Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват

При откриването на кампанията на ГЕРБ за ЕП в Пловдив Борисов нарече опонентите си нещастници
17 май 2009 19:44,
156
Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват
Снимка: БГНЕС

"Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват".

Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на предизборната кампания на ГЕРБ за Европейския парламент в Пловдив.

Цветанов каза, че те са родени победители.

"Освен европейските ценности, които трябва да отстояваме в ЕП, Европа трябва да опознае и българските традиции", каза още Цветанов.

В Пловдив е и неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На откриването на предизборната кампания той заяви следното:

"Азер Маликов - най-близкият до Сергей Станищев човек прави клипа срещу нас.

Не прави чест на премиера, той трябва незабавно да вземе оставката на Маликов. Иначе изборите няма да бъдат честни", каза Борисов и уточни, че неговата партия няма коалиция с никого.

Той определи опонентите си като нещастници и се извини, че накуцва заради счупения си крак.

"На ГЕРБ не й трябват нито патерици, нито бастуни. Ударени, сами, контузени, ще вървим сами напред", каза още той.

Парламентарните и европейските избори лидерът на партията определи като футболен мач с две полувремена, на който ГЕРБ трябва да бие, и то убедително.

"В противен случай Станишев и Доган ще ни изиграят номер", предупреди още Бойко Борисов.

На митинга на площад "Централен" участваха членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна, пристигнали в Пловдив със 150 автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 14 години
Бивши ченгета и куци полицаи да не ми казват за кой да не гласувам!
114
0
 
0
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
ГЕРБ си вкарват автогол с това "Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват". Ако имаха какво по-добро да покажат, ГЕРБ щяха да накарт избирателите да галсуват за ГЕРБ, но щом нямат, единствения им шанс е хората да не гласуват за другите.
113
0
 
0
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
Iznervena,защо делиш хората на групи? Направо скрии личните карти на всички и сама с твоя единствен глас, прати когото трябва в парламента. Иначе някой може да се обърка и да галсува неправилно, т.е. не според твоето предпочитание.
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
106-ти имах впредвид
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Не можем да спрем турците и бабичките. Първо, защото имат право на глас и второ-защото турците ги е старх от Доган. НО МОЖЕМ да отидем като представители на ГЕРБ или друга партия там където досега изборните комисии са единственно и само от ДПС. Защото там "гласуват" и хора които не ходят до урните. То и по Живково време нямаше 98% активност!
110
0
 
0
 
! Отговори
tomov8.blog.bg преди 14 години
г-н Цветанов, вие в кой свят живеете? Демокрацие не е да казваш на хората за кой да гласуват и за кой не, а да ги убедиш с нормални, рационални доводи, с интелигентни и образовани хора, че ти си някаква алтернатива. Досега с управлението на София ББ не показа че е алтернатива на Софиянски, върши същите неща, столичните компании продължават да си крадат, Паркинги и каражи продължавата да рекетират хората, без да са построили един паркинг и един гараж, заменките продължават и т.н. Аз все още не съм решил за кой да гласувам, но мисля че скоро в българия ще се образува партия "Калашников",
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ti si velikan samo ti mojesh da izgonish mrasniy Dogan,i da pretopish gadnite ***,uspeh i pobeda!
108
0
 
0
 
! Отговори
MRAZQ DPS преди 14 години
NEZAVISIMO ZA KOGO SHTE GLASUVATE, BULGARI - GLASUVAITE ! VSEKI GLAS ZA PARTIQ RAZLI4NA OT DPS E GLAS ZA BULGARIQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
107
0
 
0
 
! Отговори
Б.Б преди 14 години
ГЕРБ за моментна слава ще рискуват малкото сигурност която остана на България.
106
0
 
0
 
! Отговори
Iznervena преди 14 години
Като всичкото бабичка и турчин не пропуска да гласува. Мнооого трудно. А и да откраднем личните карти на бабите и дядовците, какво ще ги правим тези където сега ще навършат 18 и ще гласуват за Атака? А и алтернативата каквато е....Но като за начало не е лошо да разкараме турци и комунисти от парламента, пък после ще ги мислим техните наследници.
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Кадрите на ГЕРБ са бивши и уволнени полицай ,военни,сот-аджиите , бояджийте и в България.Хора без морал капацитет и управленски качествая.ГЕРБ няма бъдеще.
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Гладна кокошка просо сънува... Не говори глупости,г-н Цветанов!
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Не само тези на БСП и ДПС, Цецко. Вашите избиратели и те ако не гласуват, ще е още по - добре.
102
0
 
0
 
! Отговори
Илиян Пиргов преди 14 години
ГЕРБ - май са поредния троянски кон, ще береме ядове ако ги изберат... :( .Както сега се плюят ББ и комунистите така ще се гушнат след изборите ... тежко и на тая държава за пореден път - "*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА". :(
101
0
 
0
 
! Отговори
horiZon преди 14 години
Верно, че Станишев и Доган също са *** на външни сили, но са мазни, хитри и умеят да се държат на ниво. ..За разлика от клоуна ББ, който дава пример на последователите си как НЕ трябва да се работи през работно време, а да се играе футбол, тенис и като остане време да се крадат общински пари. :D
100
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Беден народ,болна държава и то от много години назад,за това спасението е:трезво гласуване,референдоми,граждански не подчинения,нова конституция и накрая партизанска война - това е лечението по рецепта.
99
0
 
0
 
! Отговори
horiZon преди 14 години
Всички от ГЕРБ са *** от стария тоталитарен режими и подставени лица. Не бъдете наивни!!! Само *** може да отиде да си прави труда да гласува за тях! Ако все пак се окаже, че печелят изборите /в което искрено се съмнявам!/, се потвърждава тезата, че конците се дърпат отън и вотът е манипулиран. НЯМА СЛУЧАЙНИ РАБОТИ! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! Дори и дете в предучилищна като ги погледне само тия клоуни и ще му стане ясно каква им е целта. Само с просташки обиди, неприкрита демагогия и алчност нищо няма да постигнат.
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
А 96 е най-големия *** на Балканския полуостров!
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Герб ще управляват при мн. трудни условия без да имат никакъв опит и потенциал.Ще е по-лошо и от 1997г.Отделно те са мн.гладни и ще грабят с пълни шепи.ТЕЖКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
96
0
 
0
 
! Отговори
ilko преди 14 години
ГЕРБ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ.