Прогнозата на Свинаров: Десните ще се обединят до 10 март

ГЕРБ най-вероятно няма да спечели мнозинство от 121 места, смята лидерът на БНД
2 мар 2009 18:15,
64
Прогнозата на Свинаров: Десните ще се обединят до 10 март
Снимка: БГНЕС

Оптимист съм за обединението на десните партии и смятам, че то може да стане факт до 10 март.

Това заяви пред журналисти в Шумен председателят на партия "Българска нова демокрация" Николай Свинаров.

Според него има шанс десните и десноцентристките партии да постигнат предизборно обединение още преди срещата на ЕНП в Каденабия на 14 март.

Ако партиите в спектъра "център-дясно" не се обединят до края на март, след това вече няма да има време за подготовка и регистрация на общи листи за евроизборите, изтъкна Свинаров.

Той допълни, че БНД е за широка предизборна коалиция както с парламентарните десни партии, така и с извънпарламентарните формации, които имат около един процент подкрепа.

Въпросът не е десните партии да минат изборната бариера, а да сформираме такъв широк десен блок, който да спечели достатъчно места в парламента и да участваме в управлението през следващите два мандата, коментира Свинаров.

Според него ГЕРБ най-вероятно няма да спечели мнозинство от 121 места в следващия парламент, затова дясната коалиция трябва да има достатъчно депутати, за да участва в управлението заедно с партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ей кьорав атакист с кой се сближи болен на изборите в Раковски с ДПС *** продажна марш към турция продажници *** нещастни
22
0
 
0
 
! Отговори
ico_ преди 15 години
Dali sa 220 ili 240 lv ne e goljama razlikata.V edna Turcia deto mnogo ja pliuete minimalnata pensia [ne zaplata] e 300Evro .Koga balgarskite ste stanat tolkova?
21
0
 
0
 
! Отговори
h_s преди 15 години
Голямо постижение - цели 220 лв. минимална работна заплата!!! Адмирации, само че не сте си направили труда да проверите, че в момента МРЗ е 240 лв. Ако останете на власт, сигурно след 4 години ще я направите 260 лв. Браво на вас, ама в някоя друга страна на ЕС ходили ли сте (изключвайки по-голямата част от соцстраните), за да видите какви заплати получават хората. Идете, за да разберете в какво гето живеем тук в милата ни татковина.
20
0
 
0
 
! Отговори
aleks преди 15 години
Тука виждам под 17 някаква гнъсна ***!Абе червен,кви сравнения праиш?Не виждаш ли,че целия свят ви отрече и ви презрякато нискокултурни некадърници и безмозъчни !
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гласувайте за Атака, там е истината. Ще има безплатни почивки и други придобивки за всички патриоти и родолюбци. Като национализираме от чужденците българските предприятия, искинските българи също ще поличат дял в тях, за това братя българи дайте си гласа за Волен и Атака.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kолко ти плащат ченге от ДС за да плещиш нелепости против Костов? А знаеш ли защо използват такива *** като теб? Защото знаят добре едно: Костов е смърт за управляващата руско-българска комуноидна мафия!
17
0
 
0
 
! Отговори
Penko Tomow преди 15 години
Твърдението ви , че "А по отношение на коментара "Този Свинаров добре се ориентира - до вчера беше от жълтите, после като видя накъде духа вятъра " да погледбат Библията, лой какъв е бил, преди да приеме правата вяра. Това, че свинаров се е разграничил от миналото си е само чест за него а защо не приемаме така и социалистите, които не само се разграничиха от комунистите, а приеха принципите на демократичния запад, на НАТО и най важното - те проведоха най доброто ЪПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ЗА РАЗЛИКА ОТ Костов данъци 37 % , Станишев 10% Минимална заплата Костов 80 лева Станишев 220 леваСредна пенсия Костов 80 лева Станишев 210 лева Какво ни предлагат сините и ББ, освен ругатни към Коалицията, която направи много и повече щеше да постигне, ако те сините не пречат с всички гадни средства Гадните коментари се пишат от авторите на слаганите тук статии. Това е в минус за синиъе. Грешна стратегия. Излишен гняв! Приказката за облака и слънцето С добро се печелят хирата. Такова добро полазват на дело коалистите и те ще управляват Пак!
16
0
 
0
 
! Отговори
очилатко преди 15 години
То си му е наследство,бе!Дядо му(или прадядо му)е бил министър на Радославов!Царска *** е!И е хитър,ама мнооооого е хитър!:)))
15
0
 
0
 
! Отговори
някой си преди 15 години
Свинаров е един безподобен хамелеон - като депутат от НДСВ е коалиционен партньор на БСП и ДПС в тройната коалиция, министър на отбрана от НДСВ и после шеф на вътрешната комисия към Парламента. Стопроцентов *** и лъжец.
14
0
 
0
 
! Отговори
КОЛЕДАР преди 15 години
Аз първи ще приветствам обединението на свинята с моята дружинка.Другари, слагайте си лигавничета, и точете вино от бъчвата....
13
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Най-важното е обединението на опозицията! Ние българите сме свикнали да плюем по личности и затова не ни върви и комунистически престъпници ни управляват. Трябва да се съюзим и с дявола ,щом не е комунист и България най-сетне да тръгне по демократичния път.Живота е кратък и затова трябва да се борим с/у комунистическата мафия за по-добър и качествен живот.ОБЕДИНЕНИЕ!
12
0
 
0
 
! Отговори
ivnikolaev преди 15 години
А по отношение на коментара "Този Свинаров добре се ориентира - до вчера беше от жълтите, после като видя накъде духа вятъра " да погледбат Библията, лой какъв е бил, преди да приеме правата вяра. Това, че свинаров се е разграничил от миналото си е само чест за него
11
0
 
0
 
! Отговори
умрем за ВЛАСТ преди 15 години
Крадци отляво,крадци отдясно...:(
10
0
 
0
 
! Отговори
гражданинът х преди 15 години
Това е задължително да го направят десните - трябва да спасим родината си, да не я оставяме в ръцете на червените крадци и на лъжепатриотите!А от1до7 да се самоизядат от злоба!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само така има шанс да влязат в парламента,а там ще са нужни,защото след като БСП и ДПС купят половината атакисти пак ще имат мнозинство
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще стане обединение! Всички свинари обединете се.
7
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Нрава ти е като името ти-свински.Малко ли краде че още искаш?Или ще платиш на Черният крадец от откраднатото да те включи в листата за депутати-бъдещи още по големи крадци.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Свинаров ако напуснеш БНД ще гласувам за теб. Многоси ми жалък като те знам когато беше в управлението. Само АТАКА ЩЕ ТЕ ОПРАВИ. Нищо не казваш за ДПС??? Предлагам да се обединиш с тях.
5
0
 
0
 
! Отговори
радио "Ереван&q преди 15 години
Ментето не е да те излъже да гласуваш за него, ментето е да те отврати от гласуване и то да влезе с "мнозинство" от малцинството гласували!;о) Издигни сам каквото искаш!Независими кандидати за всеки - http://edname4ta.dir.bg/_wm/basic/?df=12
4
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 15 години
: Само да попитам кой наряза ракетите SS- 23 ? Кой пренасяше куфарчета със много мангизи през Випа на летище София ? Защо не се продават свободно пушки Драгунов? Абе вие да не би да смятате че ние ядем доматито със коловете?Другари Депутати не забравяйте че по аптеките се продава свободно ОТРОВА и босилек има в изобилие!