Атака – българският принос в европейския популизъм*

Чуждите медии не пропускат да отбележат нелошото представяне на крайните ни националисти
8 юни 2009 19:55,
166
Атака – българският принос в европейския популизъм*
Снимка: БГНЕС

В международните медии в понеделник България присъства с коментари и анализи, посветени на провелите се в неделя избори за ЕП, съобщава Дойче Веле.

Евронюз посочва Атака като антиевропейската и националистическа партия, която за втори път получава право на представителство в Европарламента.

Германският всекидневник Берлинер Умшау заключава, че противниците на ЕС са във възход и също дава пример с гласовете за Атака.

Германския виртуален портал "Знание" публикува материал под заглавие "Популисти завладяват Европа".

Медията пише, че в България са станали известни нови случаи на купуване на гласове.

Германският вестник Мителдойче Цайтунг в онлайн изданието си характеризира евро изборите като "протестен вот", а за България става дума пак по повод изборните манипулации чрез купуване на гласове и по повод силното представяне на националистите от Атака.

*Заглавието е на редакцията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
1
 
! Отговори
Stanislav "iado преди 14 години
ATAKA zashtitava horata i tehnite prava v Bulgaria! ATAKA otstoiava nacionalnite ni interesi pred ES i ako tova e antievropejsko koeto samo tova bhite narekli taka si rezha churkata i ia hvyrliam! ATAKA zavyrshi kampaniata si sys stroezha na cyrkva! Koj do sia e prael taka? Bate vi Bojko nishto niama da naprae ako zeme toa skapan mandat! Osobeno BSP ako sa vtora politicheska sila... ATAKA vzemat li mandata shte napraviat vsichko vyzmozhno da opraviat taia dyrzhava!
104
0
 
1
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
105 представи си работя като програмист и не изкарвам 3 евро на ден!104 1) нямам жена,ако искаш ми пиши на скайп hannibal_lecter89 и ще ти обясня за конкретния случай!
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Когато оцеляваш с 3 Евро на ден,ставаш не само националист,но и се превръщаш в ***.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ханибал,ми що например да не е твойта жена?тя да не е по-проста ?!*** не носи парите в къщата на волен,нали?!
101
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
100 - ами защо не вземеш да платиш тока или водата на някой *** катун, вместо да приказваш? АЗ НЕ ЖЕЛАЯ !!! Новина отскоро - Софийска вода най-после ще се осмели да спре водата на *** от Филиповци, които ежемесечно изразходват по 100 000 кубически метра, без да плащат нито стотинка !!! Кой ли я плаща, а?И кой ще подътри съдебна отговорност на ***, позволили това дап родължи с години?
100
0
 
1
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
А защо жена му да не е редактор на вестника?Ти да не би да си прочел някоя нейна книга?Ти да не би въобще да си прочел някоя книга?
99
0
 
1
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
99 Това е в америка и си е правилно!Да видим дали ще има купуване на гласове ако се приеме в бг и дали ще има дпс!
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
99,по-голям *** от сидеров в съвременната политика няма!тая фамилна партийка атака,със син-евродепутат,жена-собственик на вестник атака и мъжа сидеров-бг депутат и председател на партията ви,е най-голямата издънка на българия!*** тъпотиите на тоя свят край нямат!
97
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
93 - твоето е пък типично тъпашко изказване - ти въобще нямаш понятие какви са фашистите, какво са правили и за какво са се борили. ГЕРБ не е малко зло, защото е водено от некадърен ***, който искаше да назначава министри на ЕТНИЧЕСКИ принцип, по-точно *** !!! Дори Доган не е давал такива противозаконни обещания !!!92 право каза - откъде-накъде ***, които не са внесли и стотинка в бюджета и паразитират на гърба на хората, ще имат избирателни права?
96
0
 
1
 
! Отговори
TUR4IN преди 14 години
DO f.. opravisi dialekta parvo selianin smitan vtoro koga balgarite stese nau 4at da kazvat Diarbakar a ne Diarbekir malaumnisi takiva
95
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 14 години
Моля не свързвай Атака по никакъв начин с нов възродителен процес.Атака не е това, което много хора си мислят. Познавам хора в структурите на Атака и далеч не са толкова крайни колкото някои ги описват.Ако твоята причина да гласуваш за Атака е само и единствено, защото се надяваш на нов възродителен процес, то по-добре изобщо не гласувай.
94
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ преди 14 години
93-да,дано мутрите спечелят!подкрепям те по-добре мутра отколкото някакъви си националисти!
93
0
 
1
 
! Отговори
tan4etonet преди 14 години
Всеки,който се чувства българин и милее за страната ни; всеки,който не желае новини на турски по ТВ и турски вестници да му промиват мозъка; всеки,който е възмутен от потурчването в училищата; всеки,на когото му е омръзнало да плаща сметките на ***; всеки,на който му е дотегнало да му крадат парите за здраве и пенсия и т.н., нека ВСЕКИ такъв да гласува за АТАКА !Не се подвеждайте от продадените ни медии ! Когато въведем ред в собствената си държава,тогава иЕвропа ще ни признае заравноправни
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
87,тва е класическо фашистко изказване!дано нямаш деца!надявам се сънародниците ми българи да сте ме разбрали правилно!лично аз предпочитам най-малкото зло-ГЕРБ!дано те спечелят,та да има мир,законност,ред!бог да пази българия!
91
0
 
1
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
м/у другото в америка хората които не са си плащали данака-НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ!Но заради *** като вас при нас е точно обратното,тези който не плащат данъци и са крадци,просяци,мошенници,не са въобще българи-НИ РЕШАВАТ ИЗБОРИТЕ!ГЛУПАВИ СТЕ!
90
0
 
1
 
! Отговори
TUR4IN преди 14 години
DO balgarin tiya gluposti razpravyay na desata si ako si jenen malaumnik ti da nesi izvan zemen be ***
89
0
 
1
 
! Отговори
Ф преди 14 години
ВСИЧКИ *** ПРОТИВ АТАКА,НО ЩЕ ИМ КАЖА:МНОГО СМЕСТЪБИЛЕН ЕЛЕКТОРАТ СМЕ (КАКТО ДПС)И ТОВА МНОГО ГИ ПЛАШИ ТУРЦИТЕРАНО ИЛИ КЪСНО ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ЩЕ ИМА И ТОГАВА ВСИЧКОТО *** НА КУП ЗА ДИАРБЕКИРЩЕ БЪДЕ НЕЗАБРАВИМО
88
0
 
1
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
хабите си думите както виждате който е против атака е с "-"!това определено подсказва че повече разумни хора са писали и гледали коментарите!КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ГЛАСУВАЙТЕ СИ ЗА костов и бойко тиквата И ТОВА Е!
87
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Защо антиатакистите не ходят да си бръщолевят глупостите в Италия или Чехия? В Италия *** нямат право да се настаняват на едно място за повече от две седмици, нямат граждански права и нямат право да гласуват, в Чехия ограждат гетата им с триметрови бетонни стени и не ги пускат да излизат даже без разрешение, защото са осъзнали, че *** НЕ СА човешки същества !!! Пишманхуманистите - вие въобще *** наживо виждали ли сте?
86
0
 
1
 
! Отговори
235 преди 14 години
А пък ДПС щото е каймака на европейската култура и дипломация. Истински аристикрати с посинели венци от синята им кръв.