Програмата на БСП – много приоритети, познати обещания

Платформата на червените е атрактивна и широка
15 юни 2009 15:20,
49
Програмата на БСП – много приоритети, познати обещания
Снимка: БГНЕС

Икономическата програма на БСП за предстоящите избори, която евентуално би се превърнала и в управленска платформа на новото правителство, в случай че червените се окажат победители, показва наглед сериозни амбиции за реформи и подобряване на живота на избирателите.

Програмата на червените е атрактивна и широка, като в нея са обхванати всички възможни икономически сфери. Интересното е, че също така всички тези сфери са посочени от БСП като приоритетни.

Предвижданията са за изграждане на внушителна инфраструктура, енергийни проекти, инвестиции в здравеопазване и образование, спорт, земеделие, околна среда и други.

Червените са заложили и традиционните за всички партии и неоспорвани като политически и икономически приоритет запазване на валутния борд и влизане в еврозоната при сегашния фиксиран курс.

Освен това лидерите на БСП смятат, че още догодина можем да покрием изискванията за членство във валутния механизъм ERM2.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ISTINATA E 4E SEGASHNOTO PRAWITELSTWO PROSTO NQMA ALTERNATIWA . BOIKO LI SHTE NI UPRAWLQWA ?? XAXA TAQ GORILA S 500 DUMI W RE4NIKA SI KAKVO RAZBIRA OT IKONOMIKA ?? KAKVI SHTE SA NI TEQ UPRAWLQWASHTI BOIKO I KOSTOV KRADECA .. OSTAWA DA SE OBEDINQT I S BRATQ GALEVI I WE4E SHTE SME SUPER .
28
0
 
0
 
! Отговори
до крис преди 14 години
ей мойто момче това че са позакърпили някоя и друга дупка не означава че са построили пътища има голяма разлика.Ако си излизал извън България щеше да видиш разликата
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
завършване на АЕЦ Белене до 2013-2014 година.
26
0
 
0
 
! Отговори
ан преди 14 години
хех смех - инвестиции в образование - в същото време закриват училища ?! или ще се инвестира две - три с "наши хора", дето не се говори на български в тях.
25
0
 
0
 
! Отговори
dodo преди 14 години
нека всички да отидеме да гласуваме ,независимо за коя партия па да видим да ли ще им стиска другия път да ни лъжат така нагло.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какви пътища сънувате бе.... от тоя лъжец.... те за 100км магистрала неможаха да разделят комисионата..... да не казвам колко населени места из балкана има до който изобщо няма асфлт..... мръсни крадци... нагли комунисти !!!!Вън крадци !!!! вън да ви няма... само да влезете пак в парламента... с камъни ще ви изкарам този път !!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Трайчо преди 14 години
Като използвани превръзки са - ЧЕРВЕНИ и ***!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Забравили сте най-важното обещание: ПРАВИТЕЛСТВОТО ОБЕЩАВА ДА СЪДЕЙСТВА ДА НЕ БЪДАТ РЕГИСТРИРАНИ КАТО УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЯХ МАЗОХИСТИ.
21
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Кои пътища? И как да проверим?
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
17, не вярвах, че някой може да разсъждава толкова елементарно, ако е завършил поне 1 клас, но може би политическите ти симпатии обясняват всичко. Как може да се сравняват годината преди влизането в ЕС и двете години от членството с години на балкански войни, финансова криза в Русия и на пост-комунистическа разруха?!? Ти пътувал ли си в Източна Европа да видиш как другите страни-членки използваха въпросните 3 години за инфраструктура и какъв огромен напредък постигнаха???
19
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Да, така е. И пак ще повторя - НАЙ-ПОСЛЕ ЗАПОЧНА СТРОЕЖА НА ДУНАВ МОСТ 2 И СЕ РАБОТИ ЗДРАВО!
18
0
 
0
 
! Отговори
Заинтересован преди 14 години
мръсен предател. Двамата с царя не можахте да се разберете кой да управлява(краде), че ни оставихте на ДПС-то да ни управлява 4 г. Затваряхте си очите за всичко и си играхте на управление. Аман от *** в управлението. Кой свестен и почтен човек ще става политик, особено в БГ. А, забравих - "свестен и почтен" са мръсни думи.
17
0
 
0
 
! Отговори
КРИС преди 14 години
НОМЕР 1 СПИЕЦАЛНО ЗА ТЕБ: ПРЕЗ МАНДАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ПОСТРОЕНИЕ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПЪТИЩА , ОТ КОЛКОТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 17 ГОДИНИ. И ТОВА Е НЕЩО , КОЕТО ВСЕКИ ЛЕСНО МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ. Написах го с големи букви дано се набие в тиквите на всички , които пишат неподготвени , само глупости , хора не се иска много да се поинтерисувате за нещата. Хайде със здраве!
16
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 14 години
Е, немога да не се смея като чета *** коментари на хора като номе 1. Всеки път когато пиша тук правя един призив, хора моля ви , четете , интересувайте се преди да пишете глупости , защото сте толкова смешни. И за съжаление показвате какви са гласоподавателите против БСП , тогава как да гласувам за партия , чийто електорат е от *** на горе , който повтаря като папагал нещо , което е чул , който никак не се интересува от нищо...
15
0
 
0
 
! Отговори
ПЕТЪР преди 14 години
НА УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРИОРИТЕТИТЕ И СА ЯСНИ - ЗАМЕНКИ С ГОРИ, ШАШМИ С ДДС, ГЛОЗГАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И АКО МИНЕ НОМЕРА - ОЩЕ 4 ГОДИНИ ДА ГО ПРАВЯТ!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не само един среден,а около3 000 000 средни
13
0
 
0
 
! Отговори
men преди 14 години
За да не слушаме и гледаме този нагъл и безскрупулен човек,които не го е срам да излиза по медиите и наи безочливо да лъже,че са иправлявали успешно,излезте всички трезво мислещи българи на 5 юли и да го ометеме този ***.Неговото най-голямо желание е на изборите да гласуват колкото се може по малко хора,че той и Доганооглу отново да цицат от нашите пари.Да накажеме тези маскари.
12
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Ама Дунав мост 2 се строи и напредва!
11
0
 
0
 
! Отговори
sad преди 14 години
Vun na lujcite ot Bulgariq, iskam da go mahnat ot politikata da si slezne ot mercedesa i da go vidq dali togava shte hodi s virnata glava po ulicite kogato vijda prezrenie i nenavist ot vseki do nego
10
0
 
0
 
! Отговори
sdravki4 преди 14 години
Глупости на търкалета!!! Дано им покажем 1 среден на изборите!!!