Програмата на БСП – много приоритети, познати обещания

Платформата на червените е атрактивна и широка
15 юни 2009 15:20,
49
Програмата на БСП – много приоритети, познати обещания
Снимка: БГНЕС

Икономическата програма на БСП за предстоящите избори, която евентуално би се превърнала и в управленска платформа на новото правителство, в случай че червените се окажат победители, показва наглед сериозни амбиции за реформи и подобряване на живота на избирателите.

Програмата на червените е атрактивна и широка, като в нея са обхванати всички възможни икономически сфери. Интересното е, че също така всички тези сфери са посочени от БСП като приоритетни.

Предвижданията са за изграждане на внушителна инфраструктура, енергийни проекти, инвестиции в здравеопазване и образование, спорт, земеделие, околна среда и други.

Червените са заложили и традиционните за всички партии и неоспорвани като политически и икономически приоритет запазване на валутния борд и влизане в еврозоната при сегашния фиксиран курс.

Освен това лидерите на БСП смятат, че още догодина можем да покрием изискванията за членство във валутния механизъм ERM2.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
бай Грую преди 14 години
Същото обещаваха и преди 4 год!.. Само датата са сменили, иначе си живеем все в същия ***!.. Някой верва ли още?..
8
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
Гласувайте против тия, които няколко пъти управляваха България и я разсипаха - БСП, ДПС, НДСВ, СДС (ДСБ), БЗНС. Всичките тия синьо-червени комунисти се провалят по няколко пъти във властта и крадат без спиране. 20 години ни мачкат и унищожават и затова единственият шанс да оцелеем е да гласуваме против 20-годишната управляваща върхушка. Гласувайте за партии, които никога не са били във властта. Тия ги видяхме за 20 години докъде ни докараха. Ако някой от тия се докопа до властта ще изпукаме.
7
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Е сега вече как да не гласува човек за БСП? Ето, всичко необходимо ще бъде свършено от другарите Станишев, Петков и Овчаров. Просто пуснете червената бюлетника. Ще живеем в рая, както до сега.
6
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 14 години
Благодарим ти партийо любима за светлата и топла зима --- това е лафче от далечната 1985 г по време когато имаше режим на тока ! След това девиза на Жан Виденов беше Благоденствие Сполука Промяна /БСП / ! Видяхме какво стана през 1996-7 г ! А като си спомня за Ловеч , Белене и Скравена как полуубиваха гладни противници на Социализъма със лопати и след това хранеха със тях гладни прасета !Това е на едно л а- й но колкото и захар да му се слага , Торта няма да стане ! *** Убийци !
5
0
 
0
 
! Отговори
Нико преди 14 години
Не се ли измете комунистическата *** веднъж завинаги, все на това дередже ще сме си
4
0
 
0
 
! Отговори
johnnie преди 14 години
Идилия! Какво повече да искаме? Внушителна инфраструктура, енергийни проекти, инвестиции в здравеопазване и образование, спорт, земеделие, околна среда... чудно, чудно! Тая тройна коалиция се оказа манна небесна май?Серго помниш ли през 4-те години от твоето управление как нямаше съсловие, което да не излезе на стачка и как цяла Европа ни се смее и ни мисли за аборигени, и как всичките министри начело с 2мата на МВР са замесени с огранизираната престъпност. Еми тогава да ти *** на програмата.
3
0
 
0
 
! Отговори
пашев преди 14 години
Само ако посочат от къде ще вземат парите за тези "внушителни" проекти и на бегом ще тичам за да гласувам за тях.Значи всеки що годе грамотен икономист е наясно че това са празни обещания и всички икономически показатели към момента го показват.Елементарен факт е че до преди няколко месеца говореха ,че сме встрани от кризата ,а сега самия фин.министър се дтържи за главата..
2
0
 
0
 
! Отговори
сто години преди 14 години
Програмите и обещанията на бсп - БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ-БЛЯА-БЛЯ! Ура!от трън та на глог
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"внушителна инфраструктура"- ше се пукна от смях. Кого заблуждават, за тези 4 г. 1 километър магистрала не са построили.