БСП се наежи срещу ГЕРБ: Нарушават изборите грубо!

И оттук нататък все така ще правят, обяви министърът на транспорта Петър Мутафчиев
1 мар 2009 14:43,
91
БСП се наежи срещу ГЕРБ: Нарушават изборите грубо!
Петър Мутафчиев. Снимка: БГНЕС

„ПП ГЕРБ грубо наруши изборите. Оттук нататък това ще е тяхната практика по време на европейски и парламентарни избори“, заяви в Пловдив областният лидер на БСП и министър на транспорта Петър Мутафчиев, цитиран от БГНЕС.

„Още на първия тур от ГЕРБ впрегнаха общинския ресурс, за да купуват косвено гласове в самия предизборен и изборен ден“, коментира още той по повод балотаж за избор на кмет в Раковски.

Там основни опоненти бяха Иван Антонов от ГЕРБ, който спечели изборите, и Петър Антонов, независим, подкрепен от БСП.

Петър Мутафчиев твърди, че кметовете по населени места в община Раковски през целия изборен ден вчера са извозвали хора да гласуват.

„За доказателство има снимки на кмета на село Момино и видеозапис, който показва сбиване, след като хранителните продукти, раздавани от ГЕРБ, не са стигнали.

Този запис аз ще изпратя с мартеничка на Вилфрийд Мартенс, който подкрепи ГЕРБ, за да му покажа как се правят избори в България“, закани се още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Виктор преди 15 години
АТАКА и ДПС , лика прилика.. не виждате ли той говори само за ДПС.. а другите партии не са ли такива ?
49
0
 
0
 
! Отговори
krass преди 15 години
Видя се, че няма какво да кажат на хората в Раковски. 2000 гласа бием общия кандидат на ДПС, БСП и "Атака". С голямо задоволство приемам вчерашния резултат от изборите", заяви Борисов.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоталната кражба и защита на всяка цена на крадците чиновници / виж случая с Мургина/ отблъсква и най-върлите бесепари. Краино дясната политика водена от БСП и загърбването на проблемите на обикновените работници чиновници и селяни ще им изиграе лоша шега на изборите. Не вярвайте на скъпо платените целящи манипулиране на избирателите социологически проучвания. рАЗУМНИТЕ ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА бсп ЗАЩОТО АКО УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ ЕДЕН МАНДАТ СЪВСЕМ ЩЕ ОГРАБЯТ РАБОТНИКА ЧИНОВНИКА И СЕЛЯНИНА ЗА ДА СЕ ОБОГАТЯТ ТЕ И БИЗНЕСМЕНИТЕ ИМ
47
0
 
0
 
! Отговори
kras преди 15 години
АТАКА са русофилска *** като БСП .
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
може ама нали знаеш после атакистите ще ги купят червените куфарчета и ние пак с пръст у >>>
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кучетата си лаят,"Герба"-а си върви
44
0
 
0
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Отговорът е: АТАКА!Бъдете атакисти, националисти. му!Става въпрос за национален интерес бе, *** ли сте? Нали това искахме, нали това чакахме?Волен Сидеров не е луд, не е фашист, не е такъв за какъвто някой смятат. Видяли са го веднъж когато е прекалено краен заради нервите които му се събират защото мафията продължава да ни управлява заедно с турците, а на гражданите не им идва акъла в главата да се вдигнат! Какво ви става бе хора.. какво ви става..За мен отговора е АТАКА! Просто и да искаш друго няма.. Прецени сам..
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГЕРБ куппува гласове.ГЕРБ прави джамия в Бургас.ГЕРБ се напъна да вдига данъците двойно в Пловдив, ама ВМРО-то им "сипа катран в меда"!ГЕРБ ще прави в София мюсулманска академия?Какво ще стане ако дойдат на власт? Боже помози!
42
0
 
0
 
! Отговори
Харпия преди 15 години
Тези от БСП не разбраха ли, че загубиха доверието на хората. Това управление отново загроби България. БСП за пореден път доказаха, трябва да бъдат лишени от власт поне за 2 мандата, за да могат да се самопочистят, иначе във властта непрекъснато деградират. Същото се отнася и за ДПС.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сигурен съм , че този път народа ще отиде да гласува европейски и няма да се допусне власт за още 4 години на мръсните комунистически влечуги и крадци
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЕЙЙЙ и едни избори неможете да направите като хората уж интелигенция а си вадите керливите ризи като неандерталци боже боже всичко отива подяволите на този свят!!! Сини пимбиани народ правителатва даржави всички робувате на листчета хартиика а уж сме най-разумните същества на земята?!!
39
0
 
0
 
! Отговори
mumunali преди 15 години
4erveni bokluci 6e go qdete na izborite
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Създателите на БСП и ГЕРБ са едни и същи хора,това е ясно.Вижда се добре,едните си заминават,идва новата смяна.Само Сидеров им бърка сметката като гледам,точно затова ще гласувам за АТАКА.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма значение кой е нарушил закона . Само че ние Българите оправдаваме криминалното поведение на ГЕРБ защото ГЕРБ разполага с финансов ресурс криминалния контингент и на ДС защото точно те са му създателите , сега сигурно пак ще им е виновен някой и ще повтарят едно и също така както го прави ЗОМБИТО 35добре са му промили мозъка
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЕГАТИ ПРОПАДНАЛИЯ НАРОД,ДА СИ ПРОДАВА БЪДЕЩЕТО ЗА 2 КЕБАПЧЕТА И ЕДНАТА БИРА. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ГЛАДНИ БЕ ?ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА!
35
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ДОРИ ДА ИСКАТ, НЕ МОГАТ ДА СА ВИНОВНИ КАТО БСП И ДПС ЗА:1. Спрените Евромилиарди, в условията на жестока финансова криза!2. Това че излъгаха Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприеха адекватни антикризисни мерки и умерен протекционизам, за да осигурят политически финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Националния капитал, включително и чрез пускане в действие реакторите от АЕЦ - Козлодуй!!3. Престъпно бездействие с власт и огромни злоупотреби, Е.С. спря търговете за магистрала Тракия и нови 220 милиона за земеделието с което общо спрените пари само за земеделието станаха станаха няколко милиарда!!!4. Умишленото, въпреки предупреждението от Газпром, още от 18.дек.08г. за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕХА ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ... С което поставиха икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИХА РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА АМЕРИКАНСКАТА КРИЗА, върху предприемачите и обикновенните граждани!!! А ИДВА И НОВА ГАЗОВА КРИЗА..., НА 8.Март...!!!5. Злоумишленото непредприемане на мерки за модернизиране на съдебната система и като резултат, КОРУПЦИЯТА СЕ ШИРИ В КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ..., дори някакъв "политик" си беше поръчал като подкуп ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ...6. Това че само чрез данъчната система от ДДС, триглавата ламя ВСЯКА ГОДИНА краде по 1 000 000 000 лева от всички ни...7. Митници..., акцизи..., контрабанда...8. Лихварските къщи, кой знае защо наричани "Банки"...9. Изчезването на Валутния резерв..., огромния външнотърговски дефицит...КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ...,С изключение на комунистите - те са атеисти и християнските понятия, като морал и съвест са им безкрайно чужди..., жалко защото имат вид на човеци, но не притежават и грам човещина...НО СПАСЕНИЕ ИМА - ИЗБОРИТЕ...!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 15 години
Така ще е Мутафчиев,от тук насетне ще губите,време е да свикнете с това.
33
0
 
0
 
! Отговори
гражданинът Х. преди 15 години
"Още на първия тур от ГЕРБ впрегнаха общинския ресурс, за да купуват косвено гласове в самия предизборен и изборен ден..." - е, БСП пък ги купува пряко, а също с фалшификации, с нагло лъжене и все от тоя сорт манипулации. А сега някой им посяга на кокала и чуйте - вълчи вой и рев надават, горките ***!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
podpravenia si video zapis izprati i na men svinjoo, tvoito vreme mina i skoro vsi4ki vie nagli komunisti 6te ste izvun igrata!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
Бургас 66 преди 15 години
Платената *** на ГЕРБ дето пише по форумите са същите онези дето хвърлиха държавата в ръцете на Симеон а сега искат да я дадат на един престъпник дето ако бяхме една свесна държава сега щеше да лежи в затвора поне за 30 години . А иначе като знам ГЕРБ как даваха на *** в Бургас по 200 лв да гласуват за тях тази боб и леща направо е нищо и без пари . А иначе че всички бандите които си купуват места в следващия парламент ще бутат яко мангизи е ясно дано се задоволят само с пари а не и с побища и рекет в нищо в което найстина са силни