ДПС поглъща НДСВ

Доган поканил царя да се явят с общи листи на евроизборите – като либерална коалиция
11 мар 2009 10:00,
121
ДПС поглъща НДСВ
Снимка: Булфото

ДПС и НДСВ да се явят заедно на европейските избори в либерална коалиция. Тази покана отправил неотдавна Ахмед Доган към Симеон Сакскобургготски, съобщава вестник “24 часа”.

Офертата на Доган била лансирана на неформална вечеря между него, царя и премиера.

Присъствали и представители на партийните екипи, тъй като темата била за изборното законодателство.

Срещата била на 24 февруари – преди дебатите по последния вот на недоверие.

Макар и на маса, партньорите влезли в тежък спор за настояването на НДСВ за избори 2 в 1.

Ядосан от упоритостта на жълтите, Ахмед Доган обявил аргументите им за несъстоятелни и се троснал: “Ако тревогата ви е, че неубедително представяне на НДСВ в европейския вот ще се отрази на националното, този въпрос може да бъде решен в коалиционен формат”.

Така дал знак, че ДПС предлага обща листа с царистите за Европарламента.
“Беше напълно сериозен. Царят се усмихна и вечерята продължи в по-приятна атмосфера”, казва пред изданието депутат, присъствал на вечеринката.

Според друг очевидец обаче лицето на Симеон се смразило и офертата на Доган останала без отговор. Темата повече не била обсъждана.

Двамата отново се видели насаме следващия уикенд извън София.

В партийните централи на НДСВ и ДПС обаче и до днес не са осведомени какво точно са си казали на четири очи Симеон и Доган.

“Има насърчителни сигнали от европейските либерали за такова обединение, но те никога не са си позволявали намеса в нашите работи, няма да го направят и сега”, обясни човек на Сокола.

Според него меракът на НДСВ за коалиция е по-голям.

“Ние проблеми с изборите нямаме, те имат”, обясни той. Но натърти, че засега се обсъжда само съюз за европейските избори, не и за националните.

Обща листа с ДПС не е възможна, категорични бяха вчера повечето от царистите.

“Коалиция с Доган е като целувка със смъртта”, пошегува се дори един от тях. И обясни, че ако НДСВ отиде с ДПС на евровота, няма никакви шансове след това за самостоятелно влизане в националния парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
PRODAJEN ZAR,SEGA 6TE GI VYRNE ZA 800 DNI
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
всичко върви по план - ТУРЦИЗИРАНЕТО на България, имам предвид
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хаха тоя сега да не се наложи да връща имотите ?готов е на всичко за да ги запази
77
0
 
0
 
! Отговори
Объркал се преди 15 години
Аз съм се объркал, като писах, че ти си се объркал. Не си се объркал моето момкче, а пр5осто си кръгъл ***. Ама от най-кръглите!Кажи бе тъпан загубен как като задигне имоти за над 380 милиона негов...о величество царвуля ще помогне на *** като тебе да станат оръжие?Такива като тебе и матрял не са. Вие сте *** драги. От най-миризливия.
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След всичко,което се случи около Доган и много неща, които се знаеха отпреди, но сега получиха потвърждение, трябва да е луд някой от НСДВ, за да се съюзи с Доган???????!!!!???И как ще живее след това....
75
0
 
0
 
! Отговори
Ж.Желев преди 15 години
Не си прав друже.Когато канят Фердинант,той е в Германия.И тъй като е издирван от австрииската полиция се налага да мине през Полша и Румъния.А това е потомството което още търпим.
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
povrashta mi se ot vas bg polititsi!
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
винаги съм знаел , че царят е ***. Излъга народа като *** и ни оправи за 800 дни. направо ни нае** за 800 дни. Сега царят официално е решил да събщи , че е *** , Браво!
72
0
 
0
 
! Отговори
Ж.Желев преди 15 години
Другарят цАР да си потърси оръфаното сако с което пристигна и да хваща самолета за Мадрид.Ако не лъже ,че има къща там.Станахме за смях пред света с такива ,,величия,,.
71
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
ti niakade da prochete che se e saglasil na tova predlojenie? A kato cheta mneniata na povecheto si mislia che napalno si zaslujavate i Doganovcite i Stanishevcite i Volenovcite i Boiko- mutrata i polit komisaria Kostov i cialata chalga politika, kradcite i pedofilite. Stoto ima razlika mejdu kradene i da ti varnat neshto deto komunistite sa konfiskuvali. A koi kolko e bulgarin, si mislia che chovek koito krashtava decata si Kubrat, Omurtag i tn. ima poveche samosaznanie otkolko tez deto gi e sram da si krastiat decata s bulgarski imena!
70
0
 
0
 
! Отговори
...---... преди 15 години
Де да живеех в паралелен свят! Сигурно щеше да е много по-хубав! Аз някъде да съм споменавал и говорил за НДСВ? Говоря само за Н.В. Симеон Втори Цар на България! Смея да твърдя, че Той има много малко общо с НДСВ, както и с министерския си пост, който заемаше през пурвия мандат на НДСВ! За Него, както тази партия, така и връщането на царските имоти беше само част от инструментариума за постигане на целите Си, както ги изложих по-долу под #51. Опита се човекът да направи оръжие описан от Б Б като "матриял"! Е от този лош материал, такова оръжие излезе! Засече като черешовото топче! Но по-вжен в случая е топчията!
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СИМЕОН ЩЕ СКЛЮЧИ ДОГОВОР С АНКАРА ЗА ПАРИ,АКО СЕ НАЛОЖИМАЙ ПАК ЩЕ СЕ НАОЖИ ДА ГО ГОНИМ,ТОЯ ПЪТ ДАНО ГО УБИЯТ КАТО БАЩА МУ
68
0
 
0
 
! Отговори
gnushev.blog.bg преди 15 години
На снимката по-горе аз виждам двама старци, които се мислят за могъщи. Всъщност това са склеротични дядовци на които сме поверили живота си и живота на нашите деца.
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
toi sram niamma
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
toi doide da se napalnmi s pari, nisto ne naprawi sa balgarite,oposori imeto na bast sii balgarski narod, ta se ga ste se wxasta s turzite
65
0
 
0
 
! Отговори
Аргира преди 15 години
Царят да си върви, а земя на гръб не се носи. Представям си го помъкнал Мусала...
64
0
 
0
 
! Отговори
...---... преди 15 години
Не съм се излугал драги господине! Бай ти SOS рядко се лъже! Върна се само защото видя, че демокртите губят властта в най-важния момент! Иначе нямаще изобщо да се върне! Всичко останало е следствие на това и е точно така, както съм го написал! Поздрави!
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само и само да са на власт, са готови и да се разцелуват...ако не са го правили досега, де :) И кое е българското в правителството? Коя държава сме, някой знае ли? Жаба се готви да глътне щъркел:)
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
защото ВИЕ позволихте да ви завземе преди 4 години на изборите.не помните ли че не гласувахте,33 процента избирателна активност.ей това е завземане.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти приятелю, според мен живееш в някаква паралелна вселена, антипространство, където черното е бяло, а бялото - черно! не знам защо мислиш, че не е възможна коалиция на НДСВ с БСП и ДПС, защото тя в МОМЕНТА СЪЩЕСТВУВА! Може би не си осведомен, не знамкъде си бил поселдните 4 години, но прегледай пресата! И не знам какво по добро доказателство от това, че Симеон е готов да сключи сделка и с Мефисофел ако трябва, но да си задържи имането и съответно - влиянието във властта! Били го изгонили преди 60 години комунистие? Ами да, така е, но това не му попредчи да сключи сделка с тях: той ще ги подкрепи да управляват с ДПС, а те - няма да се занимават с имотите му! Да си чул нещо напоследък БСП да са повдигнали въпроса за национализация на тези имоти? А това им беше основен елемнт в предизборната платформа преди 4 години, както и сделката за магистрала Тракия! не се знаимаваха обаче с нито едно от двте! Страшното е, че заради такива промити мозъци като теб сме на тоя хал - гласувате като стадо слепци, водени от някой едноок! А после се оплаквате че ви дискриминират! Всеки народ си заслужава управниците, а всяка Държава - гражданите! Нормалните люде в тази страна отдавна са малцинство, също и българите, които искат да има България, а не някакъв имагинерен фрагмент от ЕС!