Цигани, турци, пенсионери... Няма такова нещо

"Никога не сме правили разделение между етносите в България”, отбеляза Цветан Цветанов
142
Цигани, турци, пенсионери... Няма такова нещо
Снимка: БГНЕС

"Никога не сме правили разделение между етносите в България. Ако някой се е засегнал, аз искам да се извиня, но уверявам, че никой от ГЕРБ няма визията, която вчера бе наложена в медийното пространство", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод разразилия се скандал около изказването на Бойко Борисов в Чикаго.

Цветанов добави още, че неговата партия не води никакви разговори с ДСБ за коалиране на предстоящите избори.

“ГЕРБ ще управлява самостоятелно и ще носи цялата отговорност за управлението на страната”, отбеляза дясната ръка на Бойко Борисов пред bTV.

Dnes.bg припомня, че Иван Костов също отрече да са водени преговори със столичния кмет за евентуална предизборна коалиция.

“На предстоящите избори ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти”, обяви лидерът на тъмносините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
Даниела Тодорова преди 15 години
Че лошият *** материал налага брутален геноцид над българското население?Или, че лошият турски материал е супер - организиран и под строй марширува към избирателните бюлетини на ДПС?Или, че любимите ни родители-пенсионери всеки път ни налагат избора си за най-добър плитически безхаберник?Та в кой точно момент преувеличи Борисов, че не мога да се сетя...?
120
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе делете се вие на всякакви-бели,черни,руси,с дълги крака,с къси крака,с черни очи,със зелени и всичко останало.онези горе си делят вашите пари.то тва е идеята---ДА ВИ ЗАНИМАВАТ.
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
айде кажете че *** не са най - хитрите. излязоха по умни от всички останали. глупавите пенсионери си знаят за бкп-то. нищо че не им стигат пенсиите. турско говорящите и повечето мюсюлмани си гласуват за дпс-то - нищо че са най бедните и гладните в цяла България. младите си гласуват за десни партии, но 2 дни след това емигрират. тези, които най - много се оплакват от всичко, въобще не гласуват. тези, които по принцип не знаят какво да правят, се улавят на някоя нова вълна - я цар, я жорж ганчев, я волен, я бойко, я нещо друго...а ***, *** - те знаят, че по традиция никой нищо няма да направи. и се продават..продават прескъпо. не само за изборите...правят така, че никой да не ги закача и после...от едните издействат еврофондове...от другите - опрощаване на дългове...от третите - затваряне на очите...така са живели...с векове...при българи, гърци, немци, османци...и винаги са мамели управляващите...евала на ***...след време ще ни се иска да сме като тях...но няма да можем...
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е важно колко матреал ще оплескаш. Важно е да има кой да чисти подире ти.
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И тя е не толкова горчива, колкото може да стане опасна ситуацията в близкото бъдеще! Да се замислим върху посочената статистика и да търсим решения!
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво плюете *** и турците като 90% от вас слушат *** и турска музика и хвърляте гюбеци и кючеци; пеете си 'доко,доко'; 'хепи бърфдей дагарадагара' и есил дюран? какво се вайкате, като тъкмо вие, големите 'българи', които спряхте да се жените официално и живеете 'на семейни' начала, правите деца - като ***? какво се смеете на турците, че ядат кебабчета и свинско, като вие, голееемите християни, пиете като прасета по Коледа? Какво недоволствате от пенсионерите, като половината от вас чакат 'бурканята *** селу'? Да, принципно пожарникарят е казал истини - обаче той самият има ли право да ги казва? И той по - добър материал ли е?
115
0
 
0
 
! Отговори
pi-er преди 15 години
Че той Бойко нищо лошо не е казал,просто безидейните маломозъчни пак на негов гръб си правят пи-ар.*** са си ***,турците -турци,а пенсионерите-Б.Б. не е казал че са глупави,а че гласуват с глупост.Последните 600 год. показват,че сме лош материал,ДА. Ама като гледам настроението,още 600 можем така да караме.Та ако Б.Б. е прав-ГЕРБ печели.Ако загуби,значи пак е бил прав-кофти матриал,бате.
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
116 общото е че изброените типажи нямат собствено мислене а гласуват както им нареди и повелява партията. С други думи Доган всеки ден по едно убийство да прави, турците пак за него ще гласуват. Пенсионерите и от глад да умират пак за БСП ще гласуват. А *** каквото ще да става ще гласуват за този, който им плати повече.
113
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Какво общо имат *** с пенсионерите и турците с ***... ?
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Типичен тепигьоз!
111
0
 
0
 
! Отговори
марин преди 15 години
Младото поколение не може да управлява страната, защото старото е твърде многобройно, а турците винаги гласуват за бизнесмените от ДПС, така че ще си останем в .
110
0
 
0
 
! Отговори
уеи преди 15 години
малко късно прочетох коментарите във форума,
109
0
 
0
 
! Отговори
ажда преди 15 години
Аз съм туркиня с висше образование, родителите ми ме изучиха с много лишения от тяхна страна. Аз завърших университет, а брат ми неможа не защото не искаше, а защото нямаха възможност нашите да го издържат. Кажете ми сега Б.Б аз туркинята с висше образование за къде съм??????????? Не се чувствам като *** за България!!!! Убедихте българският народ, че не ви сече акъла за политика - ще си останете един пожарникар и охрана на Т. Живков.
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този пишман ерудит щеше да изнася лекция в Харвард.Спряха ли го или сам се усети, но щеше да е голям резил.
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
България за всички,всички за България.ако чуете този лозунг от някой политик дайте вот за него.другите не милеят за вас,които и да са.
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поздравявам Бойко, че има смелостта да направи такова изказване.Това е горчивата истина! И да не ми казват комунистите и дъртите комунистическите пенсионери, че разединявал нацията, защото изобщо не съм "нация" с ***, които за разлика от нас, винаги имат права и все са им нарушени. Пък не съм "нация "и с ДПС-арската върхушка, която се е самозабравила в грабежа и претенциите си. И ако някой защитава този "качествен материал", значи е от неговите среди.
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изказването на Бойко е очевадна истина. Аз съм пенсионерка(все още" млада"), с много добро образование. Но след като извадим от застаряващата ни нация пенсионерите и *** ( от последните са пропищели и страните от Европа), които са купувани и убеждавани да гласуват за БСП,турското малцинство,което макар и честно и работливо, е насилено да гласува за ДПС, неуката работническа класа ,децата, младите хора, изнесли се да учат и работят в чужбина - какво остава? Шепа по-младо поколение,образовано и реализирало се в страната ( по случайност), което е безсилно да промени статуквото. Е, къде е тогава качествения потенциал?
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тва часовата разлика предизвиквала ужасни неща.В София материалът също ли е с лошо качество? Марк Твен има разказ в който показва как на оня свят всеки се занимава с това което му е призвание и царяла пълна хармонич.Та човека си каза, че не му е работа да се занимава с политика, но Р. Петков го принудил.
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Първо се научи да пишеш, детенце и тогава обсъждай политическия живот в България. На твоите години едва ли разбираш какво точно се случва в страна ни и до къде сме стигнали. Вместо да вървим напред, управляващите ни ни дърпат само назад. От това, което си написал, разбирам единствено това, че дори не знаеш и чист български език. Можеш само да благодариш на Бойко Борисов, че иска да даде възможност на младите и докато пораснеш и завършиш ще имаш възможност да живееш спокойно в родината си. От мен един съвет - учи си уроците и остави политиката на хората, които я разбират!
102
0
 
0
 
! Отговори
Бончо преди 15 години
нищо обидно няма да те нарекат турчин, ***,пенсионер или каквото и да е друго- стига да е истина. Обидното е да те нарекат некачествен материал,с които разполага ГЕРБ / Господи ела и разкарай *** - б.а. *** на София/