Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
До 203.Ами питай биби-от полицаите по умни нема.Сега ще назначи полицай за управител на БНБ.Друг полицай ще назначи да командва АЕЦ"Козлодуй".
204
0
 
0
 
! Отговори
Майстора преди 14 години
Абе тука има един анонимен дето ближе с език задникана Бойко и после с него пише ама да е жив и здрав .Такива винаги ги е имало и ще ги има .Мога само да го уверя,че е по-сладко да си *** отколкото гъзолизец.
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе хора умен полицай някой да е виждал?
202
0
 
0
 
! Отговори
мартин преди 14 години
мн зле всички
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е ти ли си народа ве ***?
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЩО НЕ СТАВА ТЪЙ В БИВШАТА ГДР,ПОЛША,ЧЕХИЯ? А САМО ТУК НА БАЛКАНИТЕ,ДЕТО ГРАНИЧИМ С БИВШИ НАШИ ТЕРИТОРИИ? ЗАМИСЛИ СЕ МАЛКО ЗАТОВА.
199
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
Тоа по нагъл и от Доган бей,бе!Баф мааму!
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАКТИКАТА Е ДА БЪДАТ АТАКУВАНИ И УМИШЛЕНО ЗЛЕПОСТАВЕНИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВА,НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ. ПРОСТО СПОРЕД КУКЛОВОДИТЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО. ТЯ ТРЯБВА НАРОЧНО ДА БЪДЕ В ХАОС,В КЛИНИЧНА СМЪРТ. ДА Я ПОДДЪРЖАТ НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ С МИЗЕРНИ ЗАПАДНИ "ПОМОЩИ". ЕДНА СИЛНА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВА. НАСЕЛЕНИЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ НАМАЛЯВА,БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ОТКЪДЕ МУ ИДВА.КОЯ Е ПРИЧИНАТА И ЧЕ ТОВАСЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО И НЕ Е СЛУЧАЙНА ТАЯ РАБОТА.
197
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
Браво, ББ!Продължавай!Аз познавам доста бизнесмени, дето ще си платят солидно да спиш у тях-и после да разбере цяла България.От тоя по здрав чадър-здраве!От там нататък-чупка в кръста и на полиция и на данъчни и на всички.
196
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
193, на първо време си лекувай нервите!!! Не съм НИКОЙ- По конституция народът е върховен суверен на държавата!!!Като част от народа пна България, аз съм този, който дава власт и избира кой да се разпорежда с нея!!!
195
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
А така!Браво бе!нали ме избраха глупаците, сега да си гледат работата."Вие ли ще ми кажете бе?"Бай *** управлява България.Ще се нагледаме на бай ганьовщини сега.Сега познайте как ще приключи ревизията на Лукойл.А да видим, има ли луди данъчни да ровят, като знаят къде спи тоя дето им е дал заплатите.дали искат да си ритат трудовата книжка?Иначе-ще пълним хазната , нали?Ама от чий джоб?
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЧЕТЯЩИТЕ ТОЯ САЙТ ТРЯБВА ДА СА НАЯСНО,ЧЕ СЕ ВОДИ ЕДНА КАМПАНИЯ ЗА ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. И ВЪОБЩЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. КОЕТО И ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДЕШЕ ПРЕЗ ТИЯ 20 ГОДИНИ,БЕШЕ УМИШЛЕНО ДЕСТАБИЛИЗИРАНИ И СВАЛЯНО НАКРАЯ. НА ФИЛИП ДИМИТРОВ И ИВАН КОСТОВ-СЪЩО. ТАКТИКАТА Е НАРОЧНО ДЪРЖАВАТА ДА НЯМА СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ,ДА СЕ РУШИ ВЪТРЕШНО И НАКРАЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ САМА. В ИНТЕРЕС НА СЪСЕДНИ БАЛКАНСКИ ДЪРЖАВИ. ТЪЙ ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА. ТАЯ КАМПАНИЯ НЕ Е СЛУЧАЙНА.
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Никой теб не те е избирал.Ти си един никой и няма ти да кажеш къде да спи българският премиер.Проклета страна в която никой не си знае мястото и всеки си плещи,квото му скимне.Затова сме тъй и все тъй ще сме.Гледай си работата.С хората не се занимавай.
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МОЛЯ *** И ЕМИГРАНТИТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ. ЩОТО НЕ СА В ЧАС И НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС.
191
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГАЛФОНЕ,КАТО ЖИВЕЕШ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ В ЧУЖБИНА НЕ СЕ БЪРКАЙ В НАШТЕ БЪЛГАРСКИ РАБОТИ! ЖИВЕЙ СИ В ЧУЖБИНАТА. ЩОТО НЕ ПОЗНАВАШ ТУК ОБСТАНОВКАТА. НЕ СИ ПАТИШ ТИ СЛЕД ТОВА ОТ ГЛУПАВИТЕ СИ ИДЕИ.ВСЕКИ ЗНАЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ АКЪЛ ДА ДАВА,А ПОСЛЕ СЕ ИЗМЪКВА СУХ ПОДЛЕЦА.А ТУК НИЕ СТРАДАМЕ. ВИЕ ЗАБЪРКВАТЕ ***,А ПОСЛЕ НИЙ ГИ СЪРБАМЕ.АМАХА ТАКИВА ДА ГИ НЯМАМЕ.ЖИВЕЙ ТУК С НАС ТАРИКАТЕ! ПОСЛЕ ДРАСКАЙ ПРОСТОТИИТЕ СИ. И ДАВАЙ АКЪЛ КОЕ КАК ДА БЪДЕ.
190
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Другият път при Маргините в Сл.бряг.Това е най-свободният човек в държавата.Само не знам какво ли щеше да говори ако в този креват беше преспал Станишев.
189
0
 
0
 
! Отговори
До КръстАн преди 14 години
Не бе той Златев хотела га направи от продажба на домати и картофи.Така става -преди години един друг спасител подари рафинерията на Русия без пари и сега вместо към бюджета печалбите текат в друга посока
188
0
 
0
 
! Отговори
Дяков преди 14 години
Кръстане, прав си- хотелите са направени за спане! Но премиерът е лице на дръжавата и има отредени за спане места! Всяка му поява в хотели на лица от бизнеса може да породи съмнения! Така че...той вече не е свободен човек, а такъв натоварен с отговорности към държавата, към теб, към мен, към всички!!!
187
0
 
0
 
! Отговори
MЪри Германецов преди 14 години
Абе *** аз за разлика от теб живея от десетилетия в чужбина и и дреме на шишарката за тебе кой ще те стриже
186
0
 
0
 
! Отговори
КръстАн преди 14 години
Хотелите са направени за спане.Къде ще спи Премиерът,а пък ако щете и кой да е друг,си е негова работа.Живеем в демократично общество т. е. свободно.Много мухльовци има в тези медии,които живеят само от "защо така а не така".А самите те никога няма да се научат как трябва да бъде.Или искат нещо да намекнат за този хотел,да не би и той да е роден от далавери.Ако е така да отидат на друг адрес.