Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват

При откриването на кампанията на ГЕРБ за ЕП в Пловдив Борисов нарече опонентите си нещастници
17 май 2009 19:44,
156
Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват
Снимка: БГНЕС

"Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват".

Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на предизборната кампания на ГЕРБ за Европейския парламент в Пловдив.

Цветанов каза, че те са родени победители.

"Освен европейските ценности, които трябва да отстояваме в ЕП, Европа трябва да опознае и българските традиции", каза още Цветанов.

В Пловдив е и неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На откриването на предизборната кампания той заяви следното:

"Азер Маликов - най-близкият до Сергей Станищев човек прави клипа срещу нас.

Не прави чест на премиера, той трябва незабавно да вземе оставката на Маликов. Иначе изборите няма да бъдат честни", каза Борисов и уточни, че неговата партия няма коалиция с никого.

Той определи опонентите си като нещастници и се извини, че накуцва заради счупения си крак.

"На ГЕРБ не й трябват нито патерици, нито бастуни. Ударени, сами, контузени, ще вървим сами напред", каза още той.

Парламентарните и европейските избори лидерът на партията определи като футболен мач с две полувремена, на който ГЕРБ трябва да бие, и то убедително.

"В противен случай Станишев и Доган ще ни изиграят номер", предупреди още Бойко Борисов.

На митинга на площад "Централен" участваха членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна, пристигнали в Пловдив със 150 автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
избирателя преди 14 години
ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ, ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЗИ ХАЛ...
74
0
 
0
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Както на времето каза незабравимият Алеко: ".. и едните, и другите са маскари..".. и е прав човекът..
73
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
ГЕРБ е спасението от подажната политика на БСП и ДПС. Събоди се Българино.
72
0
 
0
 
! Отговори
фарс преди 14 години
Тоя ***, Бойко и 100% да гласуват за него, няма да стане премиер. Хубаво ми запомнете думите.... , но не знам след това у правление на София, какъв ще да е тоя софиянец да гласува за това неспособно недоразумение......Той си е един хашлак, който ходи през работно време на тенис и си прави мачлета, като един съвременен безотговорен тинейджър. Какво може да се очаква от един такъв човек с акъл и манталитет на 12-13 годишен пикльо.Тоя страхопъзльо с право не е сигурен в себе си и в способностите си и ще избяга, както го направи на предишните избори.....Да си премиер и да водиш държава е отговорност, трябва най-вече акъл и да можеш., а той като кмет доказа, че не може да ръководи, а и че няма акъл и способности..
71
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 14 години
за да получиш Доган!
70
0
 
0
 
! Отговори
meduzata.blog.bg преди 14 години
... бе направо тунел си беше... та тичах със всичка сила, а Таньо и Заьо ме гонеха настървени, всеки с по един пергел и линия, направени от разфасовани чушкопеци. Бягах вече 5 минути!!! Струваше ми се цяла вечност, когато достигнах една врата. Затръшнах я и я заключих с дебел катинар от злато, който си носех случайно в джоба. Успях да се отърва от моите врагове Таньо и Заьо изядох едно пакетче с ролца от раци и вече бях спокоен. Намирах се в голяма зала пълна със замръзнали съветски войници от 2рата световна война в пълна бойна готовност, въоръжени до уши. ЗАгледах ги учуден, все пак за първи път виждах истински оръжия. В дъното на залата съзрях врата. беше стъклена. Отворих я, след нея още и още и още стъклени врати! Извадих от джоба си 45 гранати и започнах да ги хвъргам една по една в тунела от стъклени врати и да си пробивам път напред. преминах това препятствие и се озовах в изхода на пещерата-тунел. Излязох от нея и започнах да ходя по една голяяяяма голяяма поляна с бели маргаритки. На нея имаше и пеперуди и жълтурчета. Затичах се по стръмната поляна и започнах да ставам все по лек. усетих, че политам. отделих се от земята и започнах да летя. Издигнах се на 229 метра над земята и успях да съзра едно селце в далечината. Залетях натам и кацнах на табелата за влизане в селото. На табелата пишеше "апсюД олес", но написано наобратно... не знам по каква причина. Влязох в селото и видях една автобусна спирка. Зачаках там, за да видя дали ще дойде автобуса. Минаха 4 денонощия и автобуса дойде. Качих се. Попитах автобусният шофьор:-За къде пътувате?-За столицата на София.-Добре.Седнах на 3ти ред и зачаках да стигнем. След 3 месеца и 8 дена пристигнахме. Бях малко гладен от дългия път и отидох в една лафка да си купя нещо да ям. Там си къпих една пица на парче. Изядох я.Излязох от автогарата и зачаках маршрутка номер 92. Чаках я 8 месеца и 14 дена и тя пристигна. Качих се. Пътувах 15 минути и казах на водача:-Спрете на орлов мост.Слязох на орлов мост и отигох на спирката на 94. Чаках рейса 4 минути и като дойде се качих. Тръгнахме. Зачаках да стигнем до сити центъра. Пътувахме около 52 години и 4 месеца. Стигнахме и аз слязох. Отидох до технополис в сити центъра и си закупих един лаптоп на изплащане. Инсталирах си уиндоус виста от пиратски диск, записан от моят приятел Ицо Хазарта, на който имаше също така негови песни и няколко арабски парчета, както и 2 китайски поп хита. Инсталирах си всичко и започнах да си ровя в интернет. Ровех си, когато изведнъж монитора ми угасна за 2 секунди и после пак се включи. Въпроса ми е ДАЛИ ТОВА Е НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ? Лаптопа е още в гаранция и мога да го върна. Някой разбира ли? Моля ви за сериозни коментари, темата не е бъзик!
69
0
 
0
 
! Отговори
meduzata.blog.bg преди 14 години
малък проблемСтава въпрос за лаптопа ми, но ще започна с малка предистория.Днес се разхождах в парка. Както си вървя супер засмен изведнъж пред мене гледам... ПЪТЕЧКА! Викам си "Ахааа! Може би води до някой пещера!". И тръгнах по неяяяя. Върва си аз по патечката и след около 15 минути глеам... патечката влиза в неква горичка. Викам си "Ами какво ме бърка. Ше влязна - АЗ *** НЕ БРЪКА!". Влизам в горичката и си се разхождам, понеж си падам авантюрис и си свиркам с бодра крачка. "фиу-фиу" аха аха минаха още 10 минути и от нищото гледам черни облаци! -ЕХЕЕЕ - викам си аз - сега ще ме навали. ПОЧНА се един валеж да брули. То стана порой, а аз се скрих под едно дърво и не се омокрих НОГО. Както и да е - след 5 мин. спря. Излизам и гледам навсякъде поникнали гъби. Гледам ги и си викам "Брейй, тези гапки май ги немаше преди 5 мин...". Гледам ги и се чудя когато изведнъж... о небеса, хора, каква беше изненадата ми когато видях един заяк с кощница да ги бере. Гледам го шокиран, а той ми вика:- Шо стаа бре, момец. Шо праиш? -Ми разхождам се, шо?-Е питам шатиеба майката!-Ей неа ми говориш така, ща нокаутирам е ся, ЧУЛИ *** БЕ ЕЙ *** ?!- Ей убавец! Ща бия, ща *** и ща изфърла после, Мухльоо!И от там кат се завартех - едно маваши гери удар с лакет по главата.Той падна но се изправи бързо - Взе една опаковка с гумини мечета и започна да ги стреля срещу мен със прашка, направена от вафли боровец. Успях да се опазя от изстрелите с моят щит, направен от керемиди. Щита ми се напука от сблъсъка с гумените мечки и две от керемидите се ШЧУПИХА! Едната падна на земята и каза на другата:- Знаеш ли каква е разликата между крокодила и жабата?-Че крокодила има зъби ли?-Не, че крокодила няма зъби, а жабата е зелена. -Ахаа. Да, не се бях замислила, права си, ами знаеш ли, че когаат......... ХРЯЯЯЯЯЯ!!!до тук успях да чуя разговора на керемидите, защото заяка ме повали с бухалка, направена от франзели, закупени от магазин Била, София, Младост 1. Бях вече на земята и се опитвах да се изправя, когато чух стъпките на зайчето да се приближават. ВЕДНАГА ЕДНО странично превъртане, брейкарски скок и салто мортале, с което се озовах на входа на една пещера - това което бях тръгнал да търся. Бях вече много бесен и очите ми бродеха жадно за зайовия силует, когато за миг в изневиделица периферното ми зрение беше затъмнено - наведох се като светкавица и успях да видя какво беше това - На зайо брата - бобъра ТАНЬО, който беше долетял с тротинетката си, засилвайки се от стръмен хълм и скачайки от една рампа и кацайки точно до мен, каскада, достойна за медал, тъй като тогава той беше успял да прескочи с предно салто 24 пикапа, 3 камиона с водка флирт, една Ямаха Р1, и 12 зубара подредени един върху друг. Тъй като враговете ми станаха твърде много аз побягнах в пещерата - тя беше осветена, чрез сложна система от огледала и слънчеви лъчи и аз виждах всичко. Беше широка... бе направо тунел си беше...
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
abe cvetancho evropa kakvo trqbva da ni opoznae kvi tradicii kvi 5 leva tradiciite 4e otvli4ame li 4e kradem li 4e ubivame li kakvo kajimi kato mn ti znae balalaikata
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
abe boiko moje da e vsqkakav ama nikoi ne moje da otreche che govori direktno a ne kato drugite da mrunkat s chasove i da ne kazvat nishto shtoto taka sa naucheni mnogo dumi da izgovarqt bez da kajat nishto smisleno i da oburkvat horata
66
0
 
0
 
! Отговори
Viper преди 14 години
Da neka wsi4ki glasuwat za was da imate powe4e prostor na deistwiqta i da kradete powe4e! Mnogo hubawo nqma shto.
65
0
 
0
 
! Отговори
Weronika преди 14 години
Da ako iskate naprawo wsi4ki zdrawomisleshti hora da glasuwat za GERB i da spe4elite eto taka. Jalko e towa koeto prawite. Iskate vuzmojno bez nikakwi usiliq da spe4elite predstoqshtite izbori za EP. I bez towa samo shte ni izlojite, taka 4e e po dobre naprawo da se otkajete ot sega!
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ГербЕРазбойническаБанда
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Гебр са си от БСП 90 процента и това ли не знаете и ще ви чакат още 4 години чакане в мизерията
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
абе разберете бе хора Герб са *** като БСП
61
0
 
0
 
! Отговори
mahaloto преди 14 години
Само за информация: Ваню Танов - една от ключовите фигури в ГЕРБ, е бил дълго време шеф на следствието в Русе и е обществена тайна, че е покровителствал и закрилял мафиотските структури от подземния свят. Смята се, че е бил *** и подизпълнител на видния /покоен вече/ масон Димитър Калчев /бивш от БСП, после кмет като независим, министър по времето на НДСВ и т. н./. Още преди 11-12 год. за последния се говореше, че има 40 фирми с които да източват бюджета на общината!!!
60
0
 
0
 
! Отговори
fifa преди 14 години
Не може хора без морал да изискват жертви от нас за една или друга кауза. Нямам доверие в никого от тях. При Желю Желев се разградихме държавата и унищожихме селското стопанство, при Костов - довършихме икономиката и почнаха аферите с приватизацията, нямаше промяна и при царя, днес героите пък са Бойко Борисов, Яне Янев и 15 десни партии, които си приличат като две капки вода. Янев добре говори, ама как да му вярвам, като посочи един Георги Марков за кандидат-президент", задъхва се Петър Слабаков.
59
0
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 14 години
Ужасно си ***
58
0
 
0
 
! Отговори
отдалече преди 14 години
ББ е мутра - бивш телохранител на ТАТО. Ако чакате на тоя да изведе държавата от калта или сте напълно ***, .. или сте платени драскачи!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
marin преди 14 години
Евала на Борисов. Не лъже хората и им казва иситната в очите. Личи си, че е политик от друга класа. Още една причина да гласувам за него.
56
0
 
0
 
! Отговори
Black_ Out преди 14 години
ЛИДЕР начело с Кошлуков /бивш в СДС, след това в НДСВ, след това в Ново Време и т. н./ и Ковачки /Общинска Банка/ във Варна пратили някакви мутри с джипарки да раздадат по 50 лв. на всички служители във фирмата на пристанището, която маневрира големите кораби и взема по 3000 евро за маневра. Записали са хората като членове и даже ги задължавали да посещават партийните им събрания. Ашколсум на тез демократи. Хубаво си правете сметката за какви хора ще гласувате. Покупко-продажбата на гласове в България е утвърдена практика и явно това единствения начин да изкарат обезверения и изгладнял народ да отиде до урните....