Станишев: Нови месии може да върнат страната към 1997 г.

Във Велико Търново стартира кампанията на "Коалиция за България" за изборите за Европейски парламент
17 май 2009 17:58,
68
Станишев: Нови месии може да върнат страната към 1997 г.
Снимка: БГНЕС

"Днес се появяват нови месии, зад които не стои нито мисъл, нито управленска визия, нито воля, нито подготвени кадри, и има риск страната ни да бъде върната назад към годините от 1997 до 2001 година.

Това е алтернативата, която ни се предлага, и за съжаление тя намира потвърждение в поведението и позициите на ГЕРБ и тяхната ясна готовност за коалиция с крайната десница и Иван Костов".

Това каза в началото на словото си при откриването на предизборната кампания на "Коалиция за България" за изборите за Европейски парламент във Велико Търново лидерът на БСП и министър председател Сергей Станишев.

Според лидера на БСП "кандидатите на "Коалиция за България" заедно с водача на листата - вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, ще свършат най-добрата работа за страната".

"В листата има хора с опит, с национален авторитет", каза още Станишев и спомена имената на историка професор Андрей Пантев.

Очаквайте подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Vasil Levski преди 14 години
Долу Станишев и ДПС !!! продажници и крадци, антибългари
26
0
 
0
 
! Отговори
лъчо преди 14 години
ако на тази земя се роди месия ще го познаете по това че всички *** ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ще го оплюват
25
0
 
0
 
! Отговори
Me преди 14 години
Месии и божества не са необхидими за това.. на крачка сме от 97ма.. месии ще ни трябват след тази крачка.. на 5 юли ще видим каква ще е крачката...
24
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
zabravete go toq kradliv ***
23
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
ей.ежко-бежко,айде скрий се ве4е.толкова пък да си нагъл,долен и гнусен,4е няма накъде
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
сега вече ще ида да гласувам... такива като тоя *** СърГей да не ги виде окото ми !!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Вместо да ревеш срещу конкуренцията, вземи и озапти малко Доган, че пак нещо за възродителен процес и Косово говори...А и данс, манс , мвр, вкр, спите ли?Тука открито наричат в във форумите Българите ***, и говорят за деление на страната.Толерантност, толерантност, ама вече почват да наглеят....
20
0
 
0
 
! Отговори
LAMQ преди 14 години
E NE E PRAV STANI6EV DA KAZVA 4E GERB NI6TO NE PREDLAGA .PREDLAGA I TO MNOGO-PRAZNI PRIKAZKI ,POKAZNOST I NEKADARNI KADRI KOITO NAMAT NIKAKVA PREDSTAVA OT POLITIKA.NA TOVA NI6TO LI MU SE VIKA
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
През лятото на 2009 година Станишев е свален от власт и е обявен за враг на народа, като е заточен на остров Камчатка.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ЧЕ ТО ТОГАВА ПО- ДОБРЕ ЖИВЕЕХМЕ БЕ ГРОЗНИК!АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ИЗОБЩО НЕ СИ ДЕВСТВЕН, ЕЛЕНА ТРЯБВА ДА Я Е МНОГО ГНУС ДА СИ ЛЯГА С ТОЛКОВА ПРОТИВЕН МЪЖ КТО ТЕБ!ОСВЕН ТОВА ПРИ НДСВ 2001-2005 СЪЩО ЖИВЕЕХМЕ ПО-ДОБРЕ ОТ СЕГА!
17
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Ако едно магаре беше министър-председател - резултатът щешеда е по добър...и магарето нищо нямаше да свърши,но поненямаше да краде...
16
0
 
0
 
! Отговори
Ognianov преди 14 години
Ne sum fen na stanishev , no opredeleno w slu4aq sum suglasen s mnenieto mu . Boiko borisov e opasen za Bulgariq 4isto i prosto zashtoto ne go biva za uprawlenec i izobshto mqstoto mu ne e w politikata . Cqlata partiq mu se gradi na reitinga na boiko . Moje li nqkoi da mi kaje , kakuv e plana za uprawlenie na GERB ?? No wseki moje da mi kaje 4e predi nqkolko dni kmeta si e s4upil kraka dokato e rital topka . Tova ne e politika a cirk . Tezi hora nqmat mqsto w uprawlenieto . Mnogo puti predpo4itam Stanishev pred tqh pone e inteligenten i znae kakvo prawi .
15
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 14 години
Щом си му написал надгробно слово, може и да си оправи БГ.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Роден е на 5 май 1966 г. в гр. Херсон, Украйна.Доктор по история.През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет. През 1994 г. защитава докторат по история на тема Система за издигане на висшите държавни сановници в Русия и нейната трансформация през втората половина на ХХ век.През 1999-2000 г. е в Лондонската школа за икономика и политически науки, където специализира международни отношения. Има специализация и от Московската школа за политически изследвания.През 1994-95 г. Станишев работи като журналист. Автор е на многобройни публикации по външнополитически теми в български всекидневници и седмичници, както и в чуждестранни периодични издания.От 1995 г. започва работа във Висшия съвет на Българската социалистическа партия като главен експерт в отдел Външна политика и международна дейност. На следващата година е назначен за ръководител на същия отдел.През 2000 г. е избран за член на Висшия съвет и на Изпълнителното бюро на Висшия съвет на БСП като секретар по международните въпроси.През юни 2001 г. е избран за народен представител в Тридесет и деветото Народно събрание от 19-и многомандатен избирателен район - Русе. На 15 декември 2001 г. на второто заседание на 44 конгрес на БСП е избран за председател на Висшия съвет на партията. През декември същата година е избран от Парламентарната група на Коалиция за България за неин председател.През юни 2002 г. 45-ят конгрес на БСП го преизбира като председател на партията.От 2002 г. Сергей Станишев е постоянен член на Президиума на Партията на европейските социалисти.По време на председателството на Сергей Станишев през октомври 2003 г. Българската социалистическа партия става пълноправен член на Социалистическия интернационал, а от май 2005 г. - на Партията на европейските социалисти.През юни 2005 г. Сергей Станишев е избран за народен представител в Четиридесетото Народно събрание от 2-и многомандатен избирателен район - Бургас. До 16 август 2005 г. е председател на Парламентарната група на Коалиция за България. На този ден е избран от българския парламент за министър-председател.
13
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 14 години
Абе смешнишев ти пиян ли си или друсан или луд, а може би три в едно. Айде бегай, ама мн. бързо. Народа помни!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Всички ли полудяха? Доган говори срещу нас, този и той нагнетява.... АЛОООО, ДААААААНССССССССССС националната сигурност е в ОПАСНОСТ, не виждате ли?
11
0
 
0
 
! Отговори
nnnn преди 14 години
alo koi ste osatane v tazi darjava a s tezi mizerni zaplati te se opraviat evrodeputatite steli da vzemat 7.000 evro???????????????????????????a nie nakade??????????????
10
0
 
0
 
! Отговори
VOre преди 14 години
Мисля, че вече политиците ни се отъждествяват с богове, но ние не сме някогашен Египет.Мисля, че е хубаво да направим като съседите ни румънци, които още в зората демонстративно екзекутираха Чеушеск и си мисля, че политиците им си имат едно на ум с какъв народ си имат работа. Сигорно си мечтаят да са политици в Българя, за да остават безнаказани!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 14 години
Станишев, МЛЪКНИ , ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е! ГЕРБ ПЕЧЕЛИ! Колкото и да ревете , повече няма да ви храним!
8
0
 
0
 
! Отговори
МИ преди 14 години
чОВЕК НЕ СЕ РАЖДА НАУЧЕН,В процеса на своя растеж осъзнатият индивид се старае ако не помага поне да не издеватерства със неграмотността на неукият,За съжаление най-обучени винаги са били човеко-убийците,така че ако ви замирише прекалено много на някакъв вид газ,те винаги ще ви кажат че си въобразявате,Ще успеете ли след това да ги върнете към нормален човешки живот,защото най-лесно се проституира със всякакъв вид идеали и животни наречени невидимо присъствие или хприродна даденост,