ДПС поглъща НДСВ

Доган поканил царя да се явят с общи листи на евроизборите – като либерална коалиция
11 мар 2009 10:00,
121
ДПС поглъща НДСВ
Снимка: Булфото

ДПС и НДСВ да се явят заедно на европейските избори в либерална коалиция. Тази покана отправил неотдавна Ахмед Доган към Симеон Сакскобургготски, съобщава вестник “24 часа”.

Офертата на Доган била лансирана на неформална вечеря между него, царя и премиера.

Присъствали и представители на партийните екипи, тъй като темата била за изборното законодателство.

Срещата била на 24 февруари – преди дебатите по последния вот на недоверие.

Макар и на маса, партньорите влезли в тежък спор за настояването на НДСВ за избори 2 в 1.

Ядосан от упоритостта на жълтите, Ахмед Доган обявил аргументите им за несъстоятелни и се троснал: “Ако тревогата ви е, че неубедително представяне на НДСВ в европейския вот ще се отрази на националното, този въпрос може да бъде решен в коалиционен формат”.

Така дал знак, че ДПС предлага обща листа с царистите за Европарламента.
“Беше напълно сериозен. Царят се усмихна и вечерята продължи в по-приятна атмосфера”, казва пред изданието депутат, присъствал на вечеринката.

Според друг очевидец обаче лицето на Симеон се смразило и офертата на Доган останала без отговор. Темата повече не била обсъждана.

Двамата отново се видели насаме следващия уикенд извън София.

В партийните централи на НДСВ и ДПС обаче и до днес не са осведомени какво точно са си казали на четири очи Симеон и Доган.

“Има насърчителни сигнали от европейските либерали за такова обединение, но те никога не са си позволявали намеса в нашите работи, няма да го направят и сега”, обясни човек на Сокола.

Според него меракът на НДСВ за коалиция е по-голям.

“Ние проблеми с изборите нямаме, те имат”, обясни той. Но натърти, че засега се обсъжда само съюз за европейските избори, не и за националните.

Обща листа с ДПС не е възможна, категорични бяха вчера повечето от царистите.

“Коалиция с Доган е като целувка със смъртта”, пошегува се дори един от тях. И обясни, че ако НДСВ отиде с ДПС на евровота, няма никакви шансове след това за самостоятелно влизане в националния парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
друг българин преди 15 години
С такъв "цар" всеки българин, който е монархист е ***! Не зная дали, кога и с какво са ви пшромивали мозъците и въобще имате ли ги или сте си *** по рождение, но това че стега сте такива е факт! Колко по 800 дни ви трябват за да разберете тая очевАдна истина?
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТцТц тоз фес ще ни завземе от всякъде :(
58
0
 
0
 
! Отговори
Аргира преди 15 години
Какво толкова му се прегъвате на този цар? Той и българин не е.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако царвулят искаше да помогне на България, можеше да го направи още през 1996 г. Ама тогава той дойде и като видя, че комунистите не са оставили нищо за крадене си направи една снимка с агент Сава и остави Костов да си чупи главата и да измъква страната от блатото.Върна се чак когато България си беше стъпила на краката и имаше какво да се краде. Върна се и се съюзи с крадците от ДПС, а и старите червени крадци вкара във властта през задната врата.Лъжа е, че царвулят е искал да се съюзи с демократите, но те го били отблъснали. Царвулят вече се беше разбрал с Доган, че и с *** и само искаше да подхвърли малко на няколко от СДС за да не му мътят водата докато краде.
56
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 15 години
Агента на ДС ( В ляво на снимката) подкрепя агента на КГБ ( в дясно на снимката) иначе тежки времена ги чакат.
55
0
 
0
 
! Отговори
Републиканец преди 15 години
Мадридския мошенник пада все по-ниско. Но за него са важни две неща - да запази имотите и да си го върне на българите за това, че са го изгонили след 44-та. С Доган ще постигне и двете. Колко ли трябва да си *** за да гласуваш за този "цар" ????
54
0
 
0
 
! Отговори
сс27 преди 15 години
*** е повсеместна...
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
всичко върви по план - ТУРЦИЗИРАНЕТО на България, имам предвид
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А кажи сега, че царят докара ЕС тук.
51
0
 
0
 
! Отговори
...---...Към истинс преди 15 години
Подкрепям мнението на Истински Българин #27, както и на #30! Повечето други, които плюете тука сте или *** , комуняжки ченгета или най вероятно и двете!Как може някой здравомислещ да твърди, че Н.В. Симеон Втори ще се саюзи с комунягит! Тези които разпердушинихацялото му семейство и га погнаха в изгнание толкова години! Върна се човекът с най чисти намерения за да помогне за оправянето на България! Искаше му се да постигне управление заедно с десните, така наречените демократи но уви1 Оказа се, че това е прикритата комуняжка гвардия! Те го низвергнаха! Какво друго му остана освен управление с ДПС при първия мандат? Все пак той е прагматик за разлика от словоблудстващите тука мекерета. Беше си поставил цел, която стоеше над всичко и я постигна! Вкара тъпия абсурдистан наречен България със шут и в НАТО и в ЕС! С това слава богу се изпулни генералната му линия! Поради нашето невежество и тъпота това му коства на практика всичко! Пълна загуба на рейтинг и едва ли повече възможност да участва пряко в управлението! За в бъдеще ще трябва да се мучи чрез задкулисни опити от втората линия! Той поне малко от малко е политик! В краят на краищата е роден Цар, за разлика от всички останали наши прасета назоваващи себе си политици! Историята с имотите му беше мъртвата хватка, с която да задуши душманите на България и да ги унищожи (поне да опита да го направи) заедно със себе си подобно на героите от фронта, които скачат с бомба със запален фитил във вражеския окоп! Така или иначе, каквото е можал е направил! Даде възможност максимално според силите си на нас като граждани на България да се измъкнем от вековната прегръдка на Руската мечка! Сега така или иначе е политически труп! От тук нататък трябва да продължаваме ние гражданите на България! Но като гледам дебилното неразбиране тръпки ме побиват. Дано да се лъжа!
50
0
 
0
 
! Отговори
азът преди 15 години
Милеят,защото ако не бяха те в управлението щеше видиш ЕС през крив макарон с *** и турците.
49
0
 
0
 
! Отговори
Монархист преди 15 години
Каква я мислехме - кава стана!Вместо корона - фeс със петолъчка!!!А вместо цар - царвyл!
48
0
 
0
 
! Отговори
Аргира преди 15 години
43. За какво милеят, бе? Да се съюзят с Доган - партия на етнически принцип, която много търпеливо и успешно си провежда политиката.
47
0
 
0
 
! Отговори
J.B. преди 15 години
Ами да , некой неща са "гълтат" а не се пита : Е , сага к,во да го правя ?
46
0
 
0
 
! Отговори
Аргира преди 15 години
Няма да ти се получи.
45
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Крайно време е тез които се чувстват не-българи да се съберат на едно място.Приятели.... почнаха да се притесняват от обединяването на десницата...и помислете само....помислете с главити си...десницата е носител на прогреса и благоденствието..единствено мързеливи хора трябва да се страхуват от дясно управление......единствено десницата е легитимна пред европа,от брюксел това чакат да додйде дясно управление и да сложи ред в страната,тогава ще тръгнат и проектите....моля всички граждани да гласуват на изборите..масово за когото искате само да не е за тия които наравихя така че да ме срам да кажа че съм Българин в света.....ако имате и малко останала Българска гордост..ГЛАСУВАЙ ТЕ!!!!!!!!!!!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е чувството, което все по силно ме обхваща, когато чета новините за безпринципното поведение на измислените ни политици. И така ще бъде, след като веднъж избрани си бетонират положението за четири години и не можеш да им държиш сметка за действията, камо ли пък да ги отзовеш.... На практика народа какъв сюзерен е? Това е някаква мимикрия на демокрация
43
0
 
0
 
! Отговори
азът преди 15 години
...и не ги обиждай повече.Тези хора(Фердинанд и наследниците му)са по-българи и са милели(или милеят все още)от 90% от хората живеещи в тази окаяна страна!Ама Андрешко и Бай *** си знаят тяхното.Плюят и завиждат злобно по интелигентните и възпитаните,това им е селския манталитет и няма скоро да се оправят нещата.Защо да работят и да създават,защо да се образоват или самообразоват,като може да крадат,да не плащат данъци и такси,да си хвърлят *** по улиците,да псуват като каруцари,да обвиняват другите за нещастното си битие,а най-добре ако могат да приберат нещо чуждо-ей така-наготово(любимата червена национализация).Ами ако малко се бяхте опитали(знам,че ви е трудно)да разсъждавате,може би щяхте да достигнете до прозрението,че всичко си е било на Царската фамилия,щом в документите(които едва ли някога са ви интересували,щото е по-лесно да плюете и да повтаряте,това което ви се втълпява от платени певачки)ясно е записано-национализират се частните имоти на Царската фамилия.Айде научете си уроците и тогава се изказвайте,а не да лаете неподготвени!
42
0
 
0
 
! Отговори
Баба Шанга преди 15 години
Имат обща цел-унищожаването на българският народ,защо да не се обединят...
41
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Всяка бананова република е обречена. Вижте какво е положението в страната, защото сме република. И такива ***, като лъжлата, пречат на България да се оправи. Такива като Пана-йотов, Свинаров и сие републиканци, ограбиха държавата и прехвърлиха цялата вина на Царя. Това сте вие републиканците - крадливи и националнобезотговорни ***!