Цялото безобразие е на македонците!

Бойко Борисов смята, че с мизерия туризъм не се прави
7 сеп 2009 09:26,
265
Цялото безобразие е на македонците!
Снимка: Булфото

 

"Каквито и нарушения да има по транспортните фирми, в мизерията, в която се опитват да правят бизнес, вината си е изцяло на македонците", обяви премиерът Бойко Борисов, който коментира пред bTV трагедията от Охрид.

Той каза, че вината на българските фирми ще бъде потърсена, но „в случая тук цялото безобразие е на македонците”, категоричен беше той.

"Оценката са я дали хората, които са били в Охрид и сме ги прибрали и това е важното. Ние няма да си даваме оценка.

Мисля, че в ден на национален траур всеки от нас трябва да се смири и да си остави съвестта на тези, които са сътворили този проблем", каза той по повод закъснението на самолета от Охрид към България.

Борисов поясни, че самолетът е можел да си дойде час по-рано и македонските власти не са виновни, просто изчаквали президентът Георги Първанов да пристигне и да се види с българите там.

Борисов допълни, че през десетина минути се е чувал с изпратените със самолета министри и от тях е разбрал, че стоят и чакат Първанов.

"Той можеше да се види с пострадалите и на българското летище, а не да ходи дотам и да го чакат", заяви прмиерът.

Бойко Борисов смята, че отговорността в бедствени ситуации трябва да се носи от премиера и неговите министри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
А Гоце спомена ли поне за Спаска в Охрид? Или мълча като п.утка....
215
0
 
0
 
! Отговори
ШОП преди 14 години
Вижте какво е написал един македонец - българомразес във форума по повод трагедията с нашите българи. Е как да ги обичам ?Охрид (05.09.2009 г. | 23:11ч.) Да не ви се ситам, ама така ви е кога доаате во Охрид да ни зборите дека Охрид бил Бугарски град итн итн... *** гледате што ви се случи... Господ ве предупреди! Па уште поголема ирониа е што бродот се вика Илинден. НЕКА ВИ Е ЗА ПАМЕТ ***! МАКЕДОНИА НА МАКЕДОНЦИТЕ
214
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
Македонски лекарски екипи са поискали парична сума от оцелелите от потъналия кораб Илинден" в Охридското езеро на 5 септември. Това каза пред Дарик радио 54-годишната оцеляла Райна Нинова от село Антон. По думите й преди да пристигнат медицинските екипи от ВМА, македонски лекари са й поискали 300 денара, за да измерят кръвното налягане на съпруга й, също оживял при потъването на кораба. Бойко е съвършено прав.
213
0
 
0
 
! Отговори
ПРАВО преди 14 години
Бойко се е изказал много неправилно!Ако беше конкретизирал виновните, нямаше да е толкова скандално!Но така обижда всички македонци, които са помогнали!Трагедията е голяма, изисква сплотяване, а не кавги и скандали!
212
0
 
0
 
! Отговори
До бугарин-шоп преди 14 години
Не срами шопите и българите, ако въобще си такъв! Те не са тикава б....ци като тебе. Освен ако не си обикновен провокатор.Засрами се малко, трагедията на хората е голяма!
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Prav si BORISOV!
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
toia chop prost prost kato fasul
209
0
 
0
 
! Отговори
nadejdenez преди 14 години
BOIKO BORISOV da vidi kakvo predstavlqvat avtobusite po liniq 85 do Nadejda.Da ne se isnenadame ako i po tazi liniq se sluchi nesho.
208
0
 
0
 
! Отговори
шоп преди 14 години
Абсолютно прав е премиера Борисов. Никога не съм срещал някой който обяснява,че бил македонец и да не е ***. Всичките с такова самосъзнание са българомразци и ***. Изключения няма. Тая измислена държава трябва да изчезне от картата на Еевропа. Който е българин в България,който е грък в Гърция,който е сърбин да върви на майната си, а който е турчин в Турция. Това е положението. Бог да прости нашите братя удавени от мръсните гадове македонци.
207
0
 
0
 
! Отговори
Нели преди 14 години
Абе хора , не Ви ли омръзна да обръщате всичко на политика! Как не разбрахте, че във форума пишат не само политици, журналисти и министри , но и обикновени почтени граждани.
206
0
 
0
 
! Отговори
Niki преди 14 години
Golqma rabota e toz Boiko :) Ot kum diplomati4nost e 0, oba4e e ideala mi za 4ovek-deistvie :) Evala Boiko!O4akvam seriozni rezultati ot teb, zasega opravdavash moite nadejdi!Stiskam ti ruka!
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този дъргел премиера иска с нагнетяване на омраза срещу македонците да сплоти българите около себе си.Защото насъскването срещу турците започна да омръзва на народа.
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добро становище г-н Борисов,строг но справедлив!!!
203
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
ЛИЦЕМЕРИЕТО на ГОЦЕ триперо няма край, чий го търси в МАКЕДОНИЯ, сигурно да ходи на ЛОВ. ГОЦЕ да си ходи.
202
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Живко преди 14 години
Човешки закони и хронология на събитията: Закон - Бащата е 50 % родител. Факт - Майката не дава на бащата да види детето си. Закон - Майната трябва да бъде осъдена. Факт - Осъдена е и е в затвора. Закон - Чужда държава няма право да се меси в местното законодателство. Факт - Дребна махленска история се издига на между държавно ниво Закон - ... Факт - Нещастен случай с 50 Българи
201
0
 
0
 
! Отговори
njiakoi si преди 14 години
tova korabche ako bese potanalo v bulgaria vsichki stjaha da se izdavjat
200
0
 
0
 
! Отговори
Петъчо преди 14 години
На Бойко някой трябва да му дава уроци по дипломация. Уж иска да вдигне България на краката а все по-често се изказва по най-неподходящия начин и си вкарва автогол. Да си спомняте "Лов на вещици" ? Първо трябваше да провери какво означава това преди да се изказва неподготвен. Лошо господин Борисов ако и занапред продължите така!
199
0
 
0
 
! Отговори
bul.1 преди 14 години
ako stane katastrofa v bulgaria vsichki bulgari li sa vinovni
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 188. Много добре асимилирам казаното , но ти със сигурност не умееш нито пишеш , нито да се изразяваш точно?... За колко бона си купи дипломата , а ?! Когато другите се учеха да пишат и четат ти къде раздаваше "правосъдие", на улицата ли, или на момичетат от махалата? Много внимателно прочети какво точно си писал, че после оибиждай почтените хора. А колкото до наглостта , по- нагла и беццеремонна личност от теб няма да се намери в целия форум.
197
0
 
0
 
! Отговори
kano-bg. преди 14 години
makedonzite ne sa vinovni