Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват

При откриването на кампанията на ГЕРБ за ЕП в Пловдив Борисов нарече опонентите си нещастници
17 май 2009 19:44,
156
Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват
Снимка: БГНЕС

"Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват".

Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на предизборната кампания на ГЕРБ за Европейския парламент в Пловдив.

Цветанов каза, че те са родени победители.

"Освен европейските ценности, които трябва да отстояваме в ЕП, Европа трябва да опознае и българските традиции", каза още Цветанов.

В Пловдив е и неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На откриването на предизборната кампания той заяви следното:

"Азер Маликов - най-близкият до Сергей Станищев човек прави клипа срещу нас.

Не прави чест на премиера, той трябва незабавно да вземе оставката на Маликов. Иначе изборите няма да бъдат честни", каза Борисов и уточни, че неговата партия няма коалиция с никого.

Той определи опонентите си като нещастници и се извини, че накуцва заради счупения си крак.

"На ГЕРБ не й трябват нито патерици, нито бастуни. Ударени, сами, контузени, ще вървим сами напред", каза още той.

Парламентарните и европейските избори лидерът на партията определи като футболен мач с две полувремена, на който ГЕРБ трябва да бие, и то убедително.

"В противен случай Станишев и Доган ще ни изиграят номер", предупреди още Бойко Борисов.

На митинга на площад "Централен" участваха членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна, пристигнали в Пловдив със 150 автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
analizator преди 14 години
ПРОБЛЕМА НА СТРЕМЯЩИТЕ СЕ КЪМ ЕВРОПАРЛАМЕНТА Е ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ЕНИЧАРСКОТО ИМ СЪЗНАНИЕ!ДО ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ ДА ЛЪСКАТ БАСТУНИТЕ ПО САЙТОВЕТЕ-ИМА ВЕЧНИ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ОТ КОИТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТСТЪПВА ПРЕД НИКОЙ И ЗА НИЩО!И ВМЕСТО ДА СЕ ДЕЛИТЕ НА СИНИ,ЧЕРВЕНИ,БЕМБЕНИ,ЛЕВИ,ДЕСНИ,ЦЕНТЪР,ЗАДНА ПРАШКА ПО-ДОБРЕ СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СЕ ОБЕДИНИТЕ ОКОЛО СЪЩЕСТВЕНИТЕ НЕЩА КОИТО ВНАСЯТ БАЛАН МЕЖДУ ГРУПИТЕ В НАЦИЯТА И МОГАТ ДА БЪДАТ ОСНОВА ЗА НАПРЕДЪК!ИСТИНАТА Е ,ЧЕ СЛЕД 1989г. ВСИЧКИТЕ ИЗРЕДИЛИ СЕ ВЪВ ВЛАСТТА СА ЧИСТА ПРОБА ЕНИЧАРИ НА ЦИОНИСКО-МАСОНСКИТЕ САТРАПИ!
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Да-проблема не са турците,а само малка част от тях наречена ДПС.Те не работят дори в интерес на българските турци,те са банда разбойници успели да промият мозаците на част от турското население в България.
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Гласувай за БСП,а после продължавай да се чудиш,защо България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС.ЕЕЕХ много лош човешки матерял има в тази държава.Жалко за нея.Хората от пустинята правят рай,ние от рая ще направим пустиня.
132
0
 
0
 
! Отговори
ss23 преди 14 години
Браво на 130, кратко, точно и ясно казано!
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Видяхме старите муцуни какво могат. Писна ми от предизборни обещания, планове, ситуации и прочие. Ако и г-н Борисов не направи нищо, предлаам да си вземем чантите и по селата, поне там всичко е ясно. БЪлгария като такава, скоро ще спред да съществува. Нека поне този път да бъдем единни и да дадем един последен шанс на една партия, но нека бъде истиски шанс, като еднопартиино управление, а не да се месят различни интереси на много партии, поне после може да се търси отговорност от ясно определени хора, а не едните да си измиват ръцете с другите ! Бог да пази БЪЛГАРИЯ!!!
130
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 14 години
МОМ4ЕТА ТУРЦИТЕ НЕ СА ВАшИЯТ ПРОБЛЕМ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ - ВАшИЯТ ПРОБЛЕМ ТОВА СА " БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ" ТОВА ЗА ТУРЦИ , 500 ГОДИНИ И АЛАБАЛА ВИ (НИ ) ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЪщЕСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ ВАЛЙО ТОПЛОТО НЕ Е ТУР4ИН , МУРГИНА НЕ Е ТУР4ИН , РУМЕН ОВ4АРОВ КОЙТО ИЗТО4ВАшЕ БУЛГАРТАБАК (РЕКЕТИРАшЕ) НЕ Е ТУР4ИН , СЛУЖИТЕЛИ ПО ДЪРЖАВНИТЕ МИТНИЦИ КОИТО СА НАЗНА4ЕНИ И НОСЯТ ПРЯКОРИ - ДИМБОТО , ДЕМБИТО , ПУРАТА , ДЕБЕЛИЯ И ОщЕ НЕ ЗНАМ КАКВИ - ТОВА НЕ СА ТУРЦИ РУМЕН ПЕТКОВ КОЙТО ИМАшЕ ВРЪЗКИ С ГАЛЕВИ - ТЕ НЕ СА ТУРЦИ ПРОБЛЕМЪТ НИ Е ВЗАИМЕН , НА ВАС БЪЛГАРИТЕ ВИ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО С "ЛОшИТЕ ТУРЦИ " НА НАС ТУРЦИТЕ НИ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО С "ЛОшИТЕ БЪЛГАРИ ОТ АТАКА" АМА НА СОФРАТА СА ЗАЕДНО ,zatova glasuvayte za GERB i li za KOSTOV
129
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 14 години
Аз пък не съм си и помислял да гласувам за герп, затова не се отказвам и отново ще гласувам за БСП!
128
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
и аз мислех да гласувам за Герб но се отказвам от тия не става нищо ще гласувам за синята коалиция
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
аз мислех да гласувам за Герб но се отказвам ще гласувам за АТАКА
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ГЕРБ ЩЕ СА ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ОСТАВИ КАКВО ВИ ШАШАВАТ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ ЗАПОМНЕТЕ
125
0
 
0
 
! Отговори
teo преди 14 години
За да спечелиш не трябва да създавш такива илюзии че, на ДПС и БСП избирателите да се откажат да гласуват.По правилното изказване е как да спечелим тези хора към нас!Въпреки че нямам доверие на Бойко Борисов но, все пак искам тази власт да си отиде.Особено Доган и ДПС,които са партия =мафия.Това го казвам аз като един турчин!Гласувайте за по добри дни и за просперитета на България!Нека сега да не казваме че, този не става,този краде,за този никога не бих гласувал.Нека сега първостепенна цел да ни бъде свалянето на тази корумпирана власт....особено Доган.Който и да дойде на власт освен комунистите и ДПС ще са на светлинни години по добри от тази вечна мафия=комунисти=мутри=ДПС=Доган.Гласувайте за спечели България!
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Кадрите на ГЕРБ са бивши и уволнени полицай ,военни,сот-аджиите , бояджийте и в България.Хора без морал капацитет и управленски качествая.ГЕРБ няма бъдеще.
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
С ГЕРБ БСП И ДПС БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ Е НА МУТРИТЕ КРАДЦИТЕ И РАЗБОЙНИЦИТЕ
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
не Цветанов трябва да ги накараме да гласуват за синята коалиция нещо си се объркал щото ти 92 год гласуваше за БСП нали така беше
121
0
 
0
 
! Отговори
katia преди 14 години
С ГЕРБ България не може !!!!
120
0
 
0
 
! Отговори
radenko преди 14 години
Еми да не ти казвали , какъв е проблема гласувай за БСП и всяка година хората покрай тебе комшии приятели ще бягат а ще се заселват нови далеч по необразовани от твойте комшии такива дето като те видят във входа те гледат каточели си Лъв. Те са ограничени хора и гласуват заради страхъ им .. Възродителен процес .. :Д във 21ви век това е някаква смешка тва е агитация Страх Страх Цялата партия ДПС се крепи на страхъ на българските турци на които в последно време им пораснаха крила понеже много тяхни прости братя се намесиха сериозно във оправлението на всичко българско! Да докажем, че България може!
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
to ot fizionomiqta mu li4i 4e e prostovat
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ПОЛИТИКАТА НЕ Е МАЧ БОЙКООООО!!!!
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
tiq gerb o6te ne sa spe4elili ni6to,a ve4e po4vat da nalagat mnenie!!!sramota bratq balgari
116
0
 
0
 
! Отговори
гербер наш преди 14 години
Ей,че лекомислено изказване!И тоя ще ме управлява!