СДС: Има стремеж България да бъде полицейска държава

“Когато БСП е на власт, хората ги бият и започват да ги подслушват накрая”, обяви Мартин Димитров
26 яну 2009 14:31, Красимир Ангелов
24
СДС: Има стремеж България да бъде полицейска държава
Снимка: БГНЕС

“Когато БСП е на власт, хората ги бият и започват да ги подслушват накрая”, обяви председателят на СДС Мартин Димитров след заседание на партията, посветено на проблема с подслушването в интернет.

Според Димитров има стремеж България да стане полицейска държава.

Официалната позиция на СДС е, че БСП се сетила отново за интернет подслушването, когато мрежата е станала среда за протести, смята синият лидер.

Димитров смята, че евентуална промяна не би трябвало да бъде гласувана чрез наредба, а да бъде внесена като поправка в законодателството.

“Всички тези предложения на управляващите са скрити зад несъществуващи европейски директиви. Никъде например не се посочва, че интернет доставчикът трябва да държи информацията за трафика в продължение на две години”, смята Димитров.

По думите му това се прави с цел обслужване на корпоративни интереси. По този повод партията настоява министър Михаил Миков да оповести резултатите от разкрити престъпления посредством подслушване на мобилни телефони или интернет трафик.


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Интелектуалец преди 12 години
Пошла история, умението с манипулативни реплики да предизвикваш емоционалната реакция на простоватото население на дадена държава е основен критерий, за да те приемат за политик. Вижте ги само, ОПОЗИЦИЯТА мила, или да кажа жалка, как, е въпроса, да се домогнат отново до властта, еми мноо ясно - то се вижда хвърлят на тълпата подобни изказвания, подслушване в интернет, полицейска държава нам си кво си, проблема е че всичкия политически "елит" е сбирщина от пишман тарикати, чиято единствена цел е собствена облага, истината, е че нямаме нужда от лидери, които могат да лалат, щото няма нищо полезно в това някой да умее да ти говори сладко и да ти обещава и да те убеждава, НЕ, трябва да разберат, че ние хората сме важни а не те, и че ние самите е време да разберем, че най-полезни ще са ни истинските интелектуалци, мъжете и жените на науката, които ви дават прогрес, които се грижат всичко около нас да функционира и да ни създава удобства, инженери, доктори, доценти това са нашие лидери!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
"...Кохорти от нереализирани , посредственици, психари, лумпенизирани интелигенти, общо казано люде нахални, ограничени и бездуховни се юрнаха да заемат постове, титли и привилегии...."да много точно казано!Тази кохорта от неуки слезе от планината1После си създаде чрез рабфак и привилегиите за прием във ВУЗ на деца и внуци на тези слезли от планината "интелигенция"и тези ограничени и бездуховни се юрнаха да заемат постове, титли и привилегии в министерства, ЦК...областни управи..ставаха представители и посланици ...продаваха националните интереси за жълти стотинки..изнасяха капитали в Западни банки..създаваха лъже десиденти...репресивният апарат достигна апогея си!издигна се в култ деца да следят и предават родителите сижена или мъж да следи половинката си..Явно много ти е мило за това време...
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
да предположим, че МВР ми е вдигнало мерника по някакви причини - и се чудят как законно да ми **** майката. Така.... следенето на интернет-кореспонденцията е законно - значи събраните оттам "доказателства" важат в съда. Та - питам, възможно ли е някой по-кадърен МВР "хакер" да ми бръкне в пощичката, да напише оттам десетина писма, присоваващи към насилие, преврат и гражданска война, да напише някаква "кореспонденция", уличаваща ме я в търговия с наркотици, я в нещо друго, и да ме привикат като обвиняем? Не че мен лично МВР ме е подгонило за нещо, ама ситуацията е леко притеснителна - ако е технически възможно да се изфабрикуват достоверни "улики" като кореспонденция и чат, такава постановка може да бъде спретната на всекиго.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
пред народното събрание,да изметем червения ***!
19
0
 
0
 
! Отговори
нежен революционер преди 12 години
От това по-надолу накъде,бе!?..
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Тoа пъ на снимката е катo педoфил на кoгoтo пo интернет са му прoбутали баба Цoла Драгoй4ева ама в коф4ег...Глей гo кoпеее и си кажи, тoа не ти ли се струва 4е иска да каже Пoжарникарска Държава, и зада фане декиш- казва Пoлицейска държава шo е пoжарникарoт бил пoлицеииинНННН.Да умра oт смях. Върнете Кoстoв да не ви изсексна макята
17
0
 
0
 
! Отговори
Iwanov преди 12 години
Жал ми е за СДС. От къде намериха това неграмотно момче за лиде на СДС. След него и гладно куче няма да тръгне. Какъв лидер може да бъде ? Гостоди спаси СДС.
16
0
 
0
 
! Отговори
Антикомунист преди 12 години
По-точно би било да се каже:Има стремеж България да остане мафиотска държава.
15
0
 
0
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 12 години
ОБРДИНЕНИЕТО - ПРАВИ СИЛАТА,ГОСПОДА ОТ ОПОЗИЦИЯТА! ВРЕМЕ Е ЗА ОБЕДИНЕНИЕ! ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ Е НЕТЪРПИМО И НАШИТЕ НАДЕЖДИ СА В ОПОЗИЦИЯТА,ЗА СВОБОДНА ЕВРОПЕЙСКА,ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ! ВЪН НА *** ОТ ВЛАСТТА!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Toa py na snimkata e kato pedofil na kogoto po internet sa mu probutali baba Cola Dragojceva ama ne ziva...Glei go kopeee i si kazi, toa iska da kaza Pojarnikarska Dyrjawa, i zada fane dekish-Policejska dyrjawa shoe e pojarnikarot bil policeiii.Da umra ot smiah. Vyrnete Kostov da ne vi izseksna maiakata
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Kostov e vinoven!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
" Времето е наше, отговорността - ваша!... ".... И стана една блудкава, *** каша от която умело подкрепяни отвън и носени на вълната на болните си амбиции и агресивна посредственост изплуваха утайките на обществото.Бе издигнат лозунга: "Курволяци - на абордаж, *** и - напред! Кохорти от нереализирани , посредственици, психари, лумпенизирани интелигенти, общо казано люде нахални, ограничени и бездуховни се юрнаха да заемат постове, титли и привилегии.Е, успяха. Нищо свястно и неразграбено не остана в родината ни.Остана една измъчена душа и нея ще вземат.
11
0
 
0
 
! Отговори
Спиридон преди 12 години
Какво мародерство ще настане, не е истина! То и сега не можеш да се пребориш с мръсните им перачи на пари, "намазаните" синчета и дъщерички, а не ми се мисли скоро след влизане в сила на въпросния закон какво ще се получи ..... корторативен шпионаж и сега им, но тогава ще е узаконен .... Абсурдистан, егати
10
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56 преди 12 години
Стига са ни душили и пребърквали.Тези хора нормален начин знаят ли!Такава фатмащина и стъпквате на човешкото достойнство имасамо в Куба, Сев.Корея и Русия!Ние не сме в Азия - за съжаление на вирещата чело Горна Волта сядрено оръжие!
9
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
BSP=BKP=KDS=MAFIA. OSHTE NESHTO NEJASNO?
8
0
 
0
 
! Отговори
kk преди 12 години
Ima stremej SDS nikoga veche da de pomirishe Parlamenta...
7
0
 
0
 
! Отговори
Feri преди 12 години
Половин век деморализация на българите СТИГАТ !!!Хора, прогледнете.
6
0
 
0
 
! Отговори
aha преди 12 години
''СДС: Има стремеж България да бъде полицейска държава'' за това ДА Я ПРОДАДЕЕЕЕЕМ и да си ходим.Лудите който ще остана да му мислят.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
45 ГОДИНИ СТИГАТ!БРЕМЕТО БЕШЕ НАШЕ.
4
0
 
0
 
! Отговори
агента преди 12 години
Какъв резултат oт разкрития може да каже Миков. Вече и за децата е ясно, че баш главатарите са в МВР. Затова няма разкрити поръчкови убийства, затова няма политик, магистрат или висш полицай да е осъден за престъпление. Та те трябва сами себе си да подслушват. Кога ще случи такова нещо? Миков, Миков, нещастен ***, не ти завиждам.