Михайлова: Само дясноцентристко управление може да преодолее кризата

Според нея на страната ни й трябва продължаване на модернизацията и реформаторско управление
28 мар 2009 16:08,
31
Михайлова: Само дясноцентристко управление може да преодолее кризата
Снимка: БГНЕС

"България има да се справя с две много тежки кризи след изборите, едната е финансово-икономическа, а другата е кризата в отношенията с ЕС. Тези предизвикателства могат да бъдат преодолени от едно дясноцентристко управление”.

Това заяви на среща със симпатизанти на ДСБ заместник-председателката на партията Екатерина Михайлова, която представи кандидата за евродепутат Константин Димитров.

"Такова управление е напълно постижимо и именно, за да се получи, ние направихме крачки за обединяване на десницата. Така много по солидно можем да застанем пред българските избиратели", добави Михайлова.

Според нея на страната ни й трябва продължаване на модернизацията и реформаторско управление, каквото се е загубило в последните години.

На вчерашната първа среща ръководствата на СДС и ДСБ са постигнали договорености как да функционират щабовете по места и националният предизборен щаб на коалицията.

Продължават преговорите с останалите партии за разширяване на дясната коалиция.

"До десет дни се очаква да има яснота с какъв формат точно ще отидем на изборите", допълни още Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Стария преди 15 години
Стачка. Велико народно събрание. Промяна на конституцията, даже и сегашните политици са наясно какво трябва да се промени, това се дискутира и в медиите. Намаляване на броя на депутатите и възможност за тяхното отзоваване от гласоподавателите им. Пререгистрация на всички n-брой партийки и подходящи промени в закона за партиите. Реорганизация на съдебната система! Публичност от местно до държавно ниво. И т.н.Защо дъщерите на Костов живеят в Италия, защо децата на властимащите учат на запад, защо децата на членовете на политбюро ни управляват понастоящем,защо 2 млн българи напуснаха България, защо населението на страната ни се преселва в големите градове и най-вече в София, само да създават *** и да ги наричате във форумите - прости селяни, защо властимащите, стават много по-богати от реалната възможност, резултат на заплатите им, защо съществуват условия за братко, батко, вуйчо, братовчеди/по Иван Костов/ и татко?Размислете се, но без кръчмарски сметки и решавайте! Имате за оръжие едно от най-великите достижения на човечеството да се организирате, но не правете провали, като студентските януарски стачки.
9
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 15 години
Мале таз дружинна ръководителка още ли се занимава уж с политика и кражби за незнаещите има на централно место една до друга на малка дистанция газостанции . С кризата никой не може да се справи ни най-малко вие десните комунисти . Кризата е естествен завършак на политиката на Буш и тъпите му приятели в това число и родния политически елит следвал сляпо безумните му решения . България ще излезне от кризата по естествен начин когато бизнесът по света се стабилизира въпросът е дали ще съомее да организира адекватен експорт за да бъде актуална в нужния момент .
8
0
 
0
 
! Отговори
кръчмарката преди 15 години
И като разсъждаваш анонимен 7 ,до какви изводи стигаш? Какво ще ни посъветваш? Кои са новите ,способни лица?
7
0
 
0
 
! Отговори
Стария преди 15 години
Свърши някоя полезна работа, вместо да се мъчиш над клавиатурата!Българските "политици" и от ляво и от дясно показаха какво могат, нагушиха се като пеликани. Сега сите вкупом да си ходят, народът иска нови лица. Политиката не е симпатия към даден футболен клуб, т.е. партия, защото от нея зависи как ще живеем. Вместо да бъдем зомбирани фенове на Борисов, Костов или Станишев, добре би било да започнем и да разсъждаваме.
6
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
пожелава му на костов нека си спортува и да си бере гъби и да е по близо до дъщерите си да не е липсващия баща, да си харчи откраднатото ане да спре да мисли как още да краде.Ще бъде добър ден за България когато той и другите алчни политици от всички партии бъдат изгонени от власта и парламента.
5
0
 
0
 
! Отговори
кръчмарката преди 15 години
това се отнася до 1 и 2
4
0
 
0
 
! Отговори
кръчмарката преди 15 години
" Умните " ви глави,като немогат 5 ясни изречения да родят,поне се учете от правилните учители.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иван Костов се срещна с дъщерите си тази събота в Търси се по БТВ.Екатерина Михайлова предизвика политика да реши Судоку за майстори.Водещите Меги и *** надникнаха в личния му живот,за да разберат от най-близките му хора какъв човек е той.Екипът на предаването пътува до Милано, където живее по-голямата дъщеря Яна.Вечно липсващият баща - така го определиха Мина и Яна.Два са били трудните моменти пред баща им, когато Яна е била болна и когато е починала майката на Иван Костов, лятото на 2005 г.Йосиф Сърчаджиев изрази благодарността си към Иван Костов,заради грижите, положени за актьора по време на най-трудния му период,в който получава тежък инсулт.Екатерина Михайлова сподели, че първите асоциации, които прави с неговото име са телефонните обаждания по всяко време на денонощието. Той е голям работохолик.Иван Костов е известен с изключително здравословния си начин на живот.Аз съм пълен вегетарианец, не ям дори риба, споделя той в Търси се... Единственият му здравословен проблем е дископатията.Иван Костов е политик с мисия за България.Умен и високоорганизиран, Всъщност, ние живеем, за да работим твърди той.Желязна логика, високо ерудиран, единственият български политик,който говори ясно, разбираемо и компетентно.Затова е мразен от политическите джуджета, пустословещия празнодумец Меди Доганов, царя на мълчанието испанското недоразумение, а сергейчо откровено скача в съня си при образа на титана на мисълта и морала , държавника Иван Костов.Ще събере ли кураж сергей да излезе на диспут с Иван Костов?4-5 години се е чувствал смазан, след като червената мафия не можа да му прости въвеждането на ред в държавата и докара от Испания шарлатанина Симеон Борисов, за да заформят антибългарската и мафиотизирина структура на БСП-ДПС-НДСВ.Как живее Иван Костов?Спортувам и се поддържам, обича много да ходи, често ходи до Черни връх, плува много, с километри, ...чета много бързо и лятото, когато му е любимият сезон събира много книги и чете.Това, което му тежи, че го обвиняват в користно използване на участието си в политиката Сякаш ще го взема и ще го занеса в мазето в Драгалевци.Има подпрепата и любовта на здраво и силно семейство.Силно обичан от своите внучета, любим дядо.Иван Костов, политикът с мисия зъ България.В едно беше право испанското недоразумение, когато приемаше управлението от държавника Иван Костов: летвата е вдигната много високо.
2
0
 
0
 
! Отговори
али преди 15 години
Дундо бяхте на власт и ви видяхме....стига вече демокрация и комунизъм сега ще изберем ФАШИЗЪМ само това ще на оправи.Белене , камери и незнам си какво.Царщина беше,демокрация беше, комунизъм беше и е нищо не помага осве едн фашизъм и туй то.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че тази особа не заслужавя да и се коментират думите:)