Осъдиха жена за купуване на гласове в Лом

Надка Аврамова се е признала за виновна и ще бъде осъдена по бързата процедура
19 юли 2009 18:14, Петя Славова
33
Осъдиха жена за купуване на гласове в Лом
„Продаваш гласа си, а те купуват целия. Не се продавай“, бе мотото на кампанията преди изборите. Снимка: БГНЕС

41-годишната Надка Аврамова е осъдена за "купуване" на гласове в Лом, съобщи Дарик радио.

Няколко дни преди изборите за национален парламент тя е била заловена да раздава по 20 и 40 лв. на избиратели от село Сливата с указание за кого да гласуват.

При обиска в дома й бил открит списък на избиратели, на които е платено и които дали съгласието си да отбележат на бюлетината указания номер.

Аврамова е признала вината си. Тя ще бъде осъдена по бързата процедура и без разпит на свидетели.

Присъдата й е пробация за шест месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
K0lega преди 14 години
Пак ни се подиграват. Не разбрахте ли господа задкулисни управляващи, че в тази държава има и 1 процент мислещи хора. И те случайно знаят, че нито мутрите нито депутатите от парламента решават какво ше става в тая държава. Тея другари в парламента не могат и *** да си избършат без да искат разрешение от вас. Да не говорим за купуване на гласове (което си е палячовщина). Господа управяващи погъделичкайте малко егото си, и дайте на тъпия българин да разбере, че не депутатите а вие сте управляващи
31
0
 
0
 
! Отговори
K0lega преди 14 години
Много добре. Сега остава и да осъдят и червените чичковци със 12 млрд. долара български НАРОДЕН външен дълг които манипулират вота, и ни правят на ***
30
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
По интересното е 1. в чия полза е кукувала гласове2. от къде е получила парите за купуванетоДали някой журналист ще се сети да попита някой ден
29
0
 
0
 
! Отговори
едно ченге преди 14 години
Ало, независимата съдебна власт-стига с тия прИмоции де,насрахте се.То верно ,че за всеки затворник парите за издръжката са от бюджета на съдебната система и вместо да ги храните искате да си ги разделите по коледа ама не забравяйте ,че тия пари идват от данъците на гражданите а те искат ЕФЕКТИВНИ присъди.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
пробация 6 месеца - СМЯЯЯЯЯЯХ и скоро ще е реабилитиранаи ако си мислят, че така ще уплашат купувачитеняма такав съдебна система като нашата супер ме кефи
27
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Осъдена е на нищо - "пробация". И това ако е правилно!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До кога ще ловят кокошкарите ? Голяма работа са свършили. ИСКАМЕ ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО - КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ ? Тази жена няма интерес да купува гласове. НА НЕЯ СА ПЛАТИЛИ някакви мижави пари и тя е приела.Съдийката ако няма пари за дърва и въглища дали ще вземе пари ? Наказват гладния а сития стои в палатите и пие шампанско от 500 лв. бутилката БЕЗУМИЕ !
25
0
 
0
 
! Отговори
Нина преди 14 години
Пак ония горе си измиха ръцете..Горката женица...Те що не вземат да кажат колко пари са и платили на нея, за да ги продава тия гласове? Щото надали е тръгнала ей така на сама глава да защитава нашите "мили и драги" управници. Но естествено, че ще заловят горката жена, няма да пипнат някой от парламента я...Няма оправия....
24
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 14 години
все едно нищо не са направили...да докажат за коя партия е купувала гласове и на съответната партия и бъдат наложени някакви санкции! Толкова ли е трудно деева мааму?
23
0
 
0
 
! Отговори
Razz преди 14 години
мен 1 ме интересува.....за кого е работила тази женица...всички само говорят за купуване и продаване на гласове...но за кого ?!голям праз че някой правил покупко-продажба на гласове...то трявба да ни плащат на всички за да гласуваме, а не да го заклеймяват като проблем ....
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дърта слива купува гласове от с.Сливата...ирония
21
0
 
0
 
! Отговори
доган е № 1 преди 14 години
стига се надвиквахте -защо купували гласове.Ако купуват разбира се че всички ще купуват защото иначе ще гледат народното сълрание през крив макарон.Доган е най големият купувач на гласове и така си осигурява все повече депутати.Ако другите не купуваха щяха да вкарат депутати ама насън.Така е-или никой не купува или всички купуват.
20
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 14 години
труда е при пробация 1 до 3 години, съжалявам
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До СИМЕОН - 15 ОТГОВОР !!!Безвъзмезден труд 6 месеца ли???? май *** си ти - ти знаеш ли какво е пробация - определено не знаеш. те са ти го написали, но не обиждай - дано не си гласувал, такива като т "умници" да гласуват в кръчмата - на ракийка устно.
18
0
 
0
 
! Отговори
до Симеон No 15 преди 14 години
хм, като стана дума за ***:пробацията не е общественополезен труд, а мярка, при която осъденият се подписва всяка вечер в местното рдвр, нищо повече. обикновена обща култура;)
17
0
 
0
 
! Отговори
Мохамед преди 14 години
Ако се чака възпитателен ефект,пробацията да бъде заменена с бой с пръчки.Мисля,че ако шибнат 10 пръчки по дупето на онази кака тя ще се покае.
16
0
 
0
 
! Отговори
Пешо S-класа преди 14 години
Затвор за пачата! Не само пробация.
15
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 14 години
Вие сте ***!Присъдата е повече от силна!6 месеца безвъзмезден труд е предостатъчно, за да откаже и накаже жената, че се е изкушила за някой лев за преживяване.По-жестоките присъди са за по-високите етажи на пирамидата.
14
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
Останах безкрайно разочарован от поведението и действията на всички партии! Надявах се, че поне една ще запази добрия тон и ще се въздържи от купуване на вота на гласоподавателите!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
УЖАС, БЪЛГАРИЙО БЪЛГАРИЙО... НАКЪДЕ ОТИВАШ.....ХАНОВЕТЕ И ЦАРЕТЕ БИХА СЕ САМОУИБЛИ АКО ЗНАЕХА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА С НАРОДА ИМ....Как може толквоа се пънаха и 6 месеца пробация... абе удари една глоба 100 000лв - да видим ще купува ли, и отде има пари да купува.