТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ!За куманиза убийството е нормална мялка!
24
0
 
0
 
! Отговори
gsrgba преди 15 години
Така беше на 14-ти, така и ще бъде утре.
23
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
КАКВА И ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ЗА ДНЕШНОТО УПРАВЛЕНИЕ:КОЯТО ВЕЧЕ 7 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОСЪЗНАХА И СЕ БОРЯТ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ СИ ЧОВЕШКИ ПРАВА..."ХАРТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА"..."Член 25: Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване,при старост, както и при други понататъшни загуби на средствата за издръжка по независещи от него обстоятелства...Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа... " Синдикатите бяха честни и обявиха, че;- "Жизненият минимум" е 180лв.(като за концлагерист...) Всеки, който получава доход под този минимум, е ОБРЕЧЕН НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. Всеки, който получава по-малко за труда си, е ОБРЕЧЕН НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв. Дете, което не е осигурено с тази минимална издръжка, е ЛИШЕНО ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И Е ПРИНУДЕНО НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА....!!!Е И..., какво от това, ЗА ДА ПОПРАВИ ОБЩЕСТВЕНОТО ЗЛО..., ПАРЛАМЕНТАРНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МНОЗИНСТВО НАПРАВИ ЛИ ЧРЕЗ БЮДЖЕТА;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...?2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...?...Отговора е НЕ!!! С което ТО узакони АХМЕД ДОГАНОВАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА политика на ГЕНОЦИД СРЯМО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Снимката е показателна за от полицията. А за тези които ги защитават, мога само да кажа да се прегледат при психиатър
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Господа протестиращи не се притеснявайте МАФИЯТА е с вас.Тези протести показаха топлата връзка между мафията и част от протестиращите.След като защитавате криминалните елементи явно и вие сте такива.
20
0
 
0
 
! Отговори
do 16 преди 15 години
na koi vika6 deca-na tezi izrod4eta,koito hvarlqha paveta,jeleza i taka na tatak.tova deca li sa-***