"Който не е за дясно обединение, работи за БСП"

Според Атанас Щерев само обединените десни ще получат достатъчно места в следващото НС
36
"Който не е за дясно обединение, работи за БСП"
Снимка: БГНЕС

“Само обединени десните партии ще получат вот, който ще им осигури достатъчно места в следващия парламент и ще бъде гаранция за сформиране на ново дясноцентристко правителство заедно с ГЕРБ”, обяви депутатът от БНД Атанас Щерев.

По думите му манията за лидерство спира подписването на предизборно споразумение.

“Който не работи за дясно обединение, работи за БСП”, обяви депутатът.

Според него са необходими нови лица в дясноцентристко пространство.

“Правителствата на Иван Костов и Симеон Сакскобургготски доведоха до споразумения с НАТО и с ЕС, а правителството на Сергей Станишев доведе до спиране на средствата от ЕС за нашата страна”, добави Щерев.

Той заяви, че БНД ще изпрати писмо до партиите от европейската десница с молба за подкрепа на българските десни партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
морето преди 15 години
още един дето го хапе кучето
34
0
 
0
 
! Отговори
Лазаров преди 15 години
За хора като вас мога само да приложа следния цитат от разказа на Й.Йовков "По жицата" : "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Вашата човешка драма е толкова дълбока и се състои в това, че дори не осъзнавате колко сте болни и как червената идея за "светло" бъдеще е унищожила и последните ви мозъчни клетки. В днешно време с тази напреднала медицина няма нужда да да дирите бялата лястовица. Борете се, лекувайте се, консултирайте се със психиатър, взимайте медикаменти и току виж чудото стане. Отвращавайте се и се възмущавайте от факта, че нормалните хора ви изолират колкото си искате, но само във бялата стая! Иначе сте опасни за външния свят и може да направите някоя глупост. Не забравяйте, че всеки излекувал се е добре дошъл обратно в обществото. Хайде, успех и със ЗДРАВЕ! :)
33
0
 
0
 
! Отговори
ДO 24 и 22 преди 15 години
вашата омраза и "демократичност" са обяснение за това ,че БСП още е жива. Всъщност жив е един идеал. А светът страда от хора,устроени като вас. Що за демократи сте вие,които ще криете личните карти на хората,които са ви отгледали и създали.А ще кажете ли на тези,на които ще криете личните карти за кого да гласуват,за да не им ги криете .
32
0
 
0
 
! Отговори
Даола преди 15 години
Парламентът трябва да се обнови 100% - всички употребени леви, десни и в средата да си отидат. Нови хора, експерти,по-млади - хора, които досега не са участвали в псевдополитиката. Само така може да стане промяна. Въпросът е как да намерим такива хора - ами ще ги търсим със свещ като Диоген.
31
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Господина Щерев всъщност е другар - той е членувал в БКП. А и основната част от т.н. десни е свързана пряко или косвено с БКП, или казано кратко - след промените БКП фактически се разцепи на леви и десни, така променям сега лава, който пуснах в началото на 1992 г., чрез "1000 дни", че БКП се е разцепило на БКП и СДС. И всички тези отрочета на БКП пред народа театрално спорят, дори се боричката, а на практика до къде ни доведоха? - до опашката на Европа. Е, като репресирана николапетковист от репресирано семейство мога да кажа още многто неща, включително с факти и от кухнята, ама кой ще ме чуе? - и леви, и десни, направиха така, че не само гласа на репресираните да не се чува /дори физически ни морят, състоянието е по лошо от описаното от Вазов за борците за национално освобожгдение, но на нас от това не ни пука, каквото сме правили и правим не за себе си сме го правили и правим/, но и каквато и да е истина да не се чува.Но, както казва Акутагава, това, което породи нас, ще породи и други като нас рано или късно, колкото и да се напъват левите и десните отрочета на БКП.
30
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 15 години
Вие сте единствените психично болни май, отидете да се прегледате а ние от "червената ***" ще сме на власт още много години
29
0
 
0
 
! Отговори
х преди 15 години
кое е дясно - троянския кон костов, който стана заради актьорлъка си мултимилионер
28
0
 
0
 
! Отговори
shoemaker преди 15 години
Тоя ляв *** ли ще обединява дясното? Ами той за кого работеше от 2001 до сега.
27
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
И царя казваше, онова, което всеки искаше да чуе, а какво стана?Да не забравяме, че Бойко Борисов беше лична охрана на царя, както и на Живков. Това което ще направи Бойко не може да е повече от онова, което е научил от Живков и от царя, ама и двамата учителя едва ли са го научили на нещо хубаво!
26
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
за кои десни ? С 'чистите' ръце ? ха-ха
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За десните гласува средната класа. В България 80 процента от хората са бедни като мишки и се вързват на обещанията на Жорж Ганчевци, Жан Виденовци, Симеончовци, Станишковци и другите приказни герои от театър "Държавна сигурност".Това е положението. Чакат ни още доста години под управлението на Партията Майка.
24
0
 
0
 
! Отговори
Лазаров преди 15 години
Наистина няма нормален човек, които да гласува за бсп, но за сметка на това има цяла *** от болни пенсионери и небългари които ги избират. Освен това купуват гласове и фалшифицират избори с парите, които са откраднали от нормалните трудещи се хора през мандата си..Имам възрастни роднини, които гласуват като воиници на изборите за тях..неведнъж съм се карал и спорил с тях, но те просто са болни. Всеки един гласуващ за бсп или е психично болен или просто е с тях за да яде и той от баницата..Червените пумияри толкова много са крали и са драли кожата на народа ни, че имат пари за още 100 живота.. Но въпреки това е много е важно да се разбере, че тези избори ще са повратна точка в историята на България, понеже не ги ли махнем веднъж завинаги ни очаква пълен геноцид. Радвам се като чета коментари на хора, които също са се сетили да крият личните карти на болни пенсионери. Аз лично ще скрия 4 лични карти ден преди изборите. Имаме нужда от политици, които ще провеждат българска, а не анти-българска политика и геноцид. Затова смятам да заложа на ГЕРБ и на Б.Б. понеже само той казва това, което всеки останал мислещ в тази държава иска да чуе.
23
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Сигурен съм, че спасението е в дясно, подкрепа на бизнеса, а не популизъм и кражба. Ама къде е дясното? БСП били в ляво, но смъкнаха данъците, което е дясна политика. БСП смъкна данъците, защото не оцеля голям бизнес, който не е свързан с БСП. БСП обаче си е комунистическа-мафиотизирана партия, която няма да позволи на нормални хора/не бивши комунисти/ да направят бизнес - т.е. тя не е дясна партия, а мафиотска шапка на държавата, с която се бранят кланови интереси. Кой обаче е в дясно - Надето - приватизаторка на гаража на ЦК на БКП или преподавателят по марксистко-ленинска икономика Костов. Отцепниците от царя носещи звучни имена като Свинаров ли? Тези всичките в най-добрия случай са агенти на ДС и Партията - майка, а в лошия случай са гладни немощници, които паразитират в политиката.Кажете къде е дясното и веднага гласувам за него! Кажете къде е, защото аз не го виждам.Може би леко в център дясно щяха да стоят истински земеделски партии, изразяващи интересите на селскостопанските производители. Ама и там хвани шмайзерката-удари не знам кой.В България няма истинска дясна партия, защото няма истински бизнесмени, които са направили парите си с производство, търговия, иновации, а не с кражби. Извинявайте, ама ако държавата всяка година ми прибира 100 милиона данък, ще намеря поне толкова, че да създам партия и тя да защити моите интереси и на такива като мен. А моят интерес преди всичко ще бъде ако аз плащам данък и конкурента да плаща, ако конкурента има достъп до парите от ЕС, и аз да имам. Т.е. интересът ми ще бъде да се спазват законите.Само че в България никой не плаща 100 милиона данък, дори да е направил милиард през годината. Ако се меси в политиката, ще е колкото да купи някой политик да лобира за някоя сделка. Но политика не се прави така. Политиката защитава не частните, а груповите интереси. Дълбоко съм убеден, че за България ще е по-добре да даде 100 милиона за създаване на нов вид промишленост, отколкото да раздаде 50 лева коледни на пенсионерите, защото новата промишленост ще генерира данъци, с които пенсиите да бъдат вдигнати завинаги с 50 лева. Това е дясна политика, но тя няма почва у нас.
22
0
 
0
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
НЯМА нормален човек, който да гласува за бсп!!! Няма как да си нормален, щом смяташ най- черния период на България за градивен. Няма как да си нормален, гласувайки за бсп "щото били постоянни"?!?! Тези 70-тина години червена чума, народа ни ще изстрада още десетки години! Докато има ненормалници и о л и г о ф р е н и, даващи гласа си за комунистите България ще тъне в мизерия и духовна нищета!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тикво празна, а какво правеше "честният" човек в НДСВ? Защо ми се струва, че с тая глупост даваш само още една подкрепа на 18. С който и аз съм съгласен, но не и по причините, които ти се опитваш да пробуташ. Защото какво са унищожили комунистите? Нищо на практика. Затова пък ПРЕДИ "демокрацията" строяха. И до днес са единствените които нещо са строили. А т.н. "демократи" и "десни" (т.е. - позорящи името на демокрацията) успяват да си прсвоят заслуги, за които и пръст не са мръднали. Да не говорим за въпросните "средства от ЕС", които бяха спрени по ЛИЧНИ причини и тихомълком бяха отново отпуснати...
20
0
 
0
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
Този човек е уж интелигентен, но много объркан! Какъв е приноса на лицето Симеон?!?! Стотиците изречени лъжи или кражбата на българска земя?!?! Този испански крадец използва инерцията от правителството на Костов и успя да прокара пътя на бсп и дпс към висините в обирджийството и към геноцид за българския народ!!! А що се отнася за обединението в дясно! Как да се обединиш със Софиянски, Бакърджиев или Ал.Божков....та те са едни от най- големите престъпници и хамелеони!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 15 години
Последната дума ми е грешна :) исках да кажа не "доволен" а "виновен"
18
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 15 години
Не разбрахте ли , че няма дясно , няма ляво , всички са едни и същи , само където някои се пребоядисват преди избори. Знаете ли защо гласувам за БСП , защото само те си останаха червени , една черта , която много харесвам , постоянството! Тия сини , тъмносини , пембяни , жълти , и герб-оод , те всички са произлезли от червеното , просто си сменят цветовете , когато им е изгодно , а БСП си е червена винаги. Никой няма да ни оправи , поне на този етап , защото всички тези хора в парламетна са възпитавани по едно и също време , не казвам че е било лошо времето , но всички са еднакви. Ще се оправим , когато младите хора, израснали в новото време , дойдат на власт , дотогава ...Макар ,че имам съмнения и относно това , защото българина свикна 45години всичко да му се дава на готово и сега пак така чака , а и сме такова племе което никога от нищо не е доволно и все някой друг му е доволен.
17
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 15 години
... с 6! Когато чух циничната изцепка на тоя субект по отношение на болните от рак, направо побеснях! Причината е проста - имах близък в семейството ми, когото ракът прати на оня свят! :-(
16
0
 
0
 
! Отговори
Манчо преди 15 години
Преди години беше:"Който не скача е комунист"!!! Не се ли наскачахте,г-да /уж / демократи? Прелитате от партия на партия с една-единствена мисъл: да не изпуснете кокала. Подли,некоректни,нелоялни,крадливи,некадърни,безоб разни.