Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД

Парламентарната група на националистите e пред разпадaне
17 юни 2009 21:44,
202
Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД
Снимка: БГНЕС

Сидеров превърна партията си в ЕООД. Това заяви депутатът Митко Димитров пред БТА.

Митко Димитров съобщи, че народните представители Георги Димитров и Ваньо Хърков са подали заявление за напускане на парламентарната група на "Атака".

С това парламентарната група ще се разпадне, защото в нея ще останат 9 депутати, а за съществуването на самостоятелна парламентарна група са необходими 10. Партия "Атака" няма парламентарно представителство, групата в Народното събрание е на коалиция "Атака", припомни Митко Димитров.

Депутатът поиска също така начело на "Атака" да застане председателски борд.

Димитров е започнал процедура по свикването на извънредно заседание на Националния сбор на "Атака" на 19 юли, на който да бъде променен уставът и да се избере председателски борд или т.нар. съпредседатели.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров трябва да бъде освободен от сегашния си пост, а ако делегатите решат, могат да го изберат в председателския борд, обясни Димитров.

По устав за насрочване на такова заседание трябва да има съгласие на поне една трета от общинските сборове.

"Атака" нарушава и закона, и устава, с който е създадена, мотивира искането си за извънредно национално заседание Димитров.

Според него кандидат-депутатските листи са били подредени в централата от Волен Сидеров, Капка Георгиева и Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 14 години
Да не говорим, че са бандити и тн..а магистрала Хемус инцидента А? Кузов, Шопов и тн...Въобще какви ми ги хвалите тия дето са като фанатици ..
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Da fana gi zaluskam s edni besni shamari si4kite ,ke se 4udat sho gi e naidelo PSEVDONACIONALISTITE na Bulgaria!!Daje i toq komentar ne zaslujavat!
160
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 14 години
ДО 132-ри номер : Аз поне не съм Анонимен като теб ..Името ми е Петко Димитров. И един интелигентен Българин не би гласувал за Атака ..реално погледнато е точно както съм го изложил.Не случайно и хората на агент Сидер напускат парламентарната група на Атака ...И да публична тайна е , че Бинев си е платил мястото .Публична тайна е и че сидер си е уредл роднините. А вие като кьорфишеци го подкрепяте.Никакви идеи никакви платформи..нищо в тая партия няма.
159
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Колкото повече плюят по Атака агентите на ДПС и БСП, талкова повече народа се убеждава,че точно тази партия е най-опасна за тях !! Може и да не им се иска БЪЛГАРИТЕ да се осъзнаят,че ги потурчват тихомълком;може и да им се иска да ни разпръскват гласовете по "политически признак",но не могат вече да ни спрат да гласуваме по БЪЛГАРСКИ ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК !!Защото ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ БЪЛГАРИ !!!!Гледайте си вашите ЕВРОРОМА,ДПС и БСП !!! ОБЕДИНЕНИЕ,БЪЛГАРИ !!!!Родината е по-важна от политиката !!!!
158
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Подбиваме пазара:))))"Атака" ЕООД продава изгодно депутатски места. За контакти: мол. Волен Сидеров, главен счетоводител Капка Сидерова. За покупка на едро-отстъпка 40%.:)
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какво прави престъпника бинев при вас
156
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
извършил държавна измяна!Волен е болен!Трябва се прибере час по-скоро в психиятрично заведение под строг контрол!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ ВЕЛИК НАРОД!!!!!!!!
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бинев дали олекна с 1 или 2 милиона? Само тая капка го е навила сидер войвода да земе кинтите
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
E***аха майката на СДС, сега е ред на Атака.
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе,атакисти,що пишете на ***..
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Направо немам думи за тия болни душевно хора!А самия народ е толкова отчаян и се опитва да намери лъч надежда в тия болни хора,но скоро ще прогледне,че и "водача на народа' Воленчо си има скрити мотиви!А и ония там младеж в европеиския парламент е толко зле!Горкия има най-много два работещи неврона в мозъка и то при екстремна ситуация!Аре се разпада по бързо партията!Когато беха изборите за президент глаувах за Воленчо,*** после толкова много съжалявах и ме гризеше съвестта се едно съм
151
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 14 години
За да коментираме, трябва да познаваме Митко Димитров и Ваньо Хърков. Кои хора беше предложил Димитров за общински съветници в Сливен? Роднините си.Кой предложи 1500 лв. пенсия в НС? Ваньо Хърков. Сега коментирайте!
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя не му е син ,той е син на сина на Радой Ралин - сатирика ,жалко .Пък баща му на еврепутатчето се казва Кин - произлиза от К(омунистически) ИН(тернационал)
149
0
 
0
 
! Отговори
do 145 преди 14 години
Ami teb kakvo te zasjaga semeistvoto im be, kato za teb e paljacho , ne glasuvai za nego togava , ama zashto poljuesh tazi otrova tuk , kakva zel imash sas tova !!
148
0
 
0
 
! Отговори
русе преди 14 години
това семейство е за лудницасинът е много простпак ще ни излага в ЕС
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя сайт е червен, съвсем не случайно е центриран в ляво и никога не пише нищо лошо за Станишев и БСП, но за сметка на това в периода около изборите се е активизирал и всеки ден пише по нещо лошо за Атака.
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
e те АТАКА правят и те така - плюят и после им се вярва. СЕГА АЗ ПЪК ВЯРВАМ ЧЕ НЕ ИМ Е ЧИСТА РАБОТАТА! То е ясно и те са измамници просто казват каквото се иска да се чуе!
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие сега ли разблахте че тоя *** се интересува единствено от собственото и това на семейството си благополучие? Този в опозиция нареди цялата си рода във власта, а ако се докопа до управлението то това на Тодор Живков ще ни изглежда като невинна детска игра. Още повече този дребния е и психически болен.
144
0
 
0
 
! Отговори
baba Pena преди 14 години
Koito ne haresva Ataka , da ne glasuva za neja , ama stiga ste pisali gadosti i stiga ste obigdali....dosega nito e kupuvala glasove , nito vi e krala ....!!!
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Abe stiga ste pljuli protiv ATAKA be, nishto ne vi e napravila tazi partija...tolkova li vi e strah ot neja.....zashto ne pljuete tezi koito dosega vi lagaha i ograbvaha , a mi se zanimavate samo sas ATAKA...tezi gadni reportagi sa porachani zaradi izborite !!