Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД

Парламентарната група на националистите e пред разпадaне
17 юни 2009 21:44,
202
Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД
Снимка: БГНЕС

Сидеров превърна партията си в ЕООД. Това заяви депутатът Митко Димитров пред БТА.

Митко Димитров съобщи, че народните представители Георги Димитров и Ваньо Хърков са подали заявление за напускане на парламентарната група на "Атака".

С това парламентарната група ще се разпадне, защото в нея ще останат 9 депутати, а за съществуването на самостоятелна парламентарна група са необходими 10. Партия "Атака" няма парламентарно представителство, групата в Народното събрание е на коалиция "Атака", припомни Митко Димитров.

Депутатът поиска също така начело на "Атака" да застане председателски борд.

Димитров е започнал процедура по свикването на извънредно заседание на Националния сбор на "Атака" на 19 юли, на който да бъде променен уставът и да се избере председателски борд или т.нар. съпредседатели.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров трябва да бъде освободен от сегашния си пост, а ако делегатите решат, могат да го изберат в председателския борд, обясни Димитров.

По устав за насрочване на такова заседание трябва да има съгласие на поне една трета от общинските сборове.

"Атака" нарушава и закона, и устава, с който е създадена, мотивира искането си за извънредно национално заседание Димитров.

Според него кандидат-депутатските листи са били подредени в централата от Волен Сидеров, Капка Георгиева и Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Коалиция бсп-дпс-атака е НЕВЪЗМОЖНА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ!
181
0
 
0
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
180 глупав ли си,дали има група или не няма никакво значение вече!Толкова глупаво мислиш!Как атака и бсп ще са партия бе ***,на всеки митинг и мероприятие Волен ги прави на 5 стотинки!
180
0
 
0
 
! Отговори
До hannibal преди 14 години
Напускането на Димитров и Хърков не е слух.Истина е.Но защо е това информационно затъмнение.Защото БСП нямат интерес Атака да се разпадне.Тя им е необходима точно толкова,колкото и ДПС.Мълчи се докъто се закупи нов човек да попълни липсата в групата.ВНИМАТЕЛНО СЛЕДЕТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ НАПАЗАРУВА НОВИЯТ ЧЛЕН.Тогава ще си отговорите на много неща за които до сега сте нямали отговор.Но не се заблуждавайте,че Атака работи за народа.Атака работи,първо за БСП,второ-за ДПС и трето за семейството на Волен.
179
0
 
0
 
! Отговори
Атака е срам за БГ преди 14 години
Тезите на Атака са глупаво построени и погрешни.Не можеш да твърдиш, че ДПС е етническа партия и противоречи на конституцията, а в същото време и ти да си от една чисто етническа партия само че от българи пишманпатриотари.Не можеш да твърдиш че турското робство е много лошо, а в същото време да говориш, че руското робство е много добро за България. Зад всички тези противоречия прозира съшитата с бели конци идеология на Атака която между впрочем е съчинена в Москва, а не в България.
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
атака вече е има застъпници,това е направено когато е имало парламентарна груба(заявлението)!
177
0
 
0
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 14 години
Да обясня на неинформираните защо Сидеров би шута на депутата Митко Димитров: Преди време на местните избори, организацията на Атака в Сливен избра местния координатор да бъде кандидат кмет на Атака за града. Депутата Митко Димитров се класира на второ място при гласуването. Обаче депутата реши, че именно той трябва да бъде кандидат кмета на Атака за града и е заплашил Волен, че ако не бъде той ще напусне парламентарната група на Атака и така ще се разпадне парламентарната група. Сидеров го пусна да бъде кандидат кмет на местните избори, където Митко естествено се провали, но пък успя да вкара брат си в общинския съвет и сега брата на Митко Димитров е общински съветник. Волен на рекетьори и изнудвачи не прощава и сега му би шута, когато парламентарната група и да се разпадне няма значение.
176
0
 
0
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
175 атака има представите ли в секцйите!Това за 2-мата че са напуснали още е само слух!
175
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Сега четете внимателно.От вчера дефакто парламентарна група на Атака не съществува.Прави ми впечатление,че по медиите цари пълно информационно затъмнение.Тук таме някъде се пропуска информацийка.Но никъде не се казва в прав текст,че по този начин,без група Волен ще изтърве повече от 500 000 лв. субсидия и че без група,няма да има право на застъпници по секциите.ЗАЩО се мълчи.Защото другарите в момента търсят човек да попълни групата.Но от къде,при положение,че Яне ги взе почти всички независими.
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така ще е докато има кой да им се връзва.Ние сме си винивни.
173
0
 
0
 
! Отговори
Men do Atakist преди 14 години
Ataka e kreatura na BSP i DPS. Kakto Siderov edno vreme be6e v SDS, sega ima za da sabotira desnite kato predstavi nacionalisti4eska alternativa na Sinite. Vsi4ki znaem,4e Siderov si pravi s Ataka kakvoto poiska. Vsi4ki znaem za Kuzov, vsi4ki znaem za slu4aq na magistrala Trakia. S omrza problemi ne se re6avat. Taka deistvat samo komunistite i tehnite agenti, kakvito sa Ataka.
172
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
БЪЛГАРИНО.НИМА НЕ РАЗБРА,ЧЕ АТАКА И ДПС СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ.НИМА НЕ РАЗБРА,ЧЕ ТЕ СА ДЕЦА НА ЕДНА И СЪЩА МАЙКА.НИМА НЕ РАЗБРА,ЧЕ ВОЛЕН И ДОГАН СА СЛУГИ НА ЕДИН И СЪЩ ГОСПОДАР....ЕГАТИ РАЯТА!
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След това вече е интересно дали е беден, богат, *** или глупав, и т. н..... -------------------E, ako prost i glupaw po-dobre da ne "raboti", che posle da ne oprawqme sled nego...
170
0
 
0
 
! Отговори
До баба пена преди 14 години
Зарови си главата в пясъка и си спокоен,нали?Вътрешната ти хармония вече е в баланс...Горкият човек,горките ние...
169
0
 
0
 
! Отговори
stoian преди 14 години
до 165 - Я стига си размахвал "скелети от гардероба" ! "*** ги било страх да не ги биели"....! Никой няма да ви бие,предатели недни,ами съвсем цивилизовано ще трябва да отстъпите позициите си на народни предатели ! И който е за затвора - в затвора !!!
168
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Самия факт, че всички отричат да се коалират с АТАКА говори, че само тя е истинския враг на престъпното грабителско статукво.Само лъжат народа, че били крайни, ксенофоби, агресивни. Досега не съм чул атакисти да са нападнали някого, напротив - самите те са обект на преследване и репресии. Предното лято при случая с Д. Стоянов полиц. шеф се изрази: - Към хх часа бе получена информация, че еди къде си е спрял автобус с привърженици на Атака.. " , с тон сякаш съобщаваше за нападение на НЛО .
167
0
 
0
 
! Отговори
baba Pena преди 14 години
do Petko 160Ami az veche ti go kazah be ..nedei da glasuvash za Ataka , kato mislish taka ...koi te kara nasila ?!?...ama stiga si pljul i ako iskash da znaesh -vaobshte ne me interesuva kak se kazvash !! Chao !!
166
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 14 години
Ако не ви пречеше Атака и ако не се страхувахте от нея,нямаше комуно-турските мекерета толкова да я оплювате и да работите срещу СКАТ ! И аз и моето семейство ще гласуваме за тях!
165
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 14 години
До номер 133-тиОзначава само едно , че електората на ДПС , ще е по силен о всякога и за това виновна ще е само Атака..няма да гласуват само традиционните 500К ам и всички *** от страх да не ги бият и тн..ще гласуват за тях ..още 700К..и познайте какво ще стане....Дано да не става така , че ужас ..
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Човече,родината е бедна,хората нещастни,икономиката слаба,.Дпс във всеки един момент може да бъде пратен в девета глуха,стига да се иска.Никой не се потурчва,това го има в главите ви само.Като няма какво да ядем,друга приказка ще говорим,но ще е късно.
163
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 14 години
До номер 133 : Ето то се вижда кой почва с думите "ти си ***" и тн..Типично малоумие за Атакист.. Без да познава човека почва да го обижда и нагрубява. Ами партиите по-принцип вземат решенията си на Съвети, конгреси и тн. Решенията не все вземат еднолично от един. Авторитарното управление на Агента от ДС Сидер, е типично по модел ДПС..Все повече и повече започвам да вярвам, че Атака са взели пари от ДПС за да просъществуват. И щом има такива партии като Атака означава автоматично само едно