Темида решава съдбата на съюза "Костов-Димитров"

Ако съдът не регистрира лидера, начело на СДС, Пламен Юруков ще реди листите за изборите
27 мар 2009 07:33,
40
Темида решава съдбата на съюза "Костов-Димитров"
Снимка: БГНЕС

Съдбата на синята коалиция ще се реши в понеделник, когато в Софийски градски съд ще гледа делото за регистрацията на Мартин Димитров начело на партията.

Битката пред Темида на практика ще определи дали общите предизборни листи с ДСБ ще станат факт.

Командира решава кой да влезе в тях, той си прокарва старите методи чрез малкия Мартинчо, бунтуват се противниците на съюза с Костов.

Няма да се прави второ СДС, категорични са обаче те, съобщава "Стандарт".

Ако съдът не регистрира Димитров, листите трябва да бъдат подписани от бившия лидер Пламен Юруков или ексглавния секретар Пламен Радонов.

Те обаче настояват да се приложи уставното изискване и в списъците да попаднат само спечелилите подкрепа на вътрешните сини избори по места.

В сряда вечерта изтече срокът за подаване на заявления от мераклиите да участват в депутатската надпревара, вотът в столицата ще е на 11 април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе вие в кой свят сте живяли 1997-2001-ва ??????????
18
0
 
0
 
! Отговори
flyco.blog.bg преди 15 години
Коалицията си е коалиция. Защо и кой решава кого да включва тя? Защо ми навират да гледам цирка между Борисов и Станишев? Реалният политически дебат е между Костов и Първанов! Защо никой не пита за него, не ви ли пука, че като бягаме от реалността подменяме и бъдещето...
17
0
 
0
 
! Отговори
КГБ - е мафия и п преди 15 години
ПРОСТИТУИРАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТНОВО ВДИГАТ ИЗЛИШНО ПАРАТА И ДАВАТ ГЛАС НА КОРУМПИРАНИТЕ И ОТХВЪРЛЕНИ СИНИ КАНДИДАТУРИ ЗА ДЕПУТАТИ . Е МАРТИН ДИМИТРОВ Е УМНО И НАЧЕТЕНО МОМЧЕ И НЕ СЕ ПОДАВА НА ДИРИЖИРАНЕ ОТ КЕГЕБИСКИТЕ ЗАВИСИМОСТИ И СЕ ЛАЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ВСЯВА СМУТ СРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ ! ЯВНО ЧЕРВЕНАТА ПРЕСТЪПНА ВИХРУШКА С ПОСТАВЕНИТЕ СИ ЛИЦА , ОДОБРЕНИ И СПОНСОРИРАНИ ОТ КГБ - МАФИЯТА ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ! НО ЕДВА ЛИ В - К СТАНДАРТ ( ВЕСТНИКА НА ЧОРНИ) Е ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СДС И КОАЛИЦИЯТА СДС - ДСБ ! ТОЗИ ВЕСТНИК , КАКТО И МНОГО ДРУГИ ФИЛИАЛИ НА МАФИЯТА ЩЕ БЪДАТ КОНФИСКУВАНИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА КАТО СРЕДСТВА ЗА ПРАНЕ НА МРЪСНИ РУСКИ КАПИТАЛИ ! ЗАТОВА ГИ Е СТРАХ И ВИЯТ НАЙ - МНОГО !
16
0
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 15 години
Тука става дума за СДС. Не знам защо, обаче някои хора и за времето като ги попиташ пак за Костов ти говорят. Истината е , че в момента се води много важна битка вътре в СДС. Дано Мартин успее да се очисти от разните корумпирани шушляци, останали в СДС-София още от Софиянски и Антоан. Къртиците на ДПС Юруков и Радонов също ще ритат. Успех!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
Отец Паисий преди 15 години
О неразумни и юроде, вие повтаряте като безмозъчни папагали баснята, която комунистите-родоотстъпници съчиниха по поръчка на техните господари от Москва, че Иван Костов е виновен за всичко! Иван Костов ще остане в историята на България като най-успешния министър-председател, съизмерим само със Стамболов, който направи всичко по силите си за благото на своя народ и за ориентацията на България към света на истинските ценности. Нещо, за което Русия не му прости.А вие, ***, повтаряйте това, което чувате от другите като вас - само че Костов отново ще се върне начело на управлението, за радост на честните българи!
14
0
 
0
 
! Отговори
STARBUCKS Baltimore преди 15 години
AIDEEEE VANIOOOOOO,VZIMAI VLASTA I REJI ZELKATA NA DOGANA :)) KOMUNIAGITE GI POJALI,TE SAMI SI PUTUVAT ,ZAEDNO S PETOLUCHKATA ,SURPA I , :))
13
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
ако И.К. реди листите в СДС, то за каква демокрация може да се говори тогава ? Това не е ли форма на диктуване ?
12
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Нормално е в листата да са представители на различните партии. Нали за това е обединение. А не Командира да "поглъща" всички други и като диктатор да си налага своите хора. А и не знам при сегашните управляващи на водещи позиции да са само представители на БСП.
11
0
 
0
 
! Отговори
raylight.blog.bg преди 15 години
нищо не решава, особено като се има предвид, че водачът на листата ще е от СДС и после са един от ДСБ, един от СДС и така се редуват. Може ли някой разумен човек да ми каже какво точно определя Командира тук след като всяка партия сама определя кандидатите си?
10
0
 
0
 
! Отговори
STARBUCKS Baltimore преди 15 години
Chereshite sa tam pri teb priatel,tuk v nashia shtat alkohola e zabranen :)
9
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
Бих попитал дали ти вече си се качил на черешата и оттам се интересуваш за ***.На всички е ясно,че обединението на петдесетината десни партии/лидери/ е много полезно за тях- Гарантира им влизане в парламента и осигурени заплати за 4 години. Искам да знам каква полза би данесло това на България.
8
0
 
0
 
! Отговори
мария николова преди 15 години
крайно време е Костов да си ходи, без него нещата може да са и подобе за ДСБ и СДС.Но не само Костов но и Н.Михаилова и много други които си мислят че без тях слънцето няма да изгрее в България
7
0
 
0
 
! Отговори
STARBUCKS Baltimore преди 15 години
A ti ,koito si ili koiato,predi da zapochnesh da pishesh tuk,pogledna li otdolu da vidish,dali ti e tam podlogatra !?
6
0
 
0
 
! Отговори
Марс преди 15 години
По-голям и от БСП и ДПС ли?Много странно виждане имаш! Или си партийка може би??
5
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Костов работи против Дясното. Това са му договорките с БСП инак ще влезе в затвора зарад кражбите.
4
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
50 партии са твърде много за България. Обединението на десницата е правилното решение с това ще спечелят. От тройната коалиция са наясно с това и ще направят всичко възможно да ги спрат. Това е пример, че "Съединението прави силата". Разцепването на СДС беше най-лошото за демократите. Сега е естествен процесът те да се обединят отново. Само така, напред и ще спечелите!
3
0
 
0
 
! Отговори
iva преди 15 години
Костов и СДС ще са най-голямата катастрофа за България-Вънка ***.Обединяват се мастийте защото вече изчезват от хоризонта.Защо Костов-*** не се яви на изборите сам ***.
2
0
 
0
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 15 години
Всички ще спечелим ако дясното се обедини. През последните години положението е абсурдно. И се роди ГЕРБ...
1
0
 
0
 
! Отговори
Фарс преди 15 години
И са кво ша праим??Гаргамелчо извън борда!!Ужас!!! Ужас!!! Ужас!!!!