Станишев: Нови месии може да върнат страната към 1997 г.

Във Велико Търново стартира кампанията на "Коалиция за България" за изборите за Европейски парламент
17 май 2009 17:58,
68
Станишев: Нови месии може да върнат страната към 1997 г.
Снимка: БГНЕС

"Днес се появяват нови месии, зад които не стои нито мисъл, нито управленска визия, нито воля, нито подготвени кадри, и има риск страната ни да бъде върната назад към годините от 1997 до 2001 година.

Това е алтернативата, която ни се предлага, и за съжаление тя намира потвърждение в поведението и позициите на ГЕРБ и тяхната ясна готовност за коалиция с крайната десница и Иван Костов".

Това каза в началото на словото си при откриването на предизборната кампания на "Коалиция за България" за изборите за Европейски парламент във Велико Търново лидерът на БСП и министър председател Сергей Станишев.

Според лидера на БСП "кандидатите на "Коалиция за България" заедно с водача на листата - вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, ще свършат най-добрата работа за страната".

"В листата има хора с опит, с национален авторитет", каза още Станишев и спомена имената на историка професор Андрей Пантев.

Очаквайте подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
другарю,ние не сме забравили кризата от 1996г. и глада при Виденов,няма да забравим и сегашната криза,затова марш в Украйна и повече не се връщай,заедно с другите ***
6
0
 
0
 
! Отговори
БКП(БСП) Е ПРЕДАТЕЛС преди 14 години
ТОЧНО ТАКА ! ЩЕ ИМА НОВА ПРЕВАТИЗАЦИЯ ! ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА КАПИТАЛИТЕ ! НО ПЪРВО НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА ! И ПОНЕЖЕ ВИЕ КАТО ЛЯВА ПАРТИЯ НЕ ГО НАПРАВИХТЕ , ЩЕ ГО НАПРАВИ ГОСПОДИ КОСТОВ , КОЙТО ПРЕВАТИЗИРА ПРЕДПРИЯТИЯТА , С НАДЕЖДАТА , ЧЕ ,,ВАШИТЕ ХОРА,, ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПРЕВАТИЗАЦИОННИТЕ ДОГОВОРИ , А ТЕ САМО ОГРАБВАХА И РЯЗАХА ЦЕЛИ ЗАВОДИ ! ВИЕ САМО МРЪНКАХТЕ НО НЕ НАПРАВИХТЕ НИЩО ПО ВЪПРОСА , А СКРИХТЕ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ И ГИ НАПРАВИХТЕ ВАШИ СПОНСОРИ ! СЕГА СИ ИСКАМЕ КОСТОВ , НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И НОВА ПРЕВАТИЗАЦИЯ ! А ВИЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ МЪЖ , ОЖЕНЕТЕ СЕ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОЙНИК ! СЪЗДАЙТЕ ДЕЦА И ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЛЕВИЦАТА , ЗАЩОТО ТО ВЪРВИ СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ КЪМ ПРОПАСТТА !
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
POGLEDNETE my fisionomiata gore i si napravete smetkata kolko my e bagaja i trydovia staj. Eto vi pri4inite sa oerejeto ni..............
4
0
 
0
 
! Отговори
шопа преди 14 години
Ако се върна към годините преди 1997 год.,изказването на Др.Станишев, меко казано звучи странно и за да бъда по точен-ГЛУПОВО.Финал с фалстарт.
3
0
 
0
 
! Отговори
SD преди 14 години
Няма нужда, другарю. Вие вече я върнахте.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Niama li koi da go skrie tosi k r e ten ta toi otrovi efira s glyposti.
1
0
 
0
 
! Отговори
napoleon преди 14 години
GARANTIRAI 1500 EVRO ZAPLATA V 4ASTNIQ SEKTOR I 6TE GLASUVAM ZA BSP.PITA6 LI KAK JIVEEM S ZAPLATA OT 400 LEVA NETO.VSEKI BOJI DEN CENITE SE PROMENQT.